Hae
Palasia Arjestani

Mistä tietää, että syksy on tullut?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sis. mainoslinkkejä. Illat pimenevät ja kuntosalit täyttyvät. Syksy on selkeästi tullut ja ihmiset alkavat siirtyä ulkoilmasta sisälle treenaamaan, ainakin osittain! Itse rakastan syksyä yli kaiken. En välitä kovin kuumasta, joten syksy on mulle parasta aikaa. Saa sytytellä kynttilöitä ja rakentaa pesää. Itse teen aina syksyihin suuren inventaarion vaatekaappeihin ja etenkin treenivaatteiden hyllylle. Vanhat ja virttyneen vaatteet lentävät roskiin ja hankin jotain uutta ja piristävää tilalle. Syksyn tullen shortsit joutavat varastoon ja tilalle tulevat pitkät leggarit ja paksummat pitkähihaiset. Mä olen kunnon vilukissa, joten mulla on aina salilla pitkähihainen päällä. Ainakin lämmittelyn ajan!

House of Brandonilla on nyt sporttiviikko menossa ja kaikki sporttivaatteet -20% koodilla SPORT. Tarjous on voimassa 18.-25.9.2016! Ja olihan siellä vaikka ja mitä kivaa! Mä tarvitsisin henkilökohtaisesti eniten uusia treeniliivejä sekä niitä pitkähihaisia paitoja. Jotkut uudet treenipöksytkin olisi kivat, koska osa vanhoista on käynyt pieneksi…vai olenko mä kasvanut liian isoksi!? Alla muutama kollaasi suosikeista, joita osui silmiin näin alkajaisiksi!

oranssi // sininen Nike // mustavalkoinen // oranssi pitkähihainen

Only Playn oranssi t-paita tekstillä // sininen Niken t-paita // mustavalkoinen DoM-merkkinen pitkähihainen // Only Playn oranssi pitkähihainen.

Mustaoranssit // mustavaloiset // Superdry

Only Playn raidalliset leggarit  // Only Playn mustavalkoiset leggarit // Superdryn aivan ihanat leggarit!

Mua kiinnostaisi kovasti tietää minkälaisia Only Playn ja Superdryn treenivaatteet ovat käytössä, onko teillä kokemuksia? Mä olen niin jämähtänyt käyttämään Nikeä, Addua ja Reebokia että olisi kiva välillä kokeilla jotain muitakin. Icaniwill-merkin vaatteet ovat kuulemani mukaan laadukkaita ja nuo pinkit pöksyt polttelee kyllä kovasti. Mulla on viikonloppuna edessä treenivaatehyllyn siivous eli sen jälkeen voisin ehkä sallia itselleni palkinnoksi jonkin uuden treenivermeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.