Hae
Palasia Arjestani

Lihasmassan kasvatuksen 6 salaisuutta..

…by Charles Poliquin.

Ajun kuluks ja ideoiden hakemiseks oon välillä lueskellut netistä kaiken näköisiä ulkolaisia artikkeleita. Tällä kertaa törmäsin mielenkiintoiseen artikkeelliin, nimittäin Charles Poliquinin ”6 secrets to gaining muscle mass”. Alkuperäinen englanninkielinen artikkeli on luettavissa täältä. Pääpointit artikkelissa on seuraavat.

1. Aloita päiväsi nestemäisellä aterialla

Ota ensimmäisenä aamulla nestemäinen drinkki, joka sisältää 40-60g maustamatonta sekä korkealaatuista heraproteiinia. Lisää 20g glutamiinia, 5g kreatiini monohydraattia ja 3g karnitiinia. Tunnin päästä nestemäisestä aamiaisesta tulisi syödä kiinteä aamiainen, kuten piffiä ja kananmunia.

2. Syö ateriat aina tiettyinä aikoina

Laita esimerkiksi kello soimaan ruoka-ajan merkiksi ettei aterioita jää päivän aikaan kiireen vuoksi välistä.

3. Woimanokosilla kasvuun

Onko parempaa kuin päikkärit ennen treeniä tai muuten vaan? Ota nokoset aina kun voit ja lihakset ei voi muuta kuin kasvaa 🙂

4. Syö extraa joka viides päivä

Nosta kaloreita joka viides päivä 50% yhden päivän ajaksi. Näinä päivinä voi hieman poiketa normaaleista ruoka-aineista, joita käytät, mutta vältä edelleen kovia rasvoja, joita löytyy esimerkiksi roskaruuasta.. Näinä päivinä voit syödä korkeakalorisempia ruokia, kuten proteiinipannareita. Korkeakaloriset päivät olisi hyvä pitää treenittöminä päivinä ja päivän aikana tulisi syödä 6-7 ateriaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *