Hae
Palasia Arjestani

Päivän liikevinkki pakaroille

Processed with VSCO with c2 preset

Mä olen ihan koukussa kehonpainotreeneihin. Toki hinku kunnon salitreeneihin on kova, mutta koska niitä en pysty vielä tekemään niin olen huomannut, että pelkällä kehonpainolla voi saada todella hyviä treenejä aikaiseksi! Ajattelin jakaa näitä havaitsemiani superhyviä ja tehokkaita liikkeitä tänne blogiinkin, jotta tekin pääsette tekemään niitä treeneissänne. Kelpaisko tällainen diili?

Mä olen aloittanut varsinaisen pakaroiden treenaamisen vasta nyt toipuessani leikkauksesta ja vähän ennen sitäkin taisin jotain eristettyjä liikkeitä tehdä. Sitä aikaisemmin mun pakarat ovat treenautuneet kyykkäämällä. Voi kun pääsisikin jo kyykkäämään! Mutta koska vielä en kykene niin pysyttelen näissä kehonpainotreeneissä ja myöhemmin tulen soveltamaan näitä salitreeneissä. Huomaattekos, suunnitelmat on valmiina! Vain toteutus puuttuu 😀 Mutta tämän päivän liikevinkkiin.

Timanttinostot pakaralle

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetMene lattialle makaamaan vatsalleen ja tue otsa käsiin niin, että niska pysyy suorana koko liikkeen ajan. Vie polvia sivuille ja paina jalkaterät (ei kantapäitä!) yhteen niin, että jalat muodostavat timantin muotoisen kuvion. Jännitä pakarat ja nosta reisiä irti maasta. Purista yläasennossa 4-5 sekuntia, laske alas, mutta älä lepää pitkään. Tee 15-20 toistoa! Tuntuu myös takareisissä.

Testatkaa ja kertokaa ihmeessä mielipiteenne! Haluaisitteko tällaisia vinkkejä jatkossakin? Pikku hiljaa voisin alkaa taas kuvailemaan treenivideoitakin 😉

Ps. Instassa toinen hyvä liikevinkki videona! Löydät minut sieltä nimimerkillä jonnam1983.

2 kommenttia

  1. miltsu kirjoitti:

    kaikenmoisen kehonpainotreenivinkit on tervetulleita! näin kesällä kun lomalla viilettää eikä oo mahollisuutta salille niin kehonpainotreenit on oiva vaihtari 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *