Hae
Palasia Arjestani

Arkipäiväisiä asioita

arkipäiviäisiä asioita

Arvatkaas miten tässä loppujen lopuksi kävikään? Sain taisteltua flunssan pois ja tiistaina olo oli jo varsin hyvä, kunnes flunssa puski päälle entistä ärhäkämpänä keskiviikkoyönä. Tässä sitä nyt sitten ollaan kuumeisena ja kurkkukipuisena yskivänä ja räkäisenä ihmiszombiena. Miksi minusta tuntuu, että aina kun olisi tulossa jotain kivaa, niin tulen kipeäksi? Huomenna olisi ollut yhteistä kivaa tiedossa työkavereiden kanssa kehonhuoltotunnilla ja illallisella ja lauantaina siskon pojan tyttären ristiäisen. Kaikki jää taas välistä, mutta minkäs teen ellei ihmettä tapahdu! Ei muuta kuin rohtoja nassuun ja lepoa, niin eiköhän tämäkin tauti nujerreta 🙂 Synkkyyteen en aio vaipua!

Tässä teille katseltavaksi uusin videoni, jonka sain vihdoin ja viimein ulos tänään. Videolla kuulette mm. miksi en ole enää vegaani, mitä teen töissä hiljaisina hetkinä, miltä meidän koti näyttää nyt ja miten motivoin lastani pitämään huoneensa siistinä, sellaisia tavallisia arkipäiväisiä asioita! Muita videoitani pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava!

Edellinen postaus: Tämän viikon goalsit

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.