Hae
Palasia Arjestani

Bisi Bisi.

Halloota! Täällä on pitänyt vähän kiirusta koko viikonlopun. Huusin meille huutonetistä uuden tv-tason ja se aiheutti pieniä muutostöitä ja ylimääräistä duunia. Mies oli todella tyytyväinen kun pääsi roudaamaan meille taas jotain uutta kamaa. Tällä kertaa vain 25 kilsan päästä… Mä en vieläkään ymmärrä näitä välimatkoja täällä! Ja ukko kiittää 😀

Perjantaina iltapäivällä meillä näytti olkkarissa tältä. Neidillä oli vähän leikit kesken…

Perjantaina kävin salilla treenaamassa käsiä. Taas sain huomata miten ihania ja avuliaita ihmisiä meidän salilla käy. Kysyin eräältä ensi syksyn kisoihin valmistautuvalta kehonrakentajalta neuvoja hauistreeniin ja niitä sain! Aivan loistavia uusia oivalluksia tein ja tumput meni ihan tukkoon! Vähän on uuden liikeradan kanssa vielä harjoittelemista ja painoja saa pudottaa taas kerran aika roimasti.

Mun mielestä ei todellakaan ole mikään häpeä kysyä apua silloin kun sitä tarvitsee, päin vastoin. Avun hakeminen kertoo ainoastaan halusta kehittyä ja tässä lajissa asiaan täytyy puuttua heti, jos johonkin lihasryhmään ei saa kunnolla tuntumaa. Ilman kunnollista tuntumaa treenattavaan lihakseen ei voi tulla kehitystäkään. Se tässä lajissa on ehkä hienointa, koko ajan oppii uutta ja voi kehittää itseään. Tavalla tai toisella 🙂

Kätösjumppa oli samanlainen kuin viime viikollakin. Paitsi että kapean penkin tein smithissä ja scottin taljassa niin kuin alkuperäiseen ohjelmaan kuuluukiin. Muita liikkeitä oli hauiskääntö tangolla, ranskalainen mutkatangolla, hammer käsipainoilla ja kickback käsipainoilla. Törkeän hyvä treeni ja ensi viikolla se on uusien kujeiden ansiosta entistäkin parempi!!!

Hauiksia taljassa scottpenkillä.
Puristaa, puristaa!

Treenin päälle vielä vähän vatsaa painojen kanssa sekä 15 minsan kuolemaintervalli crossarilla. Jouduin vähän pidentämään huilivälejä intervallissa, kun ei vaan pumppu kestänyt ja joka paikkaan alkoi pistää. Mulle käy näin ihan joka kerta crossarilla..

Hikiotsasta yritin ottaa kuvaa.
Kyllä sieltä ainakin jotan nestemäistä (kusta) valui.

Oo ja selkäkin näkyy! Vauu…

Pukuhuoneessa pakolliset poussit. Kuten aina. Mihinkäs koira karvoistaan pääsee?

Pretty face 😀

Ja hauberikin sieltä kaivettiin esiin.

Mahaa oli kans pakko kuvata pitkästä aikaa. On sieltä jo 9cm lähtenyt, mutta paljon saa vielä lähteä että vanha kunnon Päkki isolla peellä ryömii esiin. Mukava on siellä pehmeän alla köllöttää.

Pikkasen pilkistää.
Sivulta huomaa, että duunia on.

Joo, eilen tosiaan lähdettiin heti aamusta kiikuttamaan uusi tv-taso kotiin (kuvia myöhemmin) ja siinä reissussa menikin pari tuntia. Siitä ruokakauppaan ja kotiin siirtelemään vanha tv-taso sinne ja uusi tänne. Lisäksi lupasin leipoa miehelle amerikkalaista juustokakkua ja juustorasvia. Mä touhusin kaikkea koko päivä niin paljon etten jaksanu edes itselleni laittaa ruokaa. Söin sit kalaa kahdessa muodossa.

Päivällä tonnikalaa ja vihanneksia.

Illalla härkisti sardiineja suoraan purkista. Laiska mikä laiska.

Vähänkö mä kärsin täällä eilen ihanissa tuoksuissa. Ei mulla normaalisti ole tuollaisia kurjuusolotiloja ollut dieetillä vaikka olen miehelle leiponut, mutta nyt kuola valui ja olin ihan surkeena koko illan. Vettä vaan nassuun litratolkulla ja aivot narikkaan. Sillä selviää yhdestä herkkujen tuoksuisesta illasta varsin hyvin 🙂

Juustosarvia, nam!

Amerikkalaista juustokakkua, doublenam!

Tänään lähdin aamulla taas joka sunnuntaiseen tapaan ennen aamupalaa selkäjumpalle. Aika rauhassa saa jumppailla, kun on riittävän ajoissa liikenteessä. Selkää ja takaolkapäitä siis vuorossa ja loppuun hapottava sykkeennostatus kahvakuulalla, jossa muuten paransin viime viikkoista 100 toiston aikaa melkein puolella minsalla!

Selälle otin leukoja myötäotteella, kulmasoutua tangolla, ylätaljaa kapealla kahvalla, rack-vetoa leveällä ja.. siinäpä ne olikin? Yhden liikkeen unohdin tehdä kokonaan, mut siitä edestä tein hauksia pari sarjaa tangolla (uuden tekniikan harjoittelua) ja vatsojakin yritin räpeltää. Vatsoille tein viime himatreenissä ollutta liikettä sillai oikeesti eli nousin polkupyöräosuuksissakin ihan ylös enkä jäänyt selälleen kihnuttamaan. Kymmenen toistoa taisi mennä niitä. Ei ihan puhtaita mutta meni kuitenkin! Ja oli muuten vatsapalikat tulessa 😉

”Kapean ylätaljan” tein tällä tyylillä.
Mikä tän liikkeen nimi nyt sit olis?

Sama liike takaa.

Kunnon supistus!

Oon oppinut käyttämään mun uutta kännyä joten kuten ja napsin salilla parit pukkarikuvatkin. En kyllä saanut  kuvia siirrettyä koneelle piuhalla vaan piti siirtää ensin picasaan ja sit tänne. Ohjeita, anyone? Hemmetin hyvä kamera tossa puhelimessa on!

Paita gazoz/housut SOC (tosi vanhat)
No niin, ja hauis taas…

Ja kotonakin piti näköjään heittää peilin kautta poseja. Näistähän kaikkia tykkää 😀 Mä ainakin. En lopeta näitä koskaan, lupaan sen!

Ilmeellä, once again.
Pönäri.

Mun sunnuntaihin kuuluu aina kotiruoka-cheatmeal eli lounas jälkkäreineen ja kahveineen anoppilassa. Edellyttää tyhjän vatsan helvetin kovaa treeniä aamulla. Niin mä söin sit sitä eilistä juustokakkua 😀

Yhtään ei ollu hyvvää!

Anoppi oli ostanut taas jotain omituisia hedelmiä. Kuulemma kaikkea pitää maistaa.

Nää oli nimeltään  Rambutan. Maistu vähän viinisypäleiltä.

Lisäksi tarjolla oli pepino-hedelmää, joka ei ollut kyllä mistään kotoisin. Ihan vetiseltä päärynältä maistui. Kuka nyt semmosta haluaa syödä? Siemenet sain molemmista, jos yrittäis kasvattaa niistä jotain.

Mä olen täällä taas siivonnut ja puunannut koko illan. Mies ja muksu on jo nukkumassa ja mä vasta vein pyykit kuivumaan ja paistelin huomiseksi lihat. Tää mun sunnuntairaivosiivous on ihan älyvapaata touhua, mutta minkäs teen…

Onko teillä tämmösiä älyttömiä tapoja, joita on vaan pakko noudattaa niiden älyttömyydestä huolimatta? Mites teidän viikonloppu on sujunut??

Huomenna mulla on taas sali päivä kun toi ukko on vähän pipi. Vähän tekis mieli tehdä himatreeni päivällä, mut meneekö yli jos salin päälle teen vielä intervallin?

Nyt unille, vihdoin! Pus pus 🙂

14 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ai kokkeileks enstreenisä sitä nostatusta? 🙂 Hyväle näyttää Jonna,eiku tsemiä vaan!!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei, mistä toi teidän matto on? Ikeasta joskus sai tommosia, muttei ilmeisestikään enää… ~Ievuska

 3. Bobby Jean / Heidi kirjoitti:

  Jäätävä hauberi. <3

 4. Joan kirjoitti:

  Hah jep croissanttien ja tollasten paistaminen sillon kun niitä ei itse syö on kyl aivan varmaa tuskaa 😀 Mä tuskin oon ikinä sellasessa tilassa että se ei hetkauttais 😀 Leipominen on kyl ihanaa! <3 Mut aikansa kaikella 🙂

 5. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mä en selvinny eilisiltä synttäreiltä kuivin suin mutta tänään maistu taas kaurapuuro ihan normaalisti 😀 Noh, ei pidä jäädä noita murehtii :)Kuvien siirto onnistuu mulla niin että piuha kiinni koneeseen ja sit koneelle aukee ikkuna itekseen. Tuo kuvia ja videoita lukee sit siinä ja sitä kautta ne siirtyy. Mä en tiedä kyllä muuta tapaa, toi picasa oli ihan uutta mulle että sitäki kautta ne sais 😀

 6. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Ja siis ei kuivin suin, ihanku siellä ois joku kosteahko tarjoilu ollu 2vee synttäreillä 😀 Tyhjin suin piti sanoa 🙂

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Kerttu: voinhan mä sitä kokeilla.. en kyl yhtään tiedä miten se tehdään tai siis joten kuten tiedän lut en tarkkaan :DLevuska: se on ikean matto mut mä ostin sen huuto.netistä. Sieltä kannattaa katsoa, toikin oli ihan uusi ja tehtaan paketissa :)Bobby Jean: oih, onko? Katsoppas omias, ne vasta onkin jäätävät! <3Joan: Leipominen on parhautta 🙂 on tosiaan vaan vähän tylsää kun ei itse voi syödä tuotoksiaan..Kohtipienempaaa: no ei tommosia pidä jäädä murehtimaan! Meilläkin on tulossa mun kolmekymppiset ens kuussa ja maaliskuussa tytön 1 wee synttärit niin eiköhän niillä tule syötyä. Eikä ehkä kuivin suinkaan tartte olla 😀 omilla synttäreillä nimittäin! Meidän kone ei suostunut asentamaan ohjainohjelmistoa niin en saa piuhalla siirrettyä kuvia. Aika helppo sen picasan kautta on laittaa varsinkin kun kuvat pystyy editoimaan valmiiksi puhelimella 😉 on tää vaan eri hyvä vehje nyt kun oon oppinut joten kuten käyttämään! Vastata en kyllä osannu eilenkään puheluun 😀

 8. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Mitä uusia kujeeita luvasa, uus ohjelma siis? 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Eikun noi mitä nyt opin isoilta pojilta. Pääsen kunnolla testaamaan niitä! Ei mitään ihmeellistä, mut silti kohtuullisen ratkaisevaa 😉

 9. hanna v kirjoitti:

  voehan helva mikä haba 🙂 uu mama … ja toi sun masu senkun vaan pienenee ja tiivistyy 🙂 hyvä tahti..thannapainoprojekti2013.blogspot.fi

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Höpsistä pöpsistä! Masu on kyllä paljon pienentynyt mut helvetin paljon on ton ruttukasan kanssa vielä duunia…

 10. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Kerro sitte mitä opit pojilta! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *