Hae
Palasia Arjestani

Vähän on parempi kuin ei yhtään.

Tässä todistettavasti venyttelen sisäreisiä!

Mulla on aina ollut huono tapa keksiä itselleni uusia tehtäviä, kuten ”nyt alan venytellä joka päivä”, ”juon viherjauheen joka aamu”, ”syön vihanneksia sen ja sen verran aterialla”, ”teen joka päivälle erilaisen kampauksen”… Kaikkihan tietää ettei tommoset lupaukset pidä ennen kuin niistä tulee tapa, ne tulee selkärangasta. Vähän niin kuin uusi penkkitekniikka 🙂 Sitä täytyy hangata ja hangata, että liikerata tulee automaattisesti ilman suurempaa miettimistä tai suunnittelua. Mulla toimii parhaiten tuo otsikon lause ”vähän on parempi kuin ei yhtään”. Siispä venyttelen silloin kun siihen on aikaa ja vaikka vain pienen hetken (niin kuin eilen suihkussa 😀 ), mut venyttelen kuitenkin. Samaa pätee vihanneksiin. Oon tosi huono syömään niitä, joten oon pilkkonut edes sen yhden tomaatin aterialle tai palan kurkkua. Hurjinpina päivinä molempia. Pääasia kun muistaa syödä edes vähän. Nyt oon jo ryhdistäytynyt sen verran, että olen ottanut käyttöön tuorevihannesten rinnalle pakastevihannekset. Uuuuuuuuuu… aaltoja!! Niin ja tänään keittelin tytölle ja samalla itselleni porkkanoita. Taputus selkään siitä mulle! Tytölle tulee kyllä vihanneksia laitettua ja soseita tehtyä, mut itsensä on tässäkin helppo unohtaa. Yritetään korjata asia 🙂 Joo ja kampausten teosta en sano mitään. Ei tätä tuulenpesää saa laitettua mitenkään ja viimestään salilla se on väännettävä kiinni ja panta päähän ettei tule ylimääräisiä haituvia silmille. Tänään tein aamulla tommosen todella tätä päivää olevan sivujakausponnarin miljoonalla pinnillä.

Porkkanat pilkottu ja kohta keitetty. Ahkera olen minä.
Eilen salilla rinta ja hauis jumppaloinnit.

1. Penkki tekniikkaa, tekniikkaa, tekniikkaa…
2. Vinopena kp 2*6*20kg
3. Hk tangolla 8, 6, 5*25kg
4. Hammer kp 7, 5*12,5kg

Penkki tarvitsee edelleen paljon tekniikkaharjoitusta. 45 kilolla tekniikka pysyy vielä hienosti kasassa, mutta viidelläkympillä alkaa hajota. Huomaa, että ennen olen tehnyt liikkeen suurimmaksi osaksi ojentajilla ja nyt pusketaan rinnalla. Alankin nyt tehdä penkissä 5*5 sarjaa niin saan samalla hioa tekniikkaa ja nostaa painoja maltillisesti! Jospa nuo nahkaräppänät, joita tisseiksi joku saattaa kutsua, saisi joskus korvattua lihasmassalla. Ainakin osittain. Hauiskääntöä tangolla otin yhden extrasarjan, koska nyt vaan sattui tuntumaan siltä 🙂

Tänään aamulla rullailin ja venyttelin alaselkää, joka kipuilee taas kivasti 🙁 Samalla venyin myös etureidet ja pakarat. Venyttelyyn pitäisi saada jotain hyviä neuvoja. Aina tulee samat venytykset tehtyä ja nekin välillä aika hätäseen. Miten te lämmittelette ennen venyttelyitä? Siis jos olette kotona. Hyppelyä, heiluttelua?

Illalla lähden ulkoiluttamaan uusia treenipöksyjäni etureisitreenin merkeissä. Saas nähdä kuinka toi selkä kestää. Viimeks smithkyykyn jälkeen selkä ei ollut kovin tyytyväinen niinpä tänään korvaan smithkyykyn hackilla ja tunnustelen mitä selkä siitä sanoo. Onneks on ens viikolla hieroja!

Nyt täällä alkaa olla volyymin taso sitä luokkaa, että pistän jälkikasvuni ja itseni vaaka-asentoon 🙂

Jälkikasvuni joka omaa kuvaansa niin rakastaa 😀

5 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Ihana jälkikasvu :DTjoo, niinhän se on kun sanoit, vähän on parempi kuin ei yhtään. Mua ärsyttää oma saamattomuuteni, miksen urheile enemmän vaikka haluaisin?!Uskaltaako tai saako kysyä, miten on rinnasta vieroittuminen mennyt? Ei oo pakko vastata, jos on liian henkilökohtaista.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mäkin haluaisin treenata enemmän, mut ei oo kyllä aikaa eikä jaksua. Ehkä joskus sit :)Tissistä vieroitus on mennyt odotettua paremmin. Yhden ainoan kerran tyttö vähän taputteli kädellään toista rintaa suu auki. Tyytyi kohtaloonsa, kun sanoin ettei enää tipu 😀 Sen jälkeen ei oo enää vaatinut ollenkaan. Ehkä tytskä olis sit kohtapuoliin lopettanut tissin syömisen itse.Olin varautunut huutoon ja kiukutteluun, mut mitään semmosta ei ole ollut 🙂 Aika nopeasti maito mulla on loppunutkin. Kolmena päivänä jouduin vähän tyhjentämään käsin, mut sen jälkeen ei ole tarvinnut tyhjennellä. Nythän imetyksen lopetuksesta on 1,5 viikkoa 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  niinpä,miksi sitä on niin laiska ja saamaton joissain asioissa?minäkin hyvin tiedän,miksi hevi-osastookin pitäisi enemmän syödä mutta miksi se arjessa onkin niin helppo ”unohtaa” 😀 ruokiin piilottaminen tosiaan toimii,helpommin ne siinä samassa sotkussa syö mitä erilleen laittaessa.ja todella,treenata aina olisi ihana niin paljon enempi,mutta mistä repisi vielä aikaa ja voimia?:Dhei imetyksen lopettamisesta vielä kyssäri,se kun tässä itselläkin alkaa olla ajankohtaista(tyttö täyttää parin viikon päästä jo vuoden!)eli oliko teillä jälkikasvu nukahtanu aina ilman tissiä,tai vaikuttiko lopetus mitenkään nukuttamisiin? me ollaan pikkuhiljaa lopeteltu,itse tuo tyyppi ei enää päivisin edes malta tissillä olla,eikä sitä kaipaa,mutta aamulla oon vielä antanu(saa rauhassa heräillä)ja illalla nukkumaan laittaessa,ja siihen tyyppi välillä nukahtaakin,vaikka osaa kyllä luojan kiitos nukahtaa sänkyynsä ilmankin:)-R

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä odottelen sitä aikaa kun tyttö on riittävän iso että sen voi edes joskus ottaa salille mukaan. Sit vois lisätä viidennen salikerran viikkoon 🙂 ja kai juoksua tulee sit lisää kunhan noi kävelemään lähtee 😀 joko teillä kävellään? Hyi, vuoden kohta jo se teidänkin mukelo! Tuntuu et ihan vasta puhuit kasikuisesta! Aika rientää aivan liian nopsaan.Me opetettiin tyttö nukahtamaan joku kuukausi sitten omaan sänkyynsä. Kyllä se välillä nukahti tissillekin muttei oikeastaan enää pariin kuukauteen. Kyllä omaan sänkyyn nukahtaminen helpottaa varmasti vieroittamista. Aamuisin me nykyään noustaan ylös melkein heti ja annan tytölle maidon pullosta saman tien. Hyvästi ihanat aamuköllötykset 😀 eipä siinä enää nukkua pystyiskään kun toinen möyrii ja höpöttää vieressä.

 5. Anonymous kirjoitti:

  jep,vuosi on menny ihan älytöntä haipakkaa:D nauti vielä kun voit oikeasti puhua vauvasta! samaa odotan minäkin,ja ensi vuonna olisi tarkotus tytsy laittaa kyllä jo osapäivähoitoonkin,että kuvittelen omassa päässäni että ehtisin jossain töiden välissäkin ite reenata,kun muksu on hoidossa;) ei (luojan kiitos)vielä kävele ilman tukea,huonekaluja pitkin ja taaperonkärryn kanssa kyllä jo juostaankin että varmaan taidot riittäiski mutta uskallus vielä ei.mutta joo,ei tässä ite enää paljo istuksimaan päivässä ennätä:D-R

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.