Hae
Palasia Arjestani

Turhaa jorinaa.

Mulla ei siis ole kerrassaan mitään asiaa, joten seuraava teksti on ihan yleistä ja erittäin turhaa lätinää.

Isäntähän lähti sinne Helsinkiin ja voi vitura, että mulla on tylsää!! Siis keksikää mulle jotain tekemistä. Voisin a) lähteä lenkille, b) tiskata, c) siivota JA tiskata tai d) jatkaa laiskottelua. Lenkillekään ei ole pakko mennä, koska olen airooppiset jo suunnitellut muille päivillä eikä iltalenkit oikeestaan kuulu mun treeniohjelmaan. Sitä paitsi ulkona on kylmempi kuin Siperiassa. En jaksais siivota enkä tiskatakaan, ne on niin tylsiä, mutta pakkollisia, juttuja, tiedän..

Alotin äsken väsäämään niitä joulukortteja. Laitan jossain vaiheessa kuvia tekeleistäni tänne, kunhan saan ne valmiiks. Nyt ne puiset porot on tuolla kuivumassa kun spreijasin niihin semmosta kultamaalia. Vähänkö ihkuu.

Blogeja oon tässä lueskellut läpi ihan huolella. Ketä kiinnostaa muotiblogit ja niiden kilpailut niin täältä löytyy yksi kisa! Siihen pitää osallistua tänään. Että eikun kommentoimaan vaan.

Nii kävin mä jopa isoilla kaupoilla. Piti ihan bussilla mennä, kun se uus sittari on tuolla korven keskellä. Tänään aionkin sit herkutella bataatilla ja merimiespihveillä. Piti lihatiskiltä käydä utelemassa, et paljonko niissä pihveissä on rasvaa, kun en ees tiennyt mistä osasta ammua se pala on otettu. Alle 4% rasvaa ei mun mielestä ole liikaa 😀

Kuten jo varmaan huomasitte niin tää postaus ei sisältänyt yhtään mitään asiaa. Mulla vaan on tylsää, mut en silti haluais tehdä mitään. Tai haluaisin mä tehdä jotain kivaa, mut en tiedä mitä se kiva vois olla.

Jatkoa tähän erittäin turhaan postaukseen tulee varmaan illan aikana. Mulla ei ole elämää.

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Musta on tullut sun blogin aktiivilukija! 🙂 Kiitti viparivideosta!Hoo

 2. Propofol kirjoitti:

  Hih, anna leukojen loksua vaan… ei sen aina tarvii niin treeniin liittyä ;)Ne on eri sivustot ne missä on ehdoton ei muille asioille 😀

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Hoo: kiva kuulla! Vois joskus ottaa niistä pudotussarjoistakin videon, näkisitte ainakin miten tämä pieni porsas puuskuttaa ;)Propofol: sehän multa onnistuu 😉 On niin helevetin tylsää, et meinaa kuolema tulla..

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kuulostaa melko tutulta. Nimimerkillä ”mies on ollu toisella paikkakunnalla elokuusta asti”. Mutta mie saan kyllä iltani menemään melko sujuvasti. Katon boksilta tasokkaita reality-sarjoja, väännän seuraavaksi päiväksi rahkamössöä ja muita terveys-herkkuja, teen just tuota siivous-pyykki-tiski-hommaa… Niin ja olennaisinta on se, että meen iltasin unille viimeistään puoli kymmeneltä!Nopeasti se pari viikkoa menee (etenkin näin joulun alla), kannattaa ottaa kaikki irti siitä omasta ajasta :)t. MariJ.

 5. Heinäharava kirjoitti:

  Mun blogissa on sulle tekemistä!

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mari: meillä kuin ei ees ole tallentavaa boksia.. Yhyy! Pitänee kohta puoliin hommata semmonen, kun menee kaikki hyvät ohjelmat välistä. Nii ja sit olis tekemistä tylsinäkin päivinä!Kyllä tää tästä, päivä kerrallaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *