Hae
Palasia Arjestani

Vähemmän hiilaria, enemmän energiaa.

Olin ihan varma, että tulee kuolema kun kaloreita ja varsinkin hiilareita tiputettiin melko roimalla kädellä viime lauantaina. Toisin kuitenkin kävi! Pari päivää meni kevyessä koomassa ja semihedarissa, mutta sitten koitti onni ja autuus 😀 Treenit kulkee aivan mahtavasti, olen aamuisin tosi virkeä ja töissä ja kotona jaksaa touhuta yhtä sun toista. Suolan lisääminen tosin toi melkoset nestekertymät kroppaan, mut siinäpähän ovat. Nestettä se vaan on ja nekin lähtee ennen pitkää pois. Loputkin rasvat palaa lihasten päältä jos on palaakseen, no stress.

Alkuviikosta jumppailin jalat pois alta. Melkein kirjaimellisesti 😀 Tiistaina etureisiä ja vattaa ja keskiviikkona takareisiä, pohkeita ja vähän lisää vattaa. Tiistain etujalkajumppa oli seuraavanlainen.

1. Smithkyykky 3*8-9*60-85kg Ekassa sarjassa kaksi pudotusta 85kg –>70kg –>60kg
2. Hack jalkaterät ulospäin 3*6-9*40-50kg Ekassa sarjassa yksi pudotus 50kg –>40kg
3. Prässi kapealla 2*8-10*160-200kg Ekassa sarjassa pudotus 200kg –>160kg
4. Reidenojennus 2*8-11*12,5-30kg Ekassa sarjassa kaksi pudotusta 30kg –>20kg –>12,5kg

Vatsoille jalannostoja telineessä, rutistuksia roomalaisessa tuolissa ja lisäks köydellä taljassa. Oikeestan kaikissa liikkeissä ja sarjoissa tein negatiiviset vaiheet tooooosi hitaasti ja jarrutellen. Ei tartte käyttää niin isoja painoja 😉 Palautukset pidin kans aika lyhkäsinä.

Eilen samalla systeemillä takajalkoja.

  • 1a. Takareiskat maaten 3*7-9*25-52,5kg Ekassa sarjassa kaksi pudotusta 52,5kg –>37,5kg –>25kg
  • 1b. Vatsat pallolla 3*18-20
  • 2a. Takareiskat seisten 2*7-9*15-25kg Ekassa sarjassa yksi pudotus 25kg –> 15kg
  • 2b. Jalannostot penkiltä 2*15
  • 3a. Vatsat koneessa 3*9-13*25kg
  • 3b. Hack väärinpäin 3*8-10*45-55kg Ekassa setissä yksi pudotus 55kg –>45kg
  • 4. Suorinjaloin mave smith 2*7-9*50-70kg Ekassa pudotus 70kg –>50kg

Pohkeille jokunen sarja superina seisten koneessa ja aasinnostoja. Saan nykyään pohkeet melkoseen juntturaan ja superpumppiin melko pienellä vaivalla. Vissiin alkaa tekniikka olla pikku hiljaa hallussa. Kyllä sitä on harjoteltukin!

Tänään onkin sit ollu viikon ainoa totaalilepo ja samalla ainoa päivä millon ei tartte tehdä aamulenkkiä. Vielä ei aamuköpötkään kyllästytä, mut eiköhän sekin aika vielä koita… Latasin pari päivää sit uuden soittimen täyteen loistomusaa (melkein 300 biisiä) niin nyt kelpaa!

Isäntä oli tällä viikolla matkoilla Berliinissä ja sain toooosi hyvät tuliaiset. Oon jo pitkään haaveillut Niken tai Puman tennareista ja nyt sain ne! Pitää laittaa kuva mun uusista muruista, kunhan saan kameran piuhan käsiini. Jaaha, kait sitä olis kammettava iltapalan kauttaa unille. Huomenna joudun vapaapäivästä huolimatta herämään jo 6.30 kun pitää keretä Oriveden kylille kaupoille! Ajattelinkin huomenna leipoa noille muille jotain, kun tekee niin kovasti mieli taas puuhastella 🙂

Mukavaa ja rentouttavaa Jussia kaikille, jos en enää viikonlopun aikan eksy tänne! Tällä suunnalla treenataan ja syödään ihan normaalisti oli sitten juhannus tai ei.. Tääl on taas niin kauhee kasa herkkuja tarjolla, että kuolema tulee… Eniten houkuttaa riisipiirakat, mut täytyy vaan kiltistin odotella sitä maagista tankkauspäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.