Hae
Palasia Arjestani

Parempaa valmisruokaa

Processed with VSCOcam with c1 presetSyksy on siitä ihanaa aikaa, että kutsuja erilaisiin bloggaajatilaisuuksiin alkaa tippua sähköpostiin tasaiseen tahtiin. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Viime viikolla sain kutsun Ellun kanojen toimistolle Kokkikartanon burgeribaariin! Kuten varmaan tiedätte niin minähän rakastan ruokaa yli kaiken, joten tällaista tilaisuutta ei yksinkertaisesti voi päästää käsistä. Ilahduin suuresti, kun kutsussa kehotettiin ottamaan myös perheen pienimmät mukaan 🙂

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetJälleen kerran, kun Helsingin ytimessä seikkailin, oli turvauduttava miehen pelastavaan puhelinpalveluun. Mä olen niin onneton suunnistamaan keskustassa, että ihan hävettää… Perille kuitenkin päästiin ja meitä oli vastassa todella herkullinen tuoksu ja uutuusburgereita notkuvat pöydät. Burgeribaarissa pääsimme maistelemaan Kokkikartanon uudistunutta välipalasarjaa, johon kuuluu kerros-, täysliha-, kasvis- sekä kebabhampurilainen ja Hor dogit Kunnon nakilla ja Chorizolla. Hampurilaisten pihvien lihapitoisuus on 99% ja mausteina on käytetty pelkästään suolaa ja pippuria. Kebukkapurilaisen lihan naudanlihapitoisuus on 90& ja hodarin chorizonkin muistaakseni 87%! Mielestäni tässä alkaa olla valmishampurilaisen speksit aika lailla kunnossa vai mitä te olette mieltä? Kaikissa näissä tulee myös paketin mukana jonkin lainen kastike ja/tai juusto tai muuta lisuketta. Minähän en näitä mikroon tuuppaisi vaan paistaisin sämpylät rapsakoiksi joko pannulla tai uunissa ja täyttäisin kunnolla, kuten burgeribaarissakin.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLapsukaisille oli järjestetty kaikenlaista ohjelmaa ja siinähän se aika menikin nopsaan ensin syödessä ja rupatellessa ja sen jälkeen tytön kanssa leikkiessä. Mä arvostan suuresti, että myös lapset otetaan huomioon, koska aika monella nyt vaan sattuu olemaan muksuja ja joskus ne on aivan pakko ottaa mukaan. Mehän tehtiin tästä tytölle oikein jännittävä matka ja matkustettiin ekaa kertaa sporallakin 😉

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetJa tällaisen Katri-kaunokaisen löysin myös huuhailemasta burgeripöytien ääreltä 😀 Oma arki (ja varmasti muidenkin) on niin hektistä välillä, että treffaaminen jää näihin blogitapahtumiin vaikka eihän se niin saisi mennä. Koskaan ei kuitenkaan ole huono vaihtoehto treffata maistuvan ruuan äärellä!

Tällaisia tapahtumia lisää, kiitos!

Ps. Latasin youtubeen just uuden videon. Tsekkaa se täältä jos kiinnostaapi! Näitä videoita on tarkoitus alkaa vääntämään enemmän, mutta kaikkia en tänne blogiin laita. Jos haluat pysyä ajantasalla niin kannattaa tilata toi mun kanava sähköpostiin tai liittyä blogin facebookiin, jonne linkitän videot 🙂 Blogin facebook-sivun löydät täältä. Ja instagrammista mut löytyy tunnuksella @jonnam1983!

3 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Oliko ihan pakko laittaa tollasia herkkukuvia!? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *