Hae
Palasia Arjestani

Jumissa

Kävin lauantaina valmentajan luona näytillä. Hyvät naurut sai valkku mun ”kevyestä” nesteisyydestä 😀 Alkaahan tuo itteekin jo pikku hiljaa naurattaa, miten mielenkiintoinen onkaan ihmisen elimistö. Joo, rasitusnesteistä siel vaan lilluu nyt semmoset reilut 4 kiloa, mut ne saadaan onneks pois viimeistelyillä. Nyt vaan silmät ummessa vähän aikaa 🙂 Ootan jo innolla viimeistelyviikon ohjeita. Mitään varsinaista tyhjennystä mulle ei vissiin ole tulossa, koska kroppa tyhjenee aika hyvin loppu viikkoa kohden (paitsi tällä hetkellä..) ja tankkauskin kisoja varten on varsin maltillinen.

Lauantaina pidin viimeisen tankkauspäivän ja illalla kroppa väläytteli nesteistä huolimatta hieman kireämpää kuntoa kuin mitä on tähän mennessä nähty. Pitää vaan osata erottaa metsä puilta eli neste läskistä 🙂 Kyl tästä vielä varsin tyydyttävä lopputulos saadaan aikasiks! Eniten jännittää kisavärien laitto, kun en ole aikaisemmin Jan Tanaa testannut. Isäntä saa toimia taiteilijana ja loihtia mulle tasaisen ja sopivan tumman kisavärin. Ei mitään paineita!

Lauantaina kävin muuten tampereella alottamassa tankkauksen varsin maistuvilla pannareilla Verkatehtaankadulla, muistaakseni kyseisen ruokapaikan nimi oli Deli Cioso. Pannarit on melkein kokonaan rasvattomia, koska ainoa rasva mitä niihin tulee käytetään paistamiseen ja siihenkin vain pikku nokare 🙂 Ite otin täytteeksi mustikkaa ja hunajaa. Kyllä niillä masun sai täyteen!

Sunnuntaina sit mäkkäriin. Toi talouden isompi eläjä piti omaa herkkupäiväänsä sunnuntaina ja pyshädyttiin sit matkalla Mikkelin mäkissä. Pienen satsin se taas veteli… bic mac-ateria, 4 el maco junioria, pirtelö.. No, isolla miehellä on isot eväät 😀

Kotkasta lähti pari autolastillista kamaa mukaan, osa meni Helsinkiin ja osa tuli Kuopioon. Ihmeellisesti tota kamaa kertyy… Alla meidän autolasti hissiin ja kotio pääsyä odottamassa. Siwassa ja S-marketissa on vissiin vierailtu 🙂 Akvaariokin on siellä ”jossain”..

Ilmeisesti noista mukavista maratonistumisreissuista sain selän ja niskat ihan kunnolla jumiin. Venyttely ei enää tähän jumiin tepsi. Nukahdin eilen piikkimaton päälle ja se helpotti vähän, mut päätin tänään tilata ajan naprapaatille niin saadaan nikamat kohilleen ja isäntä saa vielä hieroa lihakset auki tässä joku päivä. Olishan se vähän typerää antaa nyt kropan mennä ihan juntturaan, koska se näkyis sit lavallakin poseerauksissa, jatkuvista päänsäryistä puhumattakaan. Lauantain ja eilisen olikin jo mukava pikku jysäri aluillaan..

Valmentajalta tuli ohjeet keventää jalkatreneenejä ettei sieltä ainakaan tulis enempää nesteitä. Samoin aamulenkit tehdään vähän kevyemmin, salitreenit ja intervallit edelleen mahdollisimman kovaa. Voiskos niitä muulla tavalla tehdäkään? 🙂 Se on kivvoo kun saapi reenata kovvoo 😀

1. Reidenojennus 3x
2. Vaakaprässi 3x
3. Smithkyykky 3x

Päälle pohkeita istuen ja seisten maasta superina muutama sarja. Etureisille otin aika pitkiä sarjoja kunnon supistuksella. Sarjat jätin pari toistoa vajaiks. Vaihtelin jalkojen leveyttä myös joka sarjassa niin saivat hittiä vähän joka suunnasta. Treenin päälle se tavallinen 30 minsan intervalli, puolet soutulaitteella ja puolet crossarilla.

Täytyypä vaan sanoa, että tuntuu toisilla diettaaminen ottavan vähän kovemmille kuin toisilla.. Sain huomata ettei itellä tosiaan ole kovin vaikeaa kun on hieman erilaisia vertailukohtia.. No, eipä siitä sen enempää.Voishan tuota pää hajota enemmänkin, kun kantaa matkassaan ~4 kilon nesteitä… Tässä todistusaineistoa.

Kivasti kertyy nesteet mulla tonne keskivartaloon ja kyllä muuallekin mut vatsan seudulle kaikista eniten. Ei sentään nilkkoihin niin kuin usemmilla. No, eipä murehdita nesteistä. Tuntuu sit paremmalta kisalavalla kun kunto on antanut odottaa itseään vähän kauemmin 🙂 Vielä pari viikkoa ja hyvin jaksaa!!
Ja loppuun vielä pakollinen mirrikuva pikku neidistä, joka on muuten kotiutunut varsin hyvin.

Nyt kookosöljyä nahkaan ja unille!

2 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    Mulla kertyy nesteet just nilkkoihin ja muutenkin tonne jalkaosastoon. Ja onpa se jännää, kun ei oikein osaa erottaa metsää puilta 🙂 Nestettä on, mutta kuinka suuri osa siitä on rehellistä läskiä ja kuinka suuri osa sitä nestettä.Jännittäviä aikoja elämme varsinkin sitten viimeistelyviikolla :)Ihanan näköinen tuo pannariannos, namskis.

  2. Anna kirjoitti:

    Kauniit jalat sulla, Jonna! Paljon voimia viimeisille viikoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *