Hae
Palasia Arjestani

Syys- ja talvimuotia

Nivealta paljon lahjapakkauksia joulua ajatellen :)

Nivealta paljon lahjapakkauksia joulua ajatellen 🙂

Sain kutsun Akvamariinille tsekkaamaan sporttimuodin uutuuksia syksylle ja keväälle. Akvamariini edustaa mm. Haltia, Helly Hansenia, Haglöfsiä sekä Merreliä. Esittelyssä oli myös uusia tuotteita Nivealta. Kaikkia ihanuuksia 🙂 Melkeinpä kaikilla merkeillä oli jotain mikä aiheutti minussa välittömän tahtoooooo refleksin 😀 Siihen tosi ei paljon vaadita, mutta kyllä huolisin aika montakin vaatekappaletta omaan käyttööni kyseisiltä merkeiltä.

20141002_163235

Labellolta uusia sävyttäviä ja hyvän makuisia huulirasvoja!

Labellolta uusia sävyttäviä ja hyvän makuisia huulirasvoja!

Itse tykästyin eniten Helly Hansenin hyvin istuvaan parkatakkiin sekä nilkkureihin ja Merrellin vähän erikoisemmella kuosilla varustettuihin housihin sekä harmaaseen huppariin, jossa oli paikat kyynertaipeissa. Kummasti tässä kun alkaa kelit kylmetä niin katse suuntautuu enemmän lämpöisiin vaatteisiin kuin bikineihin ja pieniin mekkoihin. Mä olen ainakin sen sortin vilukissa, että hiihtelen jo kalsarit jalassa ja pipo päässä 😀 Kohta vois kaivella toppatakkia ja rukkasiakin esille.

Tämä Helly Hanseni takki vei mun sydämeni ihan täysin <3

Tämä Helly Hanseni takki vei mun sydämeni ihan täysin <3

Sama takki, eri väri. Miellyttääkö silmää?

Sama takki, eri väri. Miellyttääkö silmää?

Myös tämä takki on Helly Hansenin. Kestää tuulta ja vettä!

Myös tämä takki on Helly Hansenin. Kestää tuulta ja vettä!

20141002_16400320141002_164007

Lämpökerrastoissa riitti väriä! Mua niin ilahdutti nähdä näin paljon värejä :)

Lämpökerrastoissa riitti väriä! Mua niin ilahdutti nähdä näin paljon värejä 🙂

Merrellin mallistossa oli paljon ihan perusvaatteita, mutta niissä oli kaikissa joku kiva jippo, kuten kangas, kuvio tai erikoinen yksityiskohta. Muistelen, että myös Merrellin kevätmallistossa oli muita merkkejä enemmän erikoisia kuoseja ja ratkaisuja vaatteissa. Mä tykkään, että vaatteissa on joku erikoinen juju!

Nämä housut tahtoisin itselleni, olivat todella hyvät jalassa! Treenatut jalat ja pakarat oikein korostuu entisestään ;) Takki on mun makuun vähän jännän värinen, mutta noiden housujen kanssa näyttää tosi hyvältä vai mitä ootte mieltä?

Nämä housut tahtoisin itselleni, olivat todella hyvät jalassa! Treenatut jalat ja pakarat oikein korostuu entisestään 😉 Takki on mun makuun vähän jännän värinen, mutta noiden housujen kanssa näyttää tosi hyvältä vai mitä ootte mieltä?

PicsArt_1412323743988

Haltin mallistossa oli aika paljon toppatakkia, housua ja varsinkin laskettelutakkeja. Kuosit oli kivoja, mm. raitaa ja kirkkaan oranssia löytyi takeista. Itseäni eniten miellytti kirkkaan oranssi kevyttoppis, jonka sai kätevästi pussitettua kokonaan omaan huppuunsa!

20141002_160052

Kengissä oli tarjolla juoksukenkää, juoksu- ja maastokengän risteytystä, Nokian uutta kumisaapasta ja kivan näköisiä kävelykenkiä kaupunkikäyttöön loskakeleille.

20141002_160608

20141002_160559

Merrellin mallistoa lapsille! Kuinka söpöt!?

Merrellin mallistoa lapsille! Kuinka söpöt!?

20141002_160204

Nämä soveltuu jopa kevyeen juoksuun.

Nämä soveltuu jopa kevyeen juoksuun.

Näistä harmaista Helly Hansenin nilkkureista tykkäsin kovasti!

Näistä harmaista Helly Hansenin nilkkureista tykkäsin kovasti!

Esillä oli myös kivoja uusia pipoja, hanskoja, reppuja ja kasseja. Ihania nuo pipot, joissa on puolen pään kokoinen tupsu!

20141002_155925

Foot Balancen lipilapit, jotka tehdään jokaisen jalkaan sopiviksi.

Foot Balancen lipilapit, jotka tehdään jokaisen jalkaan sopiviksi.

Lasten reppuja <3

Lasten reppuja <3

Mulla olis viikonlopun urakkana katsella vähän kesävaatteita varastoon ja tyhjennellä taas vaatekaappia ja laittaa ylimääräisiä myyntiin. Ihanaa olis saada kasa uusia vaatteita syksyä varten! Oon vähän turhan innokkaasti selaillu nettikauppojen antia ja kirppiksellekin olis kiva päästä pitkästä aikaa 🙂 Booztin sivuilta tein pikku kollaasit vaatteista mitä huolisin omaan kaappiini.

 

Jos teillä on vinkata mistä löytää tän hetken kivoimmat vaatteet syksyä ajatellen niin kertokaa! Mä oon kovin tykästynyt noihin printtipaitoihin ja kalsarimallisiin housuihin 😀 Väriäkin saa vaatteissa olla!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia

 1. Suvi kirjoitti:

  Oh, ihastuin tuohon samaan lilaan parkaan viime viikolla, kun käytiin Even kanssa vähän ennakkoon jo katselemassa Akvamariinin tarjontaa 🙂 Niiiin ihana!

  • Jonna kirjoitti:

   Vissiin aika moni oli tykännyt siitä 🙂 Tykkäsitkö siitä sinapin keltaisesta väristä?

 2. Petra kirjoitti:

  Hih, hauskoja kuvia 😀 Toi lila parka pukee sua, samoin toi harmaa huppari! 🙂 Toi keltanen parka oli ilmeisesti tosi suosittu, samoin noi harmaat kengät 😀 Hienoja molemmat, vaikkei mun tyyliset 🙂 Halti oli kyl mun ehdoton suosikki vaatteissa, sekä miesten että naisten 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Olishan siellä ollut vaikka mitä ihanaa! Keltainen parka oli vähän jännä, en tiedä tykkäänkö vai en 😀 Lila on tosi ihana ja aivan upea päällä! Harvoin mikään takki istuu mulle noin hyvin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.