Hae
Palasia Arjestani

Jou!

Reenattu hei on, vaik en oo kerenny istumaan koneelle. Tai oikeestaan jaksanu. Viikonloppu meni semmosessa koomassa ettei mitään rajaa. Ei paljon muuta kerenny kuin nukkua, syödä, käydä salilla ja mennä töihin. Siinäpä sitä yhdelle ihmiselle. Öö… mitähän oon viimeks päivittäny? Vissiin olkapää ja ojentaja sessio on ainakin päivittämättä, lähetään siitä.

3.2 Olkapäät ja oikkarit

Alkuun 11 minsan intervalli crossarilla.

1a. Sivuviparit kp 4*11-15*8kg
1b. Pystypunnerrus kp seisten 4*8-11*11-13,5kg Ekan kerran sain tehtyä kaks sarjaa noilla kolmetoistasilla eli voitais sanoa et PB!
2a. Viparit eteen kp 4*9-11*9kg tässäkin PB
2b. Viparit kulmassa kp 4*8-10*7-8kg
Näköjään tuli kaikki liikkeet tehtyä kässäreillä 🙂

3a. Niskantakaa ranskis köydellä taljassa 3*7-13*40-60 lbs
3b. Ranskalainen mutkiksella vastaotteella 3*7-10*15kg Aika erilaisen tunteen saa tällä otteella, mut painoja ei tosiaan voi ladata kauheita määriä!
4a. Pushdown köydellä 3*10-15*50 lbs
4b. Ranskis kahdella kässärillä 3*7-10*4-5kg PB

Sit vähän hauiksia ja pohkuleita.

 
  
Siinäpä vähän käsipainoranskista. Hyvä liike ja kauhian raskas!
Jos haluatte nähdä tiukkaa lihaa niin tässä sitä tulee: Linda F!

Ja lisää Lindaa täällä. Aika kivasti on Lindakin saanut lisää lihaa 🙂 Ja ettäkö äidit ei kerkeä treenaamaan tai vo olla hyvässä kunnossa!? Siinä on pienelle Jonna-tyttöselle tavoitetta ja niitähän pitää ollakin.
Mut tässä vielä enemmän tavoitetta: Katka Kyptova, mun feivorit! Uuh, mikä kunto ja fysiikka…vai mitä sanotte? Mun mielestä varsin nätti fysiikka kehonrakentajalle (meinasin sanoa keharille :D) ei liian iso eikä liian pieni.Kelpais kieltämättä mullekin…
 
  
Katkan blogi täällä. 
 Noo, huomenna valkuille käymään ja sit yhden aikaan Wolfille reenaamaan. Saa tulla kaveriks kuka haluaa ja tahtoo!
No, jatketaan päivityksiä ja kuulumisia huomenna.. Muih!

3 kommenttia

  1. Inka kirjoitti:

    Just kun mulla on päivävuoro niin sä tuut sen verran lähelle, että olis voinu treffaa. No, jospa seuraavalla kerralla natsais aikataulut yhteen.

  2. emr kirjoitti:

    Katka vissiin koittaa päästä kisaamaan arnold amateuriin jos ifbb antaa luvan (on kisannut muiden liittojen kisoissa), näin olin lukevinani 🙂

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Inka: enköhän mä kevään, kesän ja syksyn aikana ravaa Tampesterissa kerran jos toisenkin 🙂 Ehkä saadaan joku kerta sovitettua aikataulut yhteen!Emr: Uuh, toivottavasti pääsee! On kyllä tyttö semmonen valioyksilö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.