Hae
Palasia Arjestani

Nyt potkii..

Bloggeri sit meni ja muutti mun blogin ulkomuodon ihan itekseen.. Hohhoijaa. En tallentanu yhtään mitään, menin vaan kattomaan noita uusia ulkoasuja ja tadaa! Kohta mun blogi olikin sit aivan omituinen ja tulee olemaan varmaan aika pitkään. Nyt just ei jaksa tehdä sille sen kummempia.

Diettikin kusee (ainakin omasta mielestä), paino ei laske riittävää tahtia (ainakaan omastasta mielestäni) ja alkaa iskeä epätoivo. Laskennallisestikin on jo erittäin epävarmaa, että kerkeäisin syksyksi kuntoon. Expoon ERITTÄIN hyvällä tuurilla, mut Lappeenrantaan en mitenkään.

Tässä teille lihava ihminen, joka on olevinaan dieetillä (ainakin omasta mielestäni..). Bullshit.

Minullako muka huono päivä!?Ei kai… 😀

9 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Uuu MAMA! Sul on vaan huono päivä (blogikin vittuilee) ja se paino tulee ales 100-varmasti, sun kroppa pitää sua vaan nyt hiukan jännitykses ja koittaa stressata 😉

 2. Karoliina kirjoitti:

  sä oot lähtenyt kiristymään mun mielestä epätyypillisesti tuolta alakerrasta. joten sit kun se siirtyy enemmän tonne ylös ni veikkaan että menee nopeasti. ja muista, että kyllä se läski siellä palaa vaikka paino junnaisikin. jos kortisolit ja adrenaliinit on samaan aikaan tapissa niin nestettä kerää. joten mukamas tulos oli plusmiinusnolla. kuhan relaat vaan, niin kohta näät että se humpsahtaa alas. nauti!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Rajut tsempit nyt siihen diettailuun!Toivoo: Muskleforumilainenps. tuu takas foorumille

 4. Anna kirjoitti:

  Kyllä se paino sieltä taas tulla tupsahtaa alas päin. Välillä vaan kroppa seisahtuu ja sit taas mennään aimo harppaus eteenpäin yht äkkiä. Usko vaan, hyvältä näyttää vielä!

 5. Elina kirjoitti:

  Hurjasti tsemppiä dieettiin – kyllä sä vielä hyvään kuntoon pääset, usko pois! 🙂

 6. Annemari kirjoitti:

  Tää blogin ulkoasuhan on oikein kiva 🙂 Ja lisäksi sun oma ukomuoto on oikein edustava. Kyllä se kroppa siitä kiristyy, eihän se muutakaan voi. Ja johan tuo on kiristynyt reilusti 🙂

 7. jutta vento kirjoitti:

  tsemppii, tsemppii, tsemppii…samaa taistelua käydään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *