Hae
Palasia Arjestani

Fiiliksellä

Huhheijjakkaa mikä viikko! Onneks on perjantai ja viikonloppu häämöttää jo kulman takana. Yhdestä ylimääräisestä vapaapäivästä huolimatta viikko tuntuu rankimmalta aikoihin. Varmaan kaikki joulun välipäivien lööbailut sai taas elimistön luulemaan, että tässähän saa levätä ja nyt se karu arki taas alkoi. Duunaillaan kohtuullisen isoa projektia kotona sillä aiotaan tehdä meidän makkarista tytölle oma huone. Meillä on onneks sen verran iso olkkari, että meidän 180cm leveä sänkykin pahtuu (ehkä) sinne ihan mukisematta, mutta on siinä hommaa! Pistin facebook-kirpparille melkein kaikki meidän kirjat ilmoituksella Annetaan ja kohta on hylly tyhjä. Eipähän ole niin iso homma kirjahyllyn purkamisessa 🙂 Viikonlopun aikana olis tarkoitus venkslata huonekalut ja koto uuteen uskoon ja sitten onkin tytöllä isojen tyttöjen huone. Saa nähdä suostuuko hän edes siellä nukkumaan… Kasasin teille muutamat kollaasit viime päiviltä. Kuvia oli taas kertynyt aika lailla ja tällaisissa fiiliksissä ollaan oltu viime päivinä!

C360_2015-01-08-19-09-08-0291. Juhlittiin miehen synttäreitä eilen. Kävin duunin jälkeen konditorian kautta hakemassa vähän leivoksia syntskäkahville. Mies oli itsekin ostanut pari kakkua, joten syötävää riitti…

2. Kissatyyny is back. Musta toi tyyny on kaikessa rumuudessaan aika hauska. Tyyny oli hautautunut jonnekin tytön kamojen alle ja pääsi heti löydyttyään paraatipaikalle meidän sängylle. Mä olen melkoinen tyynyhamstraaja!

3. Eilisillan lukemista. Lainasin kirjastosta tuon Raakasuklaata & superruokaa, mutta en oikein lämmennyt kirjalle. En tiedä miksi. Ruoka&viini-lehti on yksi mun suosikeista, vaikka suurin osa sen resepteistä onkin mun makuun vähän liian fiinejä 😀

4. Ostin työkaverilta edukkaasti tytön pehmoleluille kivan korin. Lapsen leluille ei koskaan voi olla liikaa säilytystilaa!

C360_2015-01-08-19-09-36-6095. Lolahan se siinä. Ja taustalla taas yksi tyynylöytö, Ikeasta tällä kertaa. Orkku-orava 🙂

6. Orkidea kukkii! Arvatkaa miksi? Ostin sen vasta. Eli ei kuki kauan 😀 En ole elämäni aikana saanut yhtäkään orkideaa kukkimaan. Yritys ei todellakaan lopu tähän.

7. Erään illan iltapalaa. Jääkaapissa ei ollut oikein mitään, joten sämpylää juustolla ja kurkulla kera pähkinöiden. Lähti nälkä.

8. Eastbody Malmilla treenin jälkeen. Onnistuin jo seisomaan käsilläni muutamia sekunteja putkeen. Peeärriä pukkaa siis 😀

C360_2015-01-08-19-10-00-8529. Jos ei orkideat kuki niin muut kukat versoo uusia oksia siitäkin edestä! Tässä mun palmuvehka, joka on varmaan 10 vuotta vanha.

10. Kliiviakin kukkii! Tämän kukan sain miehen vaarilta muutama vuosi sitten. Kuulemma kliiviat saattaa olla paikan vaihdoksen jälkeen vuosi kukkimatta, mutta tämä on kyllä kukkinut pari kertaa vuodessa 🙂

11. Tein sikahyvää ja helppo ruokaa seistä, kiitos erään lukijani vinkin 🙂 Seitä, päälle katkarapua, mausteita, ruokakermaa ja vähän juustoa. Todella hyvää!

12. Cittarissa oli Skyrrit tarjouksessa 2 kpl/1e. Ostin yhden satsin uuniomenaa, se on parasta 🙂

C360_2015-01-08-19-10-30-66813. Saatiin vihdoin ja viimein uusi lamppu keittiön kattoon. Eihän se odottanutkaan paketissaan kuin kolme viikkoa… Vanhan möin pois fb-kirpparilla!

14. Selfie anoppilassa. Hieno keltainen selfie. Oikein hieno. Toi paita on mulla päällä about aina..

15. Maistettiin yhtenä viikonloppuna anoppilassa Lidlin valmiita creme bruleita. Yllättävän hyvää! Säästin nuo lasiset kipot itsetehtyjä creme bruleita varten 😉

16. Lola vahtii liikennettä kynttilän valossa.

Tänään olis vielä treeniä tiedossa ja illalla firman uuden vuoden juhlat. Mulla on taas toinen olkapää ollut aika huonona (vanha vaiva painaa päälle) ja mietin kovasti kannattaako mun edes lähteä tänään treeneihin. Tiedossa olis dippausta oikein urakalla. Saa nähdä. Nii ja mitä mä muka laitan illalla päälle sinne kemuihin!? Ikuinen ongelma.

Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Oliko tällainen kuvapostaus mistään kotoisin?

10 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Mä tykkäsin tästä kuvapostauksesta 🙂
  Mitäs kirjoja sulla siellä mahtais olla myynnissä? Kauhea kirjainspis nyt menossa 😀

 2. Armi kirjoitti:

  Mä tykkään tosi paljon tälläsistä postauksista! 🙂 Eli huoletta voit jatkaa näiden tekemistä! 😉
  Suunnitelmissa oli lähteä Sirius sportkeskukseen syömään ja vähän etukäteen katselemaan paikkoja – saatiin joululahjaksi lahjakortti surffaukseen ja äiti lupaili, et veljen kanssa päästään kokeilemaan lentämistä kerran hänen kustannuksellaan! En malta oottaa 🙂 Tosin, iskä tuli kipeäksi ja on puolikuntonen tällä hetkellä, saa nähä siirtyykö reissu muutamalla päivällä…
  Myöskin aattelin hakea raakasuklaan valmistuspaketin tänään kaupasta ja tehdä raakasuklaata, nam! 🙂 Ja ettei ihan hifistelyjen puolelle lähdetä, niin kyllä se mustikkapiirakin taitaa paistua, tällä kertaa leivinuunissa, saa nähä tuleeko paremman makuista! 🙂
  Kivaa perjantainjatkoa! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Surffaukseen? Vau! Kateeksi käy. Olis niin kiva itsekin päästä kokeilemaan uusia lajeja, mut aina ne vaan jää… Tuliko hyvää raakasuklaata? Laitoitko sekaan jotain extraa?

 3. Moona kirjoitti:

  Nämä sun kuvapostaukset on tosi kivoja! 🙂 Ainakin itse saan niistä paljon enemmän irti, kuin pelkästä kerronta-tekstistä. Ehdottomasti saa tehdä lisääkin! Tykkään tosi paljon myös sun ruokapäiväkirjoista, niissä on eloa ja vaihtelevuutta, on kiva nähdä että joku vielä syö ihan tavallista kotiruokaakin! 😉 Kiitos blogista!

  Mukavaa viikonloppua sulle Jonna! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kotiruoka on ehdottomasti parasta! Ihan jo tytönkin takia pyrin tekemään paljon tavallista kotiruokaa ja viikoittain yritän testata uusia reseptejä niin säilyy jännitys elämässä 😀

   Kiitos kivasta kommentista 🙂

 4. Tea kirjoitti:

  Mä tykkään myös tämmösistä postauksista! Viikonloppuna on ollut menoa ja melskettä! Sisko tuli perheineen kylään! Samassa huushollissa siis sisko, siskon mies & 3 lasta, minä ja mies sekä 2 koiraa ja 5 lintua 😀 Eilen käytiin siskon kanssa Apulannan keikalla ja tänään lähdettiin koko poppoo kaareen vähän kaupoille pyörimään, käytiin La Famigliassa syömässä. Eilen tein 2 peltiä pannaria, 3 peltiä pizzaa & itelle erikoisruokavalioversiot ja tänään vielä tein kinuskiraakakakun 😀 Tiedän et mulla vähän karkaa käsistä nää ruoanlaitot ja leipomiset kun meille tulee vieraita 😉 Eli en siis nyt testannut sitä minttusuklaakakkua!

  • Jonna kirjoitti:

   No siellähän on ollut äksöniä! Mä en oo käynyt kaaressa vielä kertaakaan 😀 Mä oon muuten ihan samanlainen kuin sä, teen aina ihan kauheat määrät leivoksia ja syötävää vieraille! En vaan osaa päättää et mitä tekisin. Teen siis kaikkea 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *