Hae
Palasia Arjestani

Treffeillä Anton&Antonin aamupalalla

Processed with VSCOcam with c1 presetKäytiin tänään Annan kanssa Mariankadun vasta remontoidussa Anton & Antonissa maistelemassa heidän uuden keittiömestarinsa,Farangistakin tutun, Tuomas Tarnan loihtimia herkkuja. Tarjolla oli vaikka mitä ihanaa aamupuurosta, chiavanukkaisiin ja erittäin ruokaisiin ja hyvin maustettuihin salaatteihin. Anton & Antoneita on Helsingin seudulla tällä hetkellä kolme: Kruunuhaassa, Töölössä sekä Ullanlinnassa. Mä tykkään hirmuisesti kaupan sisustuksesta ja tunnelmasta, koska fanitan ruutulattiaa, liitutauluja ja puun käyttöä kalustoissa sekä sellaista vanhan ajan meininkiä todella paljon. Kauppaan astuessa tuntuu kuin astuisi ihan eri maailmaan. Anton & Anton on todella persoonallinen ja lämmin eikä yhtään niin kliininen ja kylmä kuin monet supermarketit. Siellä myydään sesonginmukaista puhdasta ja tuoretta ruokaa, jonka alkuperä on tiedossa.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Vaikken mikään finediningin asiantuntuja olekaan (ainakaan vielä :D) niin kaikista tarjottavista huomasti, että asialla on todellinen ammattilainen. En ole eläessäni syönyt salaattia, jossa olisi niin paljon hyviä makuja yhdessä! Oi jospa joskus osaisin itse laittaa puoliksikaan niin hyvää ruokaa niin voisin kuolla onnellisena ihmisenä. Aamiaiseenhan kuuluu usein puuro ja sitäkin oli tarjolla, mutta ei mitä tahansa puuroa! Tai no, itse puuro oli kyllä ihan kaurapuuroa, mutta ne lisäkkeet… Maailmalla on ilmeisesti ollut jo pidempään vallalla trendi suolaisesta puurosta. Miltäs kuulostaa kaurapuuron päälle persilja/rucola pesto, pikkelöidyt kantarellit, karamellisoitu punasipuli, parmesaani ja pinjansiemenet? Kuulostaa oudolta, mutta maistuu aivan järjettömän hyvältä! Näillä ainesosilla höystettynä puuron voi oikeasti syödä hyvin mielin illallisena. Makeana vaihtoehtona puuron päälle oli puolukka-mascarponea, omenasosetta, herukkahilloa, kondensoitua maitoa (nam!), granolaa, manteleita ja raakasuklaata. Voisin syödä tuon suolaisen version pääruokana ja makean jälkiruokana. Anytime!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetJälkiruoiksi Tuomas oli loihtinut maapähkinä-chiavanukasta, turkkilaista jogurttia ja lakritsikastiketta sekä banaanikreemiäm yogurttia ja hasselpähkinää. Mä olin niin täynnä kaikkien suolaisten ruokien jälkeen etten jaksanut enää syödä makeita, paitsi pari palaa ihanaa pullaa… Mutta! Sain nuo jälkiruuat matkaani ja tuolla ne odottelevat jääkaapissa, että pääsen tuhoamaan ne parempiin suihin 😀 Tänään on nähtävästi mun herkkupäivä!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetTällaisen aamun jälkeen, kun on saanut höpötellä Annan kanssa ja muiden paikalla olleiden ihmisten kanssa ja maistella ihania herkkuja, päivä on lentänyt kuin siivillä. Mä arvostan todella suuresti, että sain kutsun Anton & Antonille ja pääsin samalla pitämään pienen breikin normaaliin arkeen. Arvostan myös suuresti Anton & Antonin takana olevaa ajatusmaailmaa sekä aitoa ja oikeaa asiakaspalvelua. Useissa liikkeissä et näe myyjiä laisinkaan eikä apua tarjota, mutta tässä kaupassa asiat on toisin. Nyt täytyy ottaa aikaa arjen keskeltä ja viedä mies lihaostoksille Anton & Antoniin 🙂

Lisää tietoa Anton & Antonista täältä. Tsekkaa myös kotiin kuljetettava ruokakassi! Himottaisi kovasti tilata tuollainen kotiin…

Päivän outfit: huivi kirppis // nahkarotsi H&M // harmaa collegebleiseri Bershka // housut Bershka // kengät Adidas

6 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Oi oi, ihania herkkuja! 🙂

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Oi kun hyvän näköistä!

  3. Laura K. kirjoitti:

    Tais just valua kuolat näppäimistölle kun katselin niin herkullisia kuviaaa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.