Hae
Palasia Arjestani
Kaupallinen yhteistyö

Niskakeinu apuna niska- ja päänsärkyihin

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa.com

eniskakeinu

Olen jo vuosia kärsinyt erilaisista työperäisistä kivuista ja jännityksistä, mutta nyt mulla on Kipukaupan niskakeinu apuna jatkuvien niska- ja päänsärkyjen hoitoon. Hoitoalalla työasennot ovat usein huonoja ja staattista kannattelua syntyy päivän aikana paljon. Otan työkseni paljon verikokeita, ja kun asiakkaita saattaa olla kymmeniä päivässä ja jokaisen kohdalla pitkä staattinen jännitys, niskat jumiutuvat päivän mittaan kuin huomaamatta. Tässä työssä kropastaan täytyy pitää aktiivisesti huolta, jotta kiputilat eivät pahene. Erilaiset niska-, hartia- ja päänsäryt ovat tuttuja ja kärsin niistä viikoittain. Huomaan heti, jos olen laiminlyönyt urheilua ja kehonhuoltoa, sillä rangaistuksena laiminlyönnistä saan aina migreenin. Yritän käydä aktiivisesti hierojalla ja osteopaatilla, mutta myös kotona täytyy olla apuvälineitä kipujen ja jännitystilojen hoitoon.

Miten niskakeinu toimii?

Sain pari viikkoa sitten kotiin testattavaksi Kipukaupan niskakeinun. Niskakeinu käyttää hyväkseen niskanikamien traktiota (vetoliike) venyttääkseen sekä rentouttaakseen niskan lihaksistoa. Niskan alueen nivelien liikkuvuus ja verenkierto
paranee, mikä myös lievittää niskakipuja. Tätä samaa menetelmää käyttävät muuten myös fysioterapeutit sekä osteopaatit hoidoissaan! Niskakeinu on helppo asentaa kotiin esim. leuanvetotankoon, seinäkoukkuun tai oven kahvaan. Meillä se asennettiin vaatehuoneen ovenkahvaan, sillä sain raivattua siihen hyvän tilan jumppamatolle. Niskakeinun remmit kiristetään niin, että kun pää on keinussa, se jää vain hiukan irti lattiasta. Sitten vain pötkötellään ja nautitaan! Olen nyt pötkötellyt niskakeinussa 1-2 kertaa päivässä vajaan parin viikon ajan 5-10 minuuttia kerrallaan ja huomaan, että niskan seutu ei ole enää niin jumissa kuin ennen eikä päänsärkyäkään esiinny yhtä usein. Minulla on ollut elämässä ajanjaksoja, jolloin päänsärky oli ihan joka päiväistä ja parin viime kuukauden aikana päänsäryt ovat äityneet myös migreeneiksi asti. Onhan tämä huomattavasti miellyttävämpi hoitokeino kuin kaiken maailman buranat ja muut särkylääkkeet!

niskakeinu

niskakeinu

niskakeinu

Kehonhuolto on todella tärkeää!

Niskakeinusta voi olla sinulle apua, jos kärsit esim. hermopinteestä, välilevyn pullistumasta, niska- ja päänsäryistä ja niskan jäykkyydestä, mutta muistathan aina konsultoida fysioterapeuttia tai lääkäriä, jos kivut ovat kovat! Olen itse juossut lääkärissä omien kipujeni kanssa viimeiset kymmenen vuotta ja saanut niihin aivan liian usein vain särkylääkkeitä. Toki tässä on ollut myös omaa tyhmyyttä mukana, kun en ole aina jaksanut pitää itsestäni riittävän hyvin huolta. Nyt kun ikää on alkanut tulla lisää, olen huomannut, että kroppa jumiutuu paljon helpommin kuin ennen. Vaikka kuinka tekisi mieli treenata kovaa ja paljon, se ei vain ole enää mahdollista. Pelkkä salilla treenaaminen vetää kropan todella jumiin, joten yritän koko ajan lisätä enemmän kehoa huoltavia lajeja repertuaariin. Jooga, pilates, putkirullailu ja dynaaminen venyttely on mulle kaikista sopivimpia lajeja tämän jäykän ruhoni vetreyttämiseen. Vaikka arki tuntuisi mitenkä kiireiseltä tahansa, omaan hyvinvointiin kannattaa aina ottaa aikaa vaikka sitten väkisin! Kun jaksaa pitää kehostaan säännöllisesti huolta, se on kuin rahaa pankkiin laittaisi vai mitä olette asiasta mieltä?

niskakeinu

Onko niskakeinu sinulle jo tuttu? Entä miten huollat kroppaasi? Pääset tilaamaan niskakeinun täältä!

Edellinen postaus: Lokakuun budjetti tarkastelun alle

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *