Hae
Palasia Arjestani

Pikkujouluista selvitty!

Huh, olipas melkoinen päivä perjantaina! Mulla oli vapaapäivä duunista, kun päiväkodilla oli joku kehittämispäivä ja se oli kiinni. Mulla ja tytöllä oli kuvaukset yhteen lehteen ja olin ihan varma että siitä tulee sanomista. No, ei onneks tullut koska kuvaaja oli tottunut ottamaan kuvia lapsista ja oli todella nopea ja ammattitaitoinen 🙂 Ite kyllä unohdin ottaa mimmistä kuvia sillä reissulla. Kuvaus tapahtui meidän salilla ja oli tosi hauskaa seurata tyttöä pallojen kanssa temmeltämässä 🙂 Kanssatreenaajilla ei varmaan ollut ihan yhtä hauskaa 😀

IMG_20131122_121144

Kuvauksiin lähdössä perjantaina.

Mä tilasin pikkujouluja varten hennesiltä kasan vaatteita sovitettavaksi, mut arvatkaa kerkeskö ne perille ennen perjantaita? No ei.. Kolusin sit vaatekaappini läpi ja kaivelin jotain vanhoja rytkyjä päälleni. Mulla on tasan yhdet sopivat farkut ja ne oli sit pakko laittaa jalkaan. Tukkaakaan en ehtinyt kunnolla laittaa niin väänsin päähäni surffitukkaponnarin. Vähän meikkiä ja koruja päälle ja sai kelvata tälle erää 🙂

kuvia 019

Paita: vanha mistä lie, housut: Gina Tricot ja kengät: Sunny´s.

PicsArt_1385280109781

IMG_20131122_213800

Parit kuvat duunipaikan peilistä 😀

20131122_152723

PicsArt_1385280050475PicsArt_1385279993919

Neljän maissa lähdin valumaan duunipaikalle missä aloteltiin meidän pikkujoulujen viettoa. Meitä oli kahdeksan naista illan vietossa ja oli kyllä hauskaa! Järkättiin Suklaagallerian omistaja pitämään meille suklaatasting kuoharien ja viinien kera. Oli tosi kiva päästä maistelemaan erilaisia suklaita ja todeta että kuohari ja punkkukin voi olla ihan hyvää oikeassa tilanteessa nautittuna. Mä en tosiaankaan ole mikään viinien ystävä! En edes ruualla ole pystynyt juomaan viinejä vaikka niiden kovasti kehutaankin parantavan ruuan makua. Valkosuklaiden kanssa me maisteltiin kuoharia ja tummien suklaiden kanssa punkkua.

kuvia 025

Tällaisia maistelttin. Paras kaikista oli tuo punainen pallero jossa päällä on vadelmaa ja sisällä valkosuklaata ja paahdettua mantelia, nam!

kuvia 027kuvia 029

kuvia 034

Lahjaksi saatiin vielä iso pala maitosuklaata.

Ruokapuoleksi tehtiin paria erilaista salaattia, patonkia, levitteitä ja jälkkäriksi minä tein mangojuustokakun. Pidettiin ruokailun jälkeen muutama kilpailu ja pukkikin kävi paikalla, minä nimittäin 😀 Illan hämärtyessä siirryttiin jatkoille Sokoshotel Vantaalle, jossa mäkin viihdyin jopa yli kahteen!

kuvia 053

Isomahainen ja karvainen pukki.

kuvia 041kuvia 045kuvia 047

kuvia 074

Minä ja Birgitta <3

Nykyään pitäydyn aina baarissa lonkerolinjalla ihan senkin takia, että pelottaa ajatellakin seuraavan päivän olotilaa kera huomiota vaativan lapsen. Viikonloppuisin menen normaalisti jo yhdeksän aikaan yöunille niin tällaiset kolmeen asti valvomiset verottaa aika paljon ilman kunnon kännäämistäkin. Onneksi sain nukkua melkein yhdeksään asti ja päälle vielä kolmen tunnin päiväunet. Eilinen meni lähinnä syödessä ja touhutessa tytön kanssa. Voipi olla että ens perjantain crossfitjengin pikkujoulut jää mun kohdalla ihan vesilinjalle niin pääsen lauantain treenaamaan 🙂 Nyt tuli neljän päivän treenitauko, mut välillä pieni tauko tekee ihan hyvääkin!

IMG_20131122_181353

Kotiin viemisiä.


PicsArt_1385279937705

Dagen efter 😀


PicsArt_1385279780253

Lauantain mätöt. Näillä olo korjaantuu 😀

PicsArt_1385279886851PicsArt_1385279830145IMG_20131123_112546Onko teillä hyviä keinoja millä selvitä pikkujouluista kun mukana on ollut hieman alkoholiakin? Mulla se on ainakin litra maitoa ja kauhea määrä ruokaa 😀 Niin ja iltapäivällä alkaa armoton siivoaminen! Aamun aloitin leipäkasalla ja parilla lasillisella maitoa. Päiväruokana syötiin einesmaksalaatikkoa (oli muuten hyvää pitkästä aikaa!) ja Lidlin croissantteja, iltapäivällä kahvia kera korvapuustin ja illalla tilattiin pizzaa ja katsottiin Uunoa. Päivän aikana uppos jokunen suklaakin. Nyt onkin hyvä taas palata normiruokailuihin ja lähtee huomenna treeneihin. Tämmösten reissujen jälkeen normaaliarkea arvostaa vieläkin enemmän. Baarissa yksinäisiä ihmisiä katsellessa tajusin miten onnekas olen, kun mulla on ihana mies ja lapsi, hyvä duunipaikka ja ihan parhaat työkaverit! Kiitos murut mahtavasta illasta <3

 

 

 

6 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Vesi on hyvä keksintö 🙂 Sitä kun naukkailee jo baarissa drinksujen välissä sekä ennen nukkumaan menoa monta lasillista niin ei oo dagenefter niin kamala 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Niin on! Toinen välttämätön ainakin itselleni on kunnon yöpala ennen nukkumaanmenoa 🙂

 2. Niina kirjoitti:

  Mä voin jatkaa sulle tuota ”kuoharikoulua” sit parin viikon päästä…nmommmommonm 😉

 3. Heidi kirjoitti:

  Minulla ei ole ollut ikinä krapulaa. Vettä on riittänyt juotavaksi ja hauskaa on ollut 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oikea valinta 🙂 Mä meen aina oman fiiliksen mukaan. Kohtuullisen monta vesilinjaista baari-iltaa oon mäkin viettänyt ja ens perjantaina taitaa tulla seuraava 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *