Hae
Palasia Arjestani

Vilaus meidän keittiöön ja treenivaate himotuksia

Hahahaa, viihdytin taas eilen itseäni tekemällä teille hienon videon. Testailin vähän miten videon tekeminen ja lähettäminen onnistuu mun vanhalla Samsungilla ja eihän se taaskaan ihan ongelmitta sujunut 😀 Videoiden tekeminen on itse asiassa todella hauskaa ja niitä saatte varmasti jatkossa nähdä enemmänkin aiheesta kuin aiheesta. Saa laittaa myös toiveita tulemaan 🙂 Jostain syystä mun on yllättävän helppoa ja luontevaa puhua videolla ja osaan esittää asiat jotenkin selkeämmin kuin kirjoittamalla, kun käytettävissä on myös puheen eri painotukset, ilmeet, kädet jne. Ehkä noista tulee vielä ihan katsottaviakin kunhan vähän opin lisää, mutta toisaalta ei videotkaan saa olla liian siloteltuja. Niistä katoaa idea jos kaikki on ennalta suunniteltua ja harjoiteltua. Siihen en taida lähteä vaan meen näidenkin kanssa taas omia polkujani 😉 Sillä systeemillä tulee aina parasta jälkeä!

Outfit today.

Outfit today.

Tässä teille se mun eilinen häröilyvideo, olkaat hyvä!

Kuten ootte jo varmaan huomanneet niin olen melkoinen treenivaateaddikti! Jos olisin rikas niin ostaisin järjettömän paljon treenivaatteita, mut kun en ole niin ostan niitä suht harvoin ja tyydyn vain ihailemaan uutuuksia nettikaupoista. Surffasin taas äksen Bubbleroomin urheilu- ja treenivaate-osastolle ja löytyshän sieltä vaikka mitä kivuuksia… vai mitä mieltä olette näistä?

Under Armour täältä // Nike täältä // Nike täältä // Only Play täältä.

Under Armour täältä // Nike täältä // Nike täältä // Only Play täältä.

Tuo alempi pinkki Niken paita on mulla mustana ja oon tykännyt siitä kovasti. Se on sopivan löysä ja sopivan pitkä sellaisille treenipäiville kun olo ei välttämättä ole maailman fitein. Sopii käytettäväksi vapaa-aikanakin. Tuollaisen Only playn kaltaisen ”pelipaidan” tahtoisin kovasti itselleni!

Nike täältä // Only play täältä // Nike täältä // Only play täältä.

Nike täältä // Only play täältä // Nike täältä // Only play täältä.

Damn you Nike! Miks niillä on aina noin hienoja vaatteita!? Molemmat Niken paidat on just mun tyylisiä ja tuota harmaata olen himoinnut vaikka kuinka kauan… Toiskohan joulupukki mulle sen jos oikein nätisti pyydän? 😀 Mä oon alkanut pikku hiljaa syttyä napapaidoille. Vaikka nyt itelläni ei mikään maailman fitein vatsa varmasti olekaan niin silti voisin sellaista pitää. Ainakin piilossa hupparin alla 😀 Ei vaiskaan, voisin oikeesti pitää!

MXDCt täältä // Only Play täältä // Nike täältä // Only Play täältä.

MXDCt täältä // Only Play täältä // Nike täältä // Only Play täältä.

Mä oon niin kovin tykästynyt jumppailemaan shortseilla! Mulla meni vaikka kuinka kauan ennen kuin ”ilkesin” laittaa shortseja treeneihin mut sit tajusin ettei siellä ketään kiinnosta minkälaiset mun jalat on. Tärkeintä on, että itsellä on hyvä fiilis treenata ja näillä kesähelteillä shortsit on olleet ihan ehdottomat! Talvella ehtii taas mavettamaan pitkät housut puhki 😉

Mitäs te olette puuhastelleet viikonloppuna? Muistakaa osallistua edellisen postauksen Krippers-arvontaan!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

3 kommenttia

 1. Enni kirjoitti:

  Pakko itekin avautua himoista. 😀 Oi mä niin haluisin nää housut! http://www.barringtonsports.com/products/adidas_aw14_womens_studio_power_laces_long_tights_2014/21676/view

 2. Nimetön kirjoitti:

  Nakottaa! En ookaan ikinä kuullut (: Kiitos muuten vielä kirjasta, hain sen eilen Siwasta ja oon mielenkiinnolla lueskellut. Mukavaa vastapainoa esimerkiksi tuolle uudelle löydöllesi, joka päätyi nyt munkin lukulistalle! 😀 Nää videopostaukset on kivoja, jatka ihmeessä jos itekin tykkäät!

  • Jonna kirjoitti:

   HAha, nakottaa on hauska sana 😀 Videopostauksia tulossa edelleen, oon niin kovin innostunut niistä. Jotenkin niissä pystyy kertomaan asioista ihan eri tavalla kuin kirjoittaen. Varmaan vois jonkun ruuanlaitto/leivontajutunkin joku päivä videoida 😉 Ainoa hankaluus tässä tosin on se, että videoiden lataukseen menee tuhottomasti aikaa. En tiedä miten muut niitä saa ladattua, mutta mulla meni edellisenkin videon nettiin saamiseen aika monta tuntia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *