Hae
Palasia Arjestani

Braun Multiquick 7 MQ 725 testissä

Braun Multiquick 7

Laitoin pari päivää sitten meidän vanhan sauvasekoittimen kierrätykseen. Aloin muistelemaan kuinka kauan se on ollutkaan meillä ja tulin siihen tulokseen, että todella kauan! Kyseinen kapistus nimittäin oli miehelläni jo silloin kun alettiin seurustelemaan ja siitä on kohta aikaa 12 vuotta. Ilmankos vekotin alkoi savuttaa ja toimi kohtuullisen laiskasti 😀 Valehtelematta olen suunnitellut uuden sauvasekoittimen hankintaa ja vuosia, mutta koska vanha edelleen toimi, homma jäi. Tovi sitten sain kuitenkin tarpeekseni, kun en saanut edes guacamolea mokomalla tehtyä. Meni hermot ja päätin siltä istumalta hankkia uuden. Lukuisten vertailujen jälkeen päädyin tilaamaan uuden Braun Multiquick 7 -sauvasekoittimen Elloksen valikoimista. Tässä vekottimessa kiehtoi kaunis ja yksinkertainen ulkomuoto sekä sen monikäyttöisyys.

Braun Multiquick 7

Pakkauksessa tuli mukaan 600 ml:n sekoitusastia esim. keitoille sekä kompakti 350 ml:n silppuri, jossa voi silputa esim. yrtit 5 sekunnissa ja kovan juuston 15 sekunnissa. Mukana oli myös roiskesuojattu vatkainosa (ruostumatonta terästä) esimerkiksi kerman, majoneesin ja munanvalkuaisten vatkaamiseen. Tehoa tällä vempeleellä on 750w. Uusi vehje oli varsinainen ferrari verrattuna vanhaan. Olin tottunut jurraamaan kaikkea pitkän aikaa, mutta Braunilla asiat tapahtuvatkin todella nopeasti! Vanhan laitteen tehottomuuden huomasin vasta kokeillessani tätä uutta sauvasekoitinta.

Braun Multiquick 7

Braun Multiquick 7

Ehkä olettekin jo huomanneet, että rakastan erilaisia keittiölaitteita yli kaiken! Laitan paljon ruokaa ja oleskelen muutenkin keittiössä niin tykkään, että vempeleet palvelee mun käyttötarkoituksia mahdollisimman hyvin. Uuden Braun Multiquick 7 -sauvasekoittimen tieltä laitoin sekä vanhan sauvasekoittimen, että Silvercrestin silppurin kiertoon. Täytyy sanoa, että nyt on vempeleet kunnossa vähäksi aikaa! Ainakin mulla ne tärkeimmät laitteet keittiössä ovat hyvä sauvasekoitin sekä käsivatkain, tehokas blenderi, leivänpaahdin ja nyt myös kahvikone, joka tuo arkeen ihanaa luksusta. Tässä uudessa sauvasekoittimessa ihan huippua on turvapainike, jonka aktivoimisen jälkeen laite vasta käynnistuu. Erittäin hyvä ominaisuus lapsiperheessä sekä ihan ruokaa laittaessa ettei tule vahinkoja. Laitteessa on myös älykäs kierrosmääränsäätö eli laitteen nopeutta säädetään painamalla kovemmin tai hellemmin kierroslukusäädön painiketta.

Joko sinulta löytyy tehokas sauvasekoitin? Mitkä on sun suosikkivempeleet keittiössä?

Näihin resepteihin tarvitset hyvän sauvasekoittimen:

Sunnuntaipäivän pestopasta

Pestopasta ja sitruunalla maustettu kala

Pekoniin käärityt broileripihvit avocadotäytteellä

Bataattiranskalaiset ja home made majoneesi (paleo)

Ellokselle on nyt saatavilla pari eri alennuskoodia!

20% ALENNUSTA ELLOS HOME* –VALIKOIMAN TUOTTEISTA, MYÖS HUONEKALUISTA koodilla 365712.

Alennus koskee uutta tilausta Ellos Home -valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, mattoja, tapetteja, sisävalaisimia ja huonekaluja. Alennus on voimassa 14.8.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Vintage
COLLECTION -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. Ellos home -tuotteisiin tästä.

30% ALENNUSTA* KALLEIMMASTA TUOTTEESTA koodilla 365713.

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä,
asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 14.8.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi
yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Vintage COLLECTION -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Nyt myös Ellos collectionin mekot -30% alessa! Mekkoihin pääset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *