Hae
Palasia Arjestani

Lokakuun reseptit

Marraskuun loppua jo porskutellaan ja ihan kohta ollaan jo joulukuussa! Palataan silti hetkeksi vielä lokakuuhun, sillä mulla on teille taas kuukauden reseptit yksissä kansissa 😉 Lokakuussa kokkailin paljon ihan normiruokaa kotiin tilatun ruokakassin ansiosta. Mietinkin jo eilen, että voisin taas terästäytyä makeiden reseptin saralla enemmän… Minkälaisia reseptejä te kaipaisitte blogiin? Perinteisiä sokeriherkkuja, raakaleivonnaisia vai kenties gluteenittomia, viljattomia ja maidottomia? Ehkäpä vähän kaikkea?

Pidemmittä puheitta, lokakuun reseptit, olkaapa hyvät!

 

Oi kun tulee ihan vesi kielellä kun katselen ja muistelen näitä ruokia. Kyllä kokkaaminen ja leipominen vaan on ihanaa ajanvietettä! Heh, musta on hyvää vauhtia tulossa martta, koska suunnittelen täällä jo erilaisia käsitöitäkin… En vain tiedä mistä aloittaa! Olettekos te jo kokeilleet jotain näistä resepteistä? Mulla on näissä kolme suosikkia yli kaiken joita on vaikeaa laittaa paremmuus järjestykseen: Aasialaiset lihapullat, itse tehdyt kalapuikot sekä nyhtökanavuoka. Kaikki mielettömän hyviä! Ja jos kasvisruokaa kaipaat niin tattari-punajuuririsotto sekä porkkanakeitto ovat erittäin maukkaita molemmat 😉

Minäpäs lähden tästä suunnittelemaan tämän päivän viikonlopun ruokalistaa. Mitä sä aiot kokata?

2 kommenttia

  1. sari86 kirjoitti:

    Nam,ruoat näyttää hyvältä!noita kalapuikkoja vois ainakin testata 🙂
    Meillä syötiin tänään itsetehtyä pizzaa.huomiselle suunnittelin intialaista voikanaa eli butter chikeniä:P

    • Jonna kirjoitti:

      Kalapuikot oli todella hyviä! Taidan itse kokeilla tehdä seistä seuraavalla kerralla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *