Hae
Palasia Arjestani

Muuu!

Huh, hellettä sano Jonna kun hanuria nahkapenkistä irrotteli. Täällä duunissa on oikein mukavan trooppinen ilmasto. Sisällä pikkusen vajaa 30 astetta lämmintä ja kosteusprosentti varmaan 99,9%. Siltä se ainakin tuntuu! Hyvä puoli tässä lämmössä on se, että saa joka tunti pitää ylimääräisen tauon 🙂 Ei sillä etteikö niitä taukoja olis jo muutenkin ihan riittävästi. Kauheesti kuluu vettä päivän aikana ja väsymys on melkoinen iltapäivällä, kun on koko päivän kuumassa labrassa ahertanut. Tällä viikolla on joka päivä ollut havaittavissa myös pientä päänsärkyä. Sekin varmasti johtuu lämmöstä, koska kaikki muutkin täällä potevat samaa. Eilen päänsärky yltyi jo sellaisiin mittasuhteisiin, että oli pakko nappasta buranaa nassuun. Yritän nyt välttää lääkkeiden syöntyä viimeiseen asti, koska ne kerää mulla selvästi kivat määrät nestettä. Välillä on kuitenkin pakko turvautua niihinkin…

Lonkkakin alkaa pikku hiljaa olla parempaan päin. Se ei enää kipuile ollenkaan, mutta tuntuu edelleen jäykältä. Oon tehnyt sille nyt pitkin päivää kaikennäköstä pientä liikkuvuusjutskaa ja venytellyt sitä useamman kerran päivässä. Aamuaerobinenkin sujui tänään jo varsin kivuttomasti! Kyllä se elämä aina lopulta voittaa 😉

Eilen kävin tekemässä toooosi hyvän etureisijumpan salilla. Alotin treenin reidenojennuksella, että saan paikat kunnolla lämpimäks. Ei lämpene lihakset enää ihan samalla tavalla kuin esim. keväällä. Dieetin perhana alkaa siis vaikuttaa jo silläkin rintamalla! Rest pauseilla jekuttelin koipia tällä kertaa.

1. Reidenojennus 3*11-14+6*37,5kg Eka sarjassa varpaat sisään päin, tokassa ulos päin ja vikassa normisti.
2. Smithkyykky 8+4, 7, 5*65kg Tein kyykyt ihan pohjaan asti niin sai painojakin pienennellä aika lailla! Joka toistolla takareidet kosketti pohkeisiin eli syvälle mentiin.
3. Hackkyykky 7+3*55kg/ 8, 6*50kg Kaks vikaa sarjaa toooosi hitaasti.
4. Askelkyykky boksille 2*14-15*10-12kg/käsi Uusi liike, joten vaati vähän harjottelua ja totuttelua.

Loppuun vatsaa kolme triplasarjaa voimapyörää, jalannostoja maaten ja kiertoja levypainolla. Sit posettelemaan vähäks aikaa. Salin potisällit oli taas katsomassa miten poussailu sujuu ja kohtuullisen hyvin alan jo taipua kaikkiin poseerauksiin. Selkäposeja täytyy toki harjotella vielä aika paljon niin, että joku on korjaamassa, koska itsehän ei luonnollisesti nää niitä. Pohkeen jännittäminen saattaa olla yllättävän vaikeaa 😀 Harjottelua vaan ja paljon!

Vaparikin alkaa muotoutua pikku hiljaa. Sen kanssa onkin ollu aika paljon ongelmia… Pistin yhden biisin kaverille miksattavaks ja valmis biisi ei ensin suostunut tulemaan mulle perille ja sitten kun suostui niin en saanut sitä enää muutettua oikeaan tiedostomuotoon. Bongasin sit yhden hyvän biisin ja se pääs heti mun esityslistalle! Ja se on hyvä! Ainakin mun mielestä. Vaparistakin varmasti tulee niin hyvä kun näillä taidoilla siitä saa hyvän tehtyä. Lopputulos voi siis olla mitä tahansa 😀 Pahoittelen jo etukäteen, jos joudutte kärsimään katsomosta suurta myötähäpeää. Kannattaa varautua 🙂

Sori nyt vaan, mut ei oo oikein mitään kuvia tarjolla. Unohdin taas eilen kameran kotio niin en saanu posetreeneistäkään kuvatusta. Eipä siinä, ei olis mitään näytettävääkään… Kunto vois olla aika paljon parempi..

Jaahas, nyt välipalalle ja vähäks aikaa vielä töitä tekemään. Illalla sit takajalkoja ja pohkeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *