Hae
Palasia Arjestani

10 suosituinta reseptiäni

10 suosituinta reseptiäni

10 suosituinta reseptiäni – ovatko sinulle jo tuttuja?

Ida Jemina teki vähän aikaa sitten postauksen, jossa esitteli 10 suosituinta reseptiänsä ja siitä se ajatus sitten lähti. Kaikki kunnia siis Ida Jeminalle! Olen tällaisia koostepostauksia tehnyt joskus itsekin ja nyt päätin pitkästä aikaa listata suosituimmat reseptit teidänkin iloksenne. Tekin olette ehkä huomanneet ettei reseptejä tipu enää samalla tahdilla kuin ennen ja syynä tähän on vain ja ainoastaan aikapula. En enää ehdi arkena väsäilemään ja testaamaan reseptejä ja viikonloppuisinkin vain harvakseltaan. Haluaisin kyllä kovasti ja mulla onkin vino pino testattavia ruokia ja leivonnaisia odottamassa! Noh, tehdään asioita silloin kun ehditään ja pyritään olemaan stressaamatta niistä. Tässä teille kuitenkin mun blogihistorian 10 suosituinta reseptiäni, olkaapa hyvät 🙂

1.Vadelmainen raakasuklaakakku

10 suosituinta reseptiäni

Tämä kakku on saanut aivan huikean suosion, mutta siitä huolimatta en ole itse tehnyt tätä kuin tämän yhden ainoan kerran! Muualla olen tätä kyllä maistellut ja mieskin on minun halunnut tekevän tätä monet kerrat eli nyt voisi olla aika testata reseptiä uudelleen ja näpsiä samalla vähän paremmat kuvat 😉 Reseptiin tästä.

2. Hurmaava ja herkullinen mangojuustokakku

10 suosituinta reseptiäni

Mangojuustokakku on meidän perheessä miehen suurinta herkkua. Olen tehnyt tätä varmasti kymmeniä kertoja ja aina se on yhtä hyvää! Jos haluat juhliin tai viikonlopun istujaisiin takuuvarman hitin niin tämä on se. Reseptiin tästä.

3. Jumalaisen hyvä snickersraakakakku

10 suosituinta reseptiäni

Ah ja voih! Tämä snickersraakakakku on ehdottomasti mun blogihistorian paras raakakakku! Pidän tästä jopa enemmän kuin vadelmaisesta raakasuklaakakusta ja olen tehnyt tätä useita kertoja. Itse asiassa mulla on muutama pala tätä pakkasessa odottamassa 😉 Reseptiin tästä.

4. Jauheliha-bataattivuoka

10 suosituinta reseptiäni

Kuva on ruma, mutta ruoka on hyvä ja tämän suosio on suoraan sanottuna räjähtänyt käsiin! Reseptiä tsekkaillaan useita kertoja päivässä edelleen enkä yhtään ihmettele miksi. Voisi olla aika tehdä taas jauheliha-bataattivuokaa ja kuvata samalla koko ruljanssi uusiksi 🙂 Reseptiin tästä.

5. Minttusuklaa raakakakku

10 suosituinta reseptiäni

Minttusuklaa raakakakku on mielettömän freesi ja raikas raakakakku! Sen tekemiseen on käytetty raakasuklaata eikä maku ole ollenkaan niin ”tunkkainen ja raskas” niin kuin monissa raakakakuissa. Tykkään! Reseptiin tästä.

6. Banaanimuffinssit (paleo)

10 suosituinta reseptiäni

Paleoliittiset banaanimuffinssit ovat viljattomia, maidottomia sekä sokerittomia. Banaani tuo muffinsseihin sekä kosteutta, makua että makeutta ja terveellisiäkin ne vielä ovat! Tämä on ehdottomasti yksi mun parhaista paleoresepteistäni. Reseptiin tästä.

7. Terveellinen mustikkapiirakka

10 suosituinta reseptiäni

Terveellisempään mustikkapiirakan saat tehtyä gluteenittomana kun käytät pohjaan gluteenittomia kaurahiutaleita. Piirakka on maukas sillä pohjaosaan tulee mm. bataattisosetta sekä maapähkinävoita! Tässä piirakka, jota voi hyvillä mielin syödä välipalaksi tai iltapalaksi. Niin ja jälkiruokana! Reseptiin tästä.

8. Kermainen suklaa-chiavanukas

10 suosituinta reseptiäni

Kermainen suklaa-chiavanukas on melkoisen tuhtia tavaraa, joten sitä ei tarvitse nautiskella kovinkaan suurta määrää kerrallaan makeanhimon taltuttamiseksi. Vanukas on viljaton, sokeriton ja maidoton. Ja tosi suklainen! Reseptiin tästä.

9. Banaani-protiinivohvelit

10 suosituinta reseptiäni

Mä rakastan vohveleita, mutta usein arki-illat varsinkin on niin kiireisiä etten ehdi vohveleita paistelemaan. Terveellisimpinä versioina erilaiset vohvelit ovat kuitenkin mitä maittavin välipala! Nämä banaani-proteiinivohvelit ovat viljattomia, sokerittomia ja pienellä kikkailulla myös maidottomia. Reseptiin tästä.

10. Maailman parhaat kaurasämpylät

10 suosituinta reseptiäni

Nämä kaurasämpylät ovat oikeasti parhaat ikinä leipomani sämpylät! Mielettömän meheviä ja ihanan rapsakka kuori. Koko perhe tykkäsi näistä suunnattoman paljon ja tätä reseptiä on kulutettu ja sovellettu meillä ihan urakalla. Reseptiin tästä.

Siinäpä 10 suosituinta reseptiäni tällä hetkellä! Heh, kovimpa oli reseptit kakkuvoittoisia ja eniten tänne eksytään nimen omaan raakakakkujen sekä erilaisten paleoleivonnaisten kautta. Oletko sinä testannut jotain minun jakamaani reseptiä? Tälle postauksellehan voisi melkein tehdä jatko-osan….

 

 

2 kommenttia

  1. Ninna kirjoitti:

    Voisivat muutkin bloggaajat laittaa samantyylisen? Kun aina ei jaksa selata ja etsiä vuosien takaisia reseptejä. Raakakakut houkuttelee mutta niin vaivalloisia ja pitäisi olla joku juhla jonne tekee. Hyvät reseptit monet eivät vain minulle sovi kun en voi syödä banaania(miksi sitä on kaikkialla!)kuivahedelmiä ja suklaasta en pidä(tiedän olen outo)Näistä olen bataattijauhelihavuokaa tehnyt quornista kasvisversiona niin hyvää bataatti on niin täydellistä. voiko sitä pilata mitenkään? kaurasämpylöitä tehnyt gluteenittomana ja vegejuustolla, juusto antaa kyllä mehevyyttä sämpylöihin. siis kuka tekee pelkkää vettä+jauhoa ei maistu miltään. Äiti teki snickerskakkua kesällä ja oli suuri hitti söivät kuulemma koko kakun kolmistaan äiti eno ja isä saunan päätteeksi. Eli aikamoinen hitti oli, pisteet sulle!

    • Jonna kirjoitti:

      Mun on pakko myöntää, että mulle tuli pieni yliannostus banaanista kun söin enemmän paleotyylisesti. Edelleen kyllä teen esim. banaanilettuja, mutta mitkään muut banaania sisältävät reseptit ei houkuttele yhtään! Mahtavaa, että snickerskakku on maistunut! Mukava kuulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *