Hae
Palasia Arjestani

Silmäpussikostaja

silmäpussikostaja

Huhhahei ja rommia pullo! On kuulkaa semmoinen viikko takana, että heikompaa hirvittäis. Kovana jylläävä influenssakausi näkyy meillä nyt parhaimmillaan (tai pahimillaan) ja sairasta ihmistä tulee ovista ja ikkunoista. Onneksi meillä labranhoitajilla on kohtuullisen hyvä vastustuskyky eikä pöpöt juurikaan meihin tartu. Olen itse ollut viimeksi marraskuussa muistaakseni kipeänä ja silloin riesaksi jäi kiva viiden viikon yskä.

Tässä on tosiaan painettu duunia aika tavalla ja huomaan ettei paukut enää riitä muuhun. Nuorena sitä jaksoi töiden lisäksi treenata viisi kertaa viikossa, mutta ei enää. Palautumiseen menee kauemmin, unen tarve on suurempi ja kroppa kipeytyy helpommin (helou mun niskat on jumissa!). Tällä viikolla olen käynyt kerran crossfitissä ja tehnyt kaksi joogasessiota kotona. Jos jotain olen oppinut, niin kuuntelemaan kroppaani. Veikkaan, että nuo joogat ovat olleet huomattavasti parempi vaihtoehto kuin kroppaa rankasti kuormittava crossfit helvetillisten työpäivien jälkeen! En voi kieltää ettenkö haluaisi olla jaksava ja sporttinen timmimimmi, mutta tällä hetkellä se ei yksinkertaisesta vain ole mahdollista. Ehkä hetken päästä on! Nyt tähtään vain mahdollisimman hyvään oloon ja jötän muut asiat taka-alalle. Minusta on tullut melkoinen silmäpussikostaja näiden kiireviikkojen aikana tai ehkä jo aiemmin. En tiedä milloin nuo silmäpussit ovat naamaani pesiytyneet, mutta ne ovat nykyään melko tuttu vieras…

Mikä on sinun tapasi rentoutua työviikon jälkeen? Minä istuskelen sohvalla ja katson jotain hyvää ohjelmaa ja pelaan jotain kännykkäpeliä. Ehkä naputan blogia (niin kuin nyt), järjestelen paikkoja (ohjelmassa kohta) tai teen käsitöitä (ohjelmassa siivoilun jälkeen). Aion myös lukea tänään jotain kirjaa tai lehteä. Iltapäivällä kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä Polhemin pr-toimistolla, jonne oli tullut kivoja uutuuksia mm. Clas Ohlsonilta, Kari Traalta, Zalandolta…Pääsin myös maistamaan 3 kaverin jäätelöuutuuksia, jotka tulevat ensi kuussa kauppoihin. Voin sanoa, että uusi banaani&toffee tulee rokkaamaan!

Tällä viikonlopulle en ole suunnitellut juuri mitään. Huomenna käyn treeneissä, ehkä leivon ja ajattelin kaivaa ompelukoneen esiin, jos vain keksisin mitä tekisin! Kankaita on, mutta ideoita taas ei. Mulla on tosin iso kasa käsityölehtiä olemassa, joten eiköhän niistä joku inspiraatio löydy!

Hyvöä viikonloppua ihmiset! Mistakaahan relata 🙂

Edellinen postaus: Kasvisruokaa pöytään eli feta-kasvispihvit

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *