Hae
Palasia Arjestani

Mun kompastuskivi

Tsippadai mikä viikko. Tyttö sairastui keskiviikkona rajuun vatsatautiin eikä tauti ole hellittänyt vieläkään. Oksentelu loppui eilen illalla, mutta tilalle saatiin sit kova kuume. Tässä on taas pari yötä valvottu ja oltu varpaisillaan. Mä herään pienimpääkin yskähdykseen, joten yöunet on olleet todella katkonaisia. En ole hetkeen ollut näin väsynyt ja mä vihaan yli kaiken tällaista lamaannuttavaa väsymystä. En jaksa tehdä kerrassaan mitään, en laittaa ruokaa enkä varsinkaan siivota. Taas täällä on kauhea kaaos…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väsymys on mun heikko kohta. Väsyneenä en hallitse syömisiäni eikä ne oikeastaan kiinnosta mua silloin pätkääkään. En ole pariin päivään jaksanut välittää mitä suustani alas tungen ja sen tulette näkemään tän viikon ruokapäiväkirjassakin. Keskiviikon taisin elää leivällä, ehkä eilenkin. En edes muista mitä eilen tapahtu! Sen muistan, että sokerinhimo oli valtava ja annoin viedä sen mennessään sen enempää miettimättä. Mutustin Maraboun suklaakeksejä, tytön suklaamunien jämiä ja suklaapäällysteisiä parapähkinöitä niin että napa naukui.

Macaronsseja keskiviikkona töissä. Eipä olleet kummoisia.

Macaronsseja keskiviikkona töissä. Eipä olleet kummoisia.

Ehkä ensi yönä (meinasin kirjoittaa ensi vuonna…) saan nukkua ja samalla tulee jotain tolkkua tähän elämään. Olo on nuutunut ja alakuloinen. Kävin tänään treenaamassa, mutta se hyvä fiilis pysyi tasan treenin ajan enkä sielläkään pystynyt keskittymään täysin. Hohhoijaa, on tämä elämä välillä melkoista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei muuta kuin häntä pystyyn ja kohti parempaa huomista.

8 kommenttia

 1. H kirjoitti:

  Kiitos että kerrot blogissasi koko totuuden; On lohdullista kuulla ettei muutkaan aina ruusuilla tanssi! Täälläkin nuutunutta oloa, kremppoja ( jotka häiritsee treenaamista), aikaansaamattomuutta, ja sitä sekasotkua… + suklaata.. Mut tosiaan; kohti parempaa huomista! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mitäpä sitä asioita kaunistelemaan, normaalia elämäähän tämä on. Välillä menee huonommin ja välillä paremmin. Tuskin meistä kukaan mikään superihminen on! Huomenna kaikki on paremmin 🙂 Kun vaan jaksais nousta sohvalta mahansa vierestä…

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Nuo Marabou suklaakeksit on ihan törkeen hyviä!!! 😀
  Ikävää, että saitte vatsataudin kiusaksi, mutta hyvä jos se jo helppaamaan päin.

  • Jonna kirjoitti:

   Noi on aivan liian hyviä! Ei pitäis koskaan ostaa, koska hunostihan noiden kanssa aina käy 😀 Tyttö on jo parempi!

 3. ulla kirjoitti:

  Oi voi . Toivottavasti sait jo tänä yönä nukuttua.
  MMmmm,,, marabou. Noita keksejähän vois käydä ostaa vaikka virpojille 😀 JOs niitä huomenna sattuu ovelle tulemaan . 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Onko näkynyt virpojia? Meillä ei yhen yhtä, mutta mitäpä muutakaan voi olettaa talossa jossa on ovikoodi käytössä 🙁

 4. Nanni kirjoitti:

  Täällä kanssa vietetään unettomia öitä pikkuisen (1v3kk) kanssa, väsymys voi todella olla lamaannuttavaa! Vielä kun samalla pitää jaksaa työt ja esikoisen kanssa touhuilut.. Tsemppiä väsymykseen ja paranemisia tytölle!

  • Jonna kirjoitti:

   Täällä ollaan sairauden puolesta jo plussan puolella. Taisin vaan itse saada jonkun lievän vatsataudin ja sen seurauksena järkyttävät hikoilukohtaukset ja yllätys yllätys entistä kovemman väsymyksen.. Äsken just nukuin melkein kolme tuntia ja heräsin silti totaalisen väsyneenä. Jospa tämä kuuluis vaan ”taudin kuvaan” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *