Hae
Palasia Arjestani

Haaste

No niin, Nuheila heitti mulle haasteen. Tää tuleekin olemaan vaikeeta, koska olen todella tylsä ihminen ja on vaikeeta keksiä mitään mielenkiintoista itsestään… Pitäis siis keksiä kuus random-juttua itestään, jaahas.

1. Luonne

Olen suhteellisen temperamenttinen ja äkkipikainen ihminen. Sytyn sekunnissa, mutta lauhdun myös todella nopeasti. Syytän tästä isääni.

2. Rasvat

Olen aivan hulluna hyväntuoksuisiin rasvoihin (varmaan jokainen naispuolinen eläjä on?). Minulla on kasoittain erilaisia rasvapurkkeja ympäri kämppää ja lisää tulee koko ajan.

3. Ruokailu

Syön 98% aterioistani muovikipoista. Vaikka olisin kotona niin ensimmäinen valinta on aina muovikippo. Älkää kysykö miksi. Me kerätään KoKo-astioita, mutta niiden käyttö jää lähes kokonaan karvaisemmalle osapuolelle.

4. Pöksyt

Olen varmasti 99% kotona viettämästäni ajasta monissa kuvissa esiintyneet isännän flanellipöksyt jalassa. Housut ovat koko XXL ja ovat aivan huiput.

5. Laiskuus

Olen peruslaiska ihminen. Kaikki minkä voi tehdä huomenna siirrän huomiseen ja taas huomiseen ja taas.. Meillä on välillä kauhea kasa koirankarvaa nurkissa, koska en yksinkertaisesti viitsi imuroida. Laiska kun olen. Laiskuus ei tosin päde treeneihin, ne hoidetaan aina tunnon tarkasti 😀 Pitäiskö laittaa asiat tärkeysjärjestykseen? Ei kait..

6. Tulevaisuus

Unelmana on joskus pokata mitali CBB-kisoista. Vaatii työtä, mutta sitähän tässä tehdään koko ajan. Valmistumisen jälkeen haluaisin kivan työpaikan ja jatkaa opintoja muutaman vuoden päästä eteen päin. Lisäksi ne tärkeimmät: suuri omakotitalo, kaksi lasta (tyttö ja poika :D), hevonen, 2 koiraa, 3 kissaa ja akvaario. Ja sama mies kuin nytkin. Ja terveenäkin olisi mukava pysyä. Perusjuttuja siis, olen tylsä kuten sanoin.

Haastan Heinäharavan, Propofolin, Enzymen Fastilta, Wemmahin sekä Inkan!

Ohjeet:
1.Link to person who tagged you.
2.Post the rules on your blog.
3.Write six random things about yourself.
4.Tag six people at the end of your post and link to them.
5.Let each person know they ve been tagged and leave a comment on their blog.
6.Let the tagger know when your entry is up.

5 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Voi kamala… otan haasteen vastaan mut kestää hiukan ku pää aivan tyhjä tollasist asioist 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Aika vaikee oli munkin noita keksiä, mut kuhan jotain vaan väsäsin 😀

 3. Emma kirjoitti:

  Okei vastattu on =)

 4. Heidi kirjoitti:

  Homma hoidettu! :D-Enzyme

 5. Anonymous kirjoitti:

  Oho, mä haastoin sut Fastin blogiin, mutta en tajunnut katsoa ensin täältä. -Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *