Hae
Palasia Arjestani

Ruokavuosi 2015

6

Mietin jo etten tee mitään koostetta kuluneesta vuodesta, mutta sitten aloin selailemaan tämän vuoden postauksia ja hämmästyin miten paljon reseptejä olen täällä jakanut! Tässähän voisi kohta alkaa täysipäiväiseksi ruokabloggaajaksi. No mutta, ainahan se on mielessä. Ruoka nimittäin. Elämän täytyy olla juhlaa ja hyvä ruoka tekee elämästä juuri sitä. Rakastan kokkailla ja leipoa. Mikään ei ole parempaa ajanvietettä kuin testailla uusia reseptejä ja vastapainona toki treeneta ettei vallan mahdottomaksi mene. Kokosin teille vuoden päättymisen kunniaksi omasta mielestäni parhaat reseptini, olkaapa hyvät 🙂

kol

Kermainen suklaavanukas // Gluteenittomat vohvelit // Mustaherukkakakku (raaka) // Minttubrowniekakku (raaka) // Amerikkalainen porkkanakakku // Oreo juustokakku // Banaanileipä (viljaton) // Mustikka-kardemummakakku // Pinaattinen uunilohi.

kol1

Toffeeraakakakku // Yrttifocaccia // Pataleipä // Gluteenittomat mustapapubrowniet // Kinderpiirakka // Pehmeän tulinen chili-bataattikeitto // Kiivisorbetti (sokeriton) // Mariannejuustokakku // Pekoniin käärityt broilerit avocadotäytteellä.

kol2

Maailman paras banskupannari // Melkein paleo Sloppy Joe // Herkkupyllyn suklaasmoothie // Bataattiranskalaiset ja home made majoneesi (paleo) // Mokkapala smoothie // Herkulliset mustikkaskonssit (paleo) // Minimurekkeet bataattokuorrutuksella // Ellan minttusuklaasmoothie // Ellan aamiaisvanukas.

kol3

Ellan täyteläinen kookospuuro // Itse tehty kinkkukiusaus // Aasialaiset lihapullat ja nuudelisalaatti // Itse tehdyt kalapuikot // Nyhtökanavuoka & tomaattiavocadosalsa // Kaura-hunajasämpylät // Kylmäsavulohi-parsakaalilasagne // Täyteläinen puolukkapuuro // Gluteenittomat pähkinäbrowniet.

Näitä reseptejä selatessa huomasin etten ole ainakaan nälissäni ilmeisesti ollut sillä tässä oli vasta murto-osa kaikista mun kokkailuista! Jatketaanpa ensi vuosi samalla mallilla vai mitä olette mieltä?

Tarkoituksena olisi tänä iltana tai huomenna leipasta suklaakakku 😉

 

4 kommenttia

  1. Laura K. kirjoitti:

    Ihanan näköisiä ruokia ?. Voi kun jaksais vielä ite tehdä ?.

  2. milja kirjoitti:

    sun ruokapostaukset on iha parhaita,niin hyvän näkösii et aina tulee nälkä vaikkei nälkä oliskaan 😀 sun blogi on kiva, luen aina mielellään mitä kirjottelet. hyvää uutta vuotta ja hyviä treenejä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *