Hae
Palasia Arjestani

Kuka on riittävän fit?

Processed with VSCO with hb1 preset

Aina aika ajoin itselleni herää ajatus, että olenko enää sopiva tänne fitfashionille, kun olen kuitenkin perheellinen ihminen ja ne fitnesskisavuodet on jo mennen elämän juttuja. Sitten muistan, että aika harvan elämä on pelkkää fitnesskisaamista saati kurinalaista fitness-elämää. Itse koen olevani enemmän hyvinvointibloggaaja kuin fitnessbloggaaja. Mulle itselleni fitnessbloggaaja nimestä tulee mieleen nimenomaan kisaajat ja ihmiset joiden elämä hyvin pitkälti pyörii kisaamisen, treenaamisen ja tiukan ruokavalion ympärillä. Hyvinvointibloggaajan elämään taas mahtuu paljon kaikenlaista muutakin, kuten se perhe, koti, terveelliset elämäntavat, sisäinen hyvinvointi, liikunta sekä rento suhtautuminen ruokaan. Omalla kohdallani toki hyvin pitkälti myös leipominen ja ruuanlaittokin. Toki voin tämän lokeroinnin saralla olla väärässäkin, mutta näin itse koen nämä asiat.

Jotkut ovat olleet sitä mieltä ettei perheelliset bloggaajat kuulu tähän portaaliin tai sellaiset, jotka bloggaa muustakin kuin fitneksestä. Mutta kuka jaksaa oikeasti lukea saati kirjoittaa pelkästään treenaamisesta tai ruokavaliosta. Varsinkin jos se koostuu pitkälti samoista asioista päivittäin. Elämä muuttuu ja elämäntilanteet muuttuvat. Suurin osa tämän hetken fitness-Pirkoista saattaa parin vuoden päästä olla jo perheellisiä eikä tiukat ruokavaliot, kisabikinit saati dieetit kiinnosta pätkän vertaa. Aika monelle näin on käynyt ja monelle näin tulee myös käymään. Niin että kuka sen määrittää millon oot riittävän fit tänne? Pitääkö olla rasvat kympissä kesät talvet? Oletko sillon riittävän fashion bloggaamaa jos sulla on releet vimosen päälle? Niin että kun erehdyt laittamaan päällesi paidan viime vuoden mallistosta niin kengän kuva vaan persuuksille? Ja auta armias jos et raskauden jäljiltä ole heti bikinikunnossa niin turha on tänne kirjoitella! Ja raskaudesta ja lapsista et sitten kirjoita ollenkaan! Nih. Kun ei kuulemma kuulu tänne sellaiset irstailut. Ihme jengiä.

Processed with VSCO with hb2 preset

No, leikki leikkinä. Eikö ole oikeasti hienoa, että jokainen meistä bloggaajista on erilainen ja jokaiselle lukijalle löytyy jotain? Ketään lukijoistakaan tuskin pystyy lyömään yhteen tiukkaan muottiin niin miksi bloggaajienkaan pitäisi tähän kyetä? Meitä on täällä perheellisiä ja perheettömiä. On nuoria vastavalmistuneita tai vielä opiskelijoita sekä meitä jo pidempään työelämässä olleita. On fanaattisia treenaajia sekä omaksi ilokseen jumppaavia. On salilla treenaavia muskelimimmejä, painonnostosta ja thrustereista innostuneita crossfittaajia, joogaajia sekä kestävyysurheilua harrastavia. On miehiä ja naisia. Toisia kiinnostaa ruuanlaitto ja leivonta. Jotkut ovat vegaaneja ja toiset vannovat lihan nimeen. Onhan näitä, mutta hyvä kun on! Aika helvetin tylsäksi kävisi tämäkin portaali jos kaikki olisi samasta puusta veistettyjä vai mitä olette mieltä? Ja ainahan voi klikkailla vain sinne omaan suosikkiblogiinsa jos muut ei kiinnosta!

Tämä crossfittiin hurahtanut perheen äiti kävi eilen tekemässä winter warin vikan karsinnan ja olipahan menoa kerrakseen! Jalat on tällä hetkellä aivan muussina, mikä ihanan kamala tunne 😉 Nyt alkaa lapsen kanssa touhuilu ja illalla vielä ruokakauppaan. Ai niin, näistähän ei saanut kirjoittaa. Ne kun ovat liian arkisia juttuja eikä yhtään fit. Hyi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *