Hae
Palasia Arjestani

Tulipahan tempastua.

Heippati arvon herrasväki! Kuinkas teidän viikonloppu on sujunut? Täällä sitä normaalia eli kotihommia, treeniä, lauantaina cheat meal ja tänään on syöty vähän mitä sattuu. Sillä lailla 🙂 Nooh, huomenna taas paluu tuttuun ja tavalliseen ruotuun. Can´t wait!
Oon muuten ollut koko viikon omituisen väsynyt. Yhtään kotitreeniä en saanut viikon aikana aikasiks hyvästä aikomuksesta huolimatta. Sen sijaan oon nukkunut välipäivinä sekä tänään parin tunnin päiväunia. Yksinkertaisesti vaan on väsyttänyt tosi paljon joka päivä.
Viime viikolla ostin salilta maisteltavaks Leaderin uutta puddingia, toffee-hasselpähkinää. Makeaa se oli ja maistui ihan toffeelle, mut jotain siitä puuttui… Ei ainakaan voittanut Fastin minttusuklaata!
Toffee-hasselpähkinä puddingia.

Parina aamuna oon värkkäillyt aamupalaksi smoothien. Jotenkin tuollainen nestemäinen aamupala sopii mulle paremmin. Ällöttävää jos heti aamusta on kauhean täysi olo. Smoothieen oon tunkenut vähän kaikkea mitä kaapista löytyy: protskujauhoa, maustamatonta jogurttia, pähkinöitä, ananasta, marjoja, vehnän alkioita… mitä nyt millonkin!

Aamusmoothie :
Lidlistä mies toi tämmöstä kahvia. Jumankekka miten hyvää!

Maximia on nyt täällä testailtu ja tuota Hypotonic sports drinkiä ollaan käytetty treenin aikaisessa juomassa. Enpä ole mitään eroa maltoon huomannut, paitsi maun tietysti, koska malto ei maistu millekään. Purkki kumisee nyt tyhjyyttään ja hyvin kelpasi sekä miehelle että minulle 🙂

Maximia sain testattavaksi Buzzadorilta.

Treenit on kulkeneet vähän turhankin hyvin viime aikoina. Oon saanut järjettömän hyvän tuntuman joka treenissä ja nyt on kroppa taas aika hakatun oloinen. Huominen lepopäivä tulee tarpeeseen 🙂 Vähän olen suunnitellut itselleni erilaisia treeniviikkoja. Nythän oon mennyt aika lailla samalla ohjelmalla koko ajan. Liikeiden paikkaa ja sarjojen pituuksia olen jonkun verran vaihdellut,mut en sen kummempaa.

Perjantaina treenasin selkää ja vähän takaolkapäitä sekä pohkeita. Takaolkapäitä ensin käsipainoilla kulmassa ja sit selän kimppuun. Selälle tein leukoja kapealla kahvalla, t-kulmasoutua, kulmasoutua myötä-ja vastaotteella ja kun en räkkivetoa päässyt tekemään niin tein selänojennuksia kunnon puristuksella ja maastavetoa kahvakuulalla superina. Pitkiä ja kiduttavia sarjoja! Veti selän aika buenosti jäkkiin, kantsii kokeilla 😉 Ja hei, vedin leukoja kympin lisäpainolla!! Iso bodypeukku mulle 😉

Videoita on toivotta niin tässä heti alkuun yksi video t-kulmasoudusta. Menossa kolmas sarja.

Alla vähän kuvamatskua kulmasoudusta, jonka oon normaalisti tehnyt heti leukojen jälkeen, mutta nyt vasta kolmantena liikkeenä. Pikkusen pienemmillä painoilla jouduin tekemään, mut hyvinhän tuo meni perille joka tapauksessa.

Valmistautuu.

Tanko pukeilta..

Kunnon venytys.

Ja supistus!

32 kg Kahvakuulalla maastavetoa.

Selkä suorana alas.

Treenin päälle ne perinteiset.
Paita flagnorfail.com, takki BB/gazoz

Vatsat on kivasti jonkun nestehötön peitossa vaikka paino ei ole noussut…

Lauantaina käytiin Sellossa kaupoilla ja pyörähdettiin samalla myös stadiumissa, ylläripylläri 😀 Itkin kyllä erittäin pahasti verta koko reissun ajan koska siellä olis ollut vaikka mitä ihania treenikuteita mitä ei nettisivuiltakaan löydy, nyyh! Useampikin rytky jäi kummittelemaan mieleen pahasta. Kai se pitää vaan kimppalottoa nyt oikeasti laittaa menemään 😀

Tän lauantain cheat mealina tehtiin itse hampurilaisia. Tuhottoman hyviä! Sämpylät ostettiin valmiina, mutta pihvit tehtiin itse (mies teki). Väliin vielä cheddaria, punasipulia, ketsuppia ja hampparikastiketta, slurps! Voittaa mäkkärin mätökkäät sata nolla.

Yhden söin..

No oikei, kaks! Saatto upota kolmaskin 😀

Jälkkäriks vetäsin vielä Arnold´sin Spinnyn joka oli tällä kertaa aikamoinen pettymys. Kovin kuiva ja mauton 🙁 Sittenpä olinkin jo valmis unten maille. Tosi asiassa luin varmaan pari tuntia sängyssä.. Ei ihme että aina väsyttää kun kukun vaikka kuinka pitkään joka ilta kirjaa lukien. Ei vaan malta lopettaa!

Tänään olin taas ajoissa salilla, mut oli sinne eksynyt jokunen muukin. Mulla oli vuorossa olkapäät ja kädet ja lisäks tein vähän vatsoja ja pyllyn puolikkaita. Aikamoinen maratontreeni siitä sit tulikin, mut hyvin jaksoin.

Kaivelin kaapista vanhan addun takin ja hyvin meni päälle!

Olkapäille otin ensin vipareita taljassa selän takaa. Ne on mulle aika hyviä, koska selän takaa tehtynä epäkkäät ei aktivoidu niin helposti kuin normi sivuvipareissa. Noiden jälkeen teinkin triplasetin: pystypunnerrusta koneessa väärin päin + sivu+etuviparit levypainoilla + etunostot levypainolla. Huh huh, että olin hapoilla! Muutaman viikon välein on hyvä tehdä tällainen kunnon hermotustreeni. Saa ainakin uutta ärksykettä lihaksille 😉

Pystypunnerrusta koneessa.

Yläasennossa jätetään vähän vajaaksi, ei siis lukita kyynerpäitä!

Myöskin ala-asennossa jännitys päällä koko ajan, hitaat negatiiviset!

Etunostoja levypainolla.
Hitailla negatiivisilla tämäkin 🙂

Mitäs mä tein käsille? Vähän kaikenlaista! Alkuun dippiä ja hauiksia mutkatangolla vuorosarjoina. Sen jälkeen Scottia taljassa ja hauiskääntökä vinopenkissä kässreillä superina. Ojentajille supersarjana toimi pushdown köydellä ja ranskalainen käsipainoilla. Pari sarjaa otin loppuun vielä hammeria ja kapeita punnerruksia superina. Nyt kädet tuntuu siltä että tulipahan tempastua 😀 Tumput on täysin tapettu!

Huomenna pidän välipäivän. Kovasti tekis mieli käydä lenkillä (ehkä jopa vähän juoksemassa) ja tehdä joku kotitreeni. Katsotaan mikä on taas väsymyksen taso huomenna… Nyt tää painuu unten maille. Tai siis kirjaa lukemaan. Pakko saada kesken oleva opus luettua, kun kirjastossa odottaa jo uusi 🙂

10 kommenttia

  1. Kerttu kirjoitti:

    TEKEMISEN MEININKIÄ, loistavvaa Jonna, son kehitystä se, kasvunkohina kuuluu meile asti!! 🙂

  2. Henna kirjoitti:

    Herkullisen näkösiä nuo burgerit! 🙂

  3. mami12 kirjoitti:

    Toi aamusmoothie on sellainen jonka minäkin otan tavaksi myös dietin jälkeen, helppoa juoda autossa matkalla töihin.

    • Jonna1983 kirjoitti:

      Onko sulla kova dieetti päällä siellä? Noi smoothiet on kyllä käteviä ja niitä pystyy muuttelemaan tosi helposti ja monipuolisesti!

  4. Anonymous kirjoitti:

    Ois kiva,jos kertoisit kirjan nimen jota luet aina parhaillaan. Sais itekkin hyviä kirjavinkkejä. :)T:MR

    • Jonna1983 kirjoitti:

      No hitsi vie, se näköjään jäi sit pois. Mulla on nyt menossa viimeinen osa Jens Lapiduksen stockholm noir sarjasta 🙂 koko sarja on ollut mielettömän hyvä!Harmi kun nykyään kerkee lukemaan vain ennen nukkumaan menoa. Kestää yhden kirjan lukeminen aika pitkään…

  5. Jone kirjoitti:

    Miä ostin sen Leaderin tuplasuklaan ja laitoin 3dl maitoa.. Ei jähmettyny vaik oli yön ylikin jääkaapissa?! 🙁 ja ohjees on kuitenkin et 2-3dl. Tunsin ihteni huijatuksi 😀

    • Jonna1983 kirjoitti:

      Mä laitoin just tuplasuklaan jääkaappiin. Saa nähdä onko mullakin samanlaien sekunda versio kuin sulla 😀 jännityksellä odotan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *