Hae
Palasia Arjestani

Paljonko mun treenit maksaa tällä hetkellä?

Paljonko mun treenit maksaa tällä hetkellä?

Muutamat teistä on laittaneet viestiä, että miten treenit sujuvat nyt ja mitä ja paljonko oikeastaan teen viikon aikana. Tässäpä siis tämän hetken treenipäivitys, olkaapa hyvät 🙂 Lähdetään liikkeelle siitä mitä kaikkea haluaisin tehdä. Jos aikaa ja rahaa olisi paaaaljon enemmän kuin nyt haluaisin harrastaa: ilmajoogaa, tankotanssia, sirkusakrobatiaa, crossfittiä, kuntosalia, ratsastusta, hotjoogaa, jotain tanssia ja hiihtääkin voisin välillä! Vaan mistäpä aika ja raha kaikkeen? On siis ollut pakko karsia ja miettiä mitkä on itselle ne mieluisimmat ja tärkeimmät tällä hetkellä. Treenasin viime vuoden puolella sirkusakrobatiaa, mutta se on nyt vähän aikaa jäissä, koska ei ollut varaa maksaa kausimaksua sekä minulle että tytölle. Tyttö sai jatkaa harrastusta, koska ei ole muista lajeista vielä kiinnostunut.

Treenatakin voi hyvinkin edullisesti, jos vain tahtoo! Ruuan ohella treenaaminen on kuitenkin mulle sellainen asia, jossa en halua säästellä. En osta kalleinta ja hienointa, mutta pyrin tekemään sellaisia ratkaisuja, joihin on varaa. Aloitin viime marraskuussa uudestaan crossfitin, johon kuluu n. 90 euroa kuussa. Tähän asti minulla on myös ollut salijäsenyys, koska ostin kuukausia viime syksynä kortille vaikka kuinka paljon, tarjouksessa kun oli. Tämä lysti kuitenkin loppuu ensi viikolla ja aion ottaa samaiselle salille 10 kerran kortin. Rakastan punttitreeniä ja haluan myös sitä tehdä välillä. Tällä hetkellä käyn salilla 1-2 krt/vko. Crossfitin ja salin lisäksi olen alkanut tekemään kotona crossfittaajille tarkoitettua venyttelyohjelmaa eli Romwodia. Kyseinen ohjelma on todella hyvä lihashuoltoon. Jokaiselle päivälle on oma 20-45 minuutin pituinen ohjelmansa. Näiden lisäksi yritän käydä edes välillä lenkillä ja muutenkin ulkoilla.

Mitä nämä sitten maksavat yhteensä? Crossfit n. 90 euroa/kk, Romwod 13,95e/kk ja salikortti maksaa karkeasti laskettuna tuolla 10 x kortilla n. 30e/kk (riippuen siitä montako kertaa käy viikossa). Mun treeneihin menee siis about 133e/kk. Näistä saisi ison summan halutessaan pois, mutta tällä hetkellä haluan mennä näillä. Toki voisin ottaa pelkän salikortin ja tehdä lihashuollot ilman ohjausta tai vaikkapa youtuben opastuksella. Mutta kun en halua. Elämässä on monia asioita, joista voisi maksaa vähemmän, mutta ei kai se ole pakko, jos ei halua? Olen monta kertaa miettinyt, että jos vaikka jäisin yksinhuoltajaksi, niin treenimaksut olisivat varmasti ensimmäinen asia, joista leikkaisin. Ainahan sitä voisi treenata pelkästään kotona, jos haluaisi. Ei sekään mahdotonta olisi! Tykkään vain niin mielettömän paljon crossfitistä sekä punttitreenistä etten halua niistä luopua nyt. Ne pitävät minut järjissäni ja kropan sellaisessa kunnossa etten kärsi esim. selkä- tai niskakivuista. Aina ei pidä miettiä pelkästään mitä treenaaminen maksaa, vaan mitä kaikkea se antaa!

Alla video mun eräästä treenistä. On videolla paljon muutakin! Toivottavasti tykkäätte 🙂 Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään. Josko saataisiin kohta 1000 tilaajaa täyteen!

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

PS. Blogi tulee muuttamaan Vaikuttajamedialle 1.2. Laittakaahan korvan taakse 😉

Edellinen postaus: Viikonloppuna tapahtunutta

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

6 kommenttia

 1. maikki kirjoitti:

  Totta on että treenata vois halvemmallakin, mutta itellä kans sama, että haluan treenata just sitä mistä tykkään eniten, ja maksaa siitä sit vähän enemmän.. Kaikki ei ymmärrä mitä järkeä, mutta eipä itsekkään ymmärrä mitä järkeä laittaa esim. satasia johonkin baarireissuun..

  • Jonna kirjoitti:

   Niinpä. Nopeasti tuonkin rahan saisi upotettua ihan vain yhteen baarireissuun kuukaudessa! Kipuraja meni ilmeisesti mulla tuossa sirkusakrobatian melkein 300 euron kausimaksussa. Ehkä jatkan sitä jossain välissä kevättä kuitenkin…

 2. Riikka kirjoitti:

  OMG lastenhuone! Järkyttävä mutta samaistuminen 110%. Ehkä 10v kuluttua helpottaa..?
  Kiitos muistutuksesta! Kaurasydämet <3 Täytyykin käydä Lidlissä
  Ja treenata tarvis täälläkin uudella sykkeellä ja karistaa ne jojoillut ainakin 5 mieluummin 8kg
  Kuinka sekin on vuodesta toiseen yhtä vaikeeta? Mutta miksi ei 10v ja 10kg sitten ollut tyyytyväinen? Vaan silloinkin käsitys itsestä oli läski.. Kallonkutistajallekin tarvis varmaan mennä 😀
  Voi kun pääsis tankotanssia kokeilemaan. Mutta se vaatis 60km ajamista.. eli aikaa. Ilmajooga kankaan jo ostinkin 😉 se on ihana <3

  • Jonna kirjoitti:

   Työkaverit sanoivat, että muutaman vuoden päästä kuulemma helpottaa ja yleensä tytöt nimenomaan tulevat todella siisteiksi. Noh, saapa nähdä! Toki minussakin on vikaa, että huone on tuon näköinen. Pitäisi siivota vielä kaapit ja tehdä hänen tavaroilleen lisää tilaa ja muutenkin hävittää turhuudet pois!

 3. A kirjoitti:

  Monet sanovat asioihin, ettei ole varaa, vaikka säästössä on tuhansia euroja. Olethan itsekin maininnut kuinka sinullakin on vaikka missä rahastoissa jo suuret summat pesämunana. Hyvähän se vain on, että on säästöjä, mutta silloin ei oikein voi sanoa ettei ole rahaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Toisaalta olet ihan oikeassa, MUTTA. Säästöt ovat nimenomaan säästöjä. Rahastoihin ei kajota kuin äärimmäisessä hädässä. En ikinä ottaisi sieltä rahaa ”arkipäiväisiin” menoihin. Niistä täytyy löytyä rahat muualta. Siksi mieluummin jätin esim. sirkusakrobatian tauolle kuin olisin kuukauden kituutellut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.