Hae
Palasia Arjestani

Kädet ihan spagettia – Salilla mun kanssa!

kädet ihan spagettia

Tulinpa juuri jumpalta ja voi pojat, että kulki! Turkin lekotteluviikko teki tehtävänsä ja kroppa on hyvin levännyt. Nyt täytyykin laittaa kalenteriin ylös koska täytyy pitää seuraava lepoviikko. Levon merkitystä ei koskaan voi korostaa liikaa! Se tekee ihmeitä kropalle sekä henkisesti että fyysisesti! Huomenna mulla alkaa kahden viikon loman jälkeen taas työt ja normaali arki. Yöunet vähenee ja tekemistä on taas päivän aikana paljon enemmän, joten täytyy pitää palautumisesta ja lihashuollostakin enemmän huolta. Ensi viikolle ei näillä näkymin tule kuin kolme salitreeniä muiden menojen vuoksi, mutta sekin on riittävästi kun tekee vain treenit kerralla. Kolmella kerralla tulee kuitenkin kroppa treenattua 1,5 kertaa läpi. Mielestäni ei huono saavutus ollenkaan. Mun duuniaikoihin tulee nyt pieniä muutoksia sillä viikkoon tulee yksi iltavuoro lisää. Mä oon aika huono treenaamaan iltavuoropäivinä, joten niistä tulee väkisinkin lepopäiviä ja taas saa suunnitella asioita uusiksi. Noh, kai siihenkin taas tottuu ajan kanssa.

Alla video mun salitreenistä ennen Turkin reissua! Vuorossa oli työntävät eli luvassa mm. kyykkyä, vinopenaa, pari liikettä olkapäille ja ojentajajumppaa. Kädet oli ihan spagettia tän setin jälkeen….Mun kanavalle muita videoita tsekkailemaan pääset tästä. Muistakaahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 🙂

Seuraava treenivlogi onkin kuvattu GoProlla. Jännä nähdä onko jälki kovin erilaista kuin Olympuksella kuvattuna! Antakaahan sitten palautetta jookos? 🙂

Hei, vielä tänään on Fitnesstukulla protskujauheet jopa -35% alessa + ilmaiset postikulut!!! Protskuja tsekkailemaan pääset suoraan tästä. Lämpimästi suosittelen Starnutritionin Whey 100:sta ja makuna suklaa-maapähkinävoi. Terwe miten hyvää! Tsekkaa etusivulta myös muut hyvät tarjoukset. Siellä on vaikka mitä!

Minäpä lähden tästä testailemaan meille tänään lainaan saapunutta laatikkopyörää. Vaikuttaa hauskalta vehkeeltä!

Yksi kommentti

  1. Ninna kirjoitti:

    Kolme treeniä kun teet ”täysillä” ja kunnolla(minkä varmasti teet)on erittäin hyvä. Kotijoogat lisäksi? Alkoi kiinnostaa kovasti sun ”kissakokoelma” voisko saada pienen postauksen tai kuvan kokoelmastasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *