Hae
Palasia Arjestani

no pain..

..no gain vai miten se nyt oli? Kipua ei ainakaan tuntunu polven seutuvilla tänään ollenkaan reenissä, mut reidet sain aika helliks! Hakin jätin ihan suosiolla tekemättä ja tein sen sijaan pitkästä aikaa sissykyykkyä, eri tekniikalla tosin kuin aikasemmin. Videon pätkänkin sain otettua siitä!

Kumma miten se olo vaan sit parani, kun pääsi kunnolla raudan kimppuun. No, ihan hyvä niin. Pääasia kunhan reeni kulkee ja tyttö kasvaa 😀 Tai valkkuhan sen sit kertoo, et kasvaako tyttö..

Elikkäs tänään siis etureiskoja. Aattelin aluks ottaa ihan kevyen reenin, mut kun toi polvi nyt tuntu olevan niin terässään niin reenasinkin sit lopulta aika hevisti! Tutut tähdet vilisti silmissä kyykätessä, on se mukavaa..

Reenin alkuun ja loppuun 5 minsaa lämpöjä airooppisen muodossa ja sit tositoimiin. Otan mä aina joka liikkeessä yhen tai kaks koordinaatiosarjaa, mut niitä mä en ees merkkaile ylös.

1. Reidenojennus
20, 15*40kg kunnolla lämpöjä kyykyn alle
18*35kg

2. Smithkyykky
8*95kg ou jeah, eteen päin vaan mennään koko ajan!
10, 8*90kg

3. Prässi
16, 12, 11*180kg
Otin sit prässin jo tähän väliin. Olis tietty voinu tehdä vähän lyhkäsempiäkin sarjoja, mut tääkin oli aika bueno. Sain reiskat aika tikkiin jo tällä setillä. Määäää niin tykkään prässistä.. mai pressös..

4. Sissykyykky
11, 10, 9*BW
Naureskelin ennen ekaa sarjaa, et ilman painojako pitäis muka tehdä 😀 Oli muuten yllättävän raskasta ja hyydyttävää! On toi mun muruseni vaan ihme guru. Video vissiin tokasta sarjasta.

Siinäpä se kokonaisuudessaan. Noi etureiska treenit on mukavan kompakteja, monta raskasta liikettä eikä mitään turhia hifistelyjä. Nyt se on taas vikoksi ohi, huh..

Keskiviikkona meen sit taas näytille valkulle ja sen jälkeen ajattelin käydä jossakin treenaamassa. Vissiin wolf on siinä lähimpänä ja siitä pääsee helposti takasin rautatieasemalle…? Eikös niin, tampesterilaiset? Ajattelin käydä treenaamassa klo 13-15, et jos joku haluaapi tulla messiin niin teretulemast! Ilmoittautuu hän vaan minulle 😀

Nyt tää painuu iltapalalle ja unille. Huomenna taas koulua kokonaiset kolme tuntia, jos sitäkään.. On se raskasta 😀 No, vielä on. Kohta ei taas ole, kun pukkaa kaikennäköistä tehtävää joka puolelta, voihan pärse..

3 kommenttia

  1. Sawotar kirjoitti:

    Onpahan muuten kiinnostava blogi! Itse olen tuossa jokusen vuoden salilla käynyt, tosin taukoja on ollut milloin kesäloman, milloin sairastelujen takia.Tuo sissykyykky on tosi hyvän oloinen liike. Ihan pakko kokeilla hetikohta!Jos saa olla utelias niin mistä päin Itä-Suomea olet?

  2. Anonymous kirjoitti:

    Just kaipasinkin uudistusta jalkatreeniin. Pitänee opiskella tuota sissy-videota huolella ja testata joku päivä (vaikka la-aamuna kun on vähiten todistajia….) T. MariH

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Sawotar: kiva kiva jos tykkäät mun höpötyksistä! 😉 Varotan et sissy on sit yllättävän hyydyttävä.. Kuopiossahan minä asustan! Ja toivottavasti ei tarvitse töiden perässä tulevaisuudessa muualle lähteäkään!MariH: mä voin joku päivä tulla sulle antamaan vinkkejä! En oo itekään aikasemmin tolla tekniikalla tehny, mut kyllähän tuo hapotti aika huolella 😀 Tonkin liikkeen voi tehdä niin monella eri tavalla, mut ton huomasin kyl olevan kaikista mun kokeilemista tekniikoista raskain..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.