Hae
Palasia Arjestani

Lauantai-illan sporttilöydöt.

Lauantai-illan ratoksi surffailin nettivaatekauppojen sivuilla ja totta kai tarkastelun alle oli treenivaatteet 😀 Hirveästi tekisi mieli tilata uusia treenivaatteita, mut kukkaro ei oikein nyt anna myöden. Ainahan sitä saa kuitenkin haaveilla! Tosi mageita kuoseja ja malleja on nyt saatavilla merkillä kuin merkillä ja saisin helposti monta sataa uppoamaan taas vaatteisiin… Nyyh.

Tällaisia vaatteita himottaisi tilata esim. Bubbleroomin sivuilta. 


Ai hitsi noi pinkit pöksyt (joissa raidat takapuolella) ja seeprapöksyt olis hienot! Yleensä valikoin treenivaatteet niin, että jos alaosassa on paljon kuvioita tai muuten väirkkäät niin yläosa saa olla vähän hillitympi. Tai toisinpäin. Toisinaan en jaksa paljon välittää kunhan on sellaiset housut jalassa etteivät tipu kesken boksihyppyjen jalasta 😀

Tästä kollaasissa tykkään tosi paljon housujen kuosista ja totuttuun Niken tapaan tuskin ovat kovin huonot jalassakaan. Käytän paljon treeneissä tanktoppeja ja kyykkytreeneissä taas tykkään käyttää enemmän t-paitoja jolloin tangon saa pysymään hyvin paikallaan vaikka kuinka hikoilisi.

Tästä kollaasista huolisin itselleni ihan ekana nuo niken urheilurintsikat sekä harmaan hupullisen topin. Mulla on kaapissa flag nor failin hupullinen toppi, mut se on vähän liian lyhyt mulle… ehkäpä blogikirppikselle myyntiin? Sekin on nimittäin työn alla!

Tuosta harmaasta collegetakista tykkään aivan hurjan paljon! Niitä on nyt näkynytkin aika paljon monelta eri merkiltä. Under armourin teeppari olisi täydellinen kyykkytreeneihin 😉 Tuollainen Niken pitkähihainen paita mulla on kaapissa, mut alkaa olla vähän liian tiukka 🙁

Tuota harmaata Niken paitaa olen himoinnut siitä päivästä lähtien kun ne ekan kerran tuli myyntiin. Ei se kauhean kalliskaan olisi… Niin pitkään olen sen ostoa harkinnut ettei ainakaan olisi hätiköiden tehty ostos 😀 Jos teillä jollakin sattuu kyseinen paita roikkumaan kaapissa ihan turhan panttina niin mulle voi tarjoja sopivaan hintaan!

No, olishan noita kivoja treenivaatteita paljon tarjolla. Mistä tykkäsitte eniten? Entä vähiten? Onko teillä jo näistä joku käytössä? Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia!

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

 

 

 

3 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Niken urheilurintsikkatopit on kyllä hyviä, ainakin jos ei oo kauheen suuret tissit 😀 On hintansa väärti. Ne nike pro mallit ehkä vielä parempia. Ite oon sports directiltä tilaillu vaatteita. Nyt ois hankintalistalla 2xu kompressiotrikoot..oon kyl aina mainonnan uhri ..mut mitä oon kuullut, niin hyvät ne vissii on 😀

  • Nimetön kirjoitti:

   Oho, nimi unohtu äskeisestä kommentista:) t. Riitu

  • Jonna kirjoitti:

   Haa, täytyypäs katsoa sportsdirectiltä! Vasta pari viikkoa sitten tuli yksi paketti sieltä, mutta paketin sisältö oli kaikkea muuta kuin treenivaatteita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *