Hae
Palasia Arjestani

Yksi mörkö selätetty.

Huh, tää mamma on ihan rikki! Joka paikka on ”ihanan” arkana treeneistä. Varsinkin takareidet on ihan muussina! Torstaina pidin lepopäivän treeneistä ja palauttelin kroppaa anopin lihapatojen äärellä 🙂 Anoppi oli ostanut joltakin thaimaalaiselta työkaveriltaan ihan Oikeita kevätkääryleitä ja voi pojat että ne oli hyviä! Ihan eri kamaa kuin mitä suurimmasta osasta kinuskiravintoloista saa.

Torstaina leikkipuistoon lähdössä.

Torstaina leikkipuistoon lähdössä.

kuvia 001

Torstaina välipalaa.

Torstaina välipalaa.


Anopille lähdössä.

Anopille lähdössä.

kuvia 003Tällä viikolla oon aika hyvin syönyt paleolla, ainoa kompastuskivi on ennen treeniä. En oikein tiedä mitä sillon söis kun pitäis saada sopivasti hiilaria, mut en viiti pelkkiä hedelmiä syödä eikä bataattikaan aina maistu. Oon sillon sit syönyt mitä mieli tekee eli usein sämpylöitä ja jonkun hedelmän. Niin ja tummaa suklaata 😀 No kaipa mä tohonkin jotain joskus keksin. Ideoita saa heittää!

IMG_20130807_120310IMG_20130806_200704

Eilen olinkin jo kunnon iskussa treeneissä. Tehtiin kuitenkin suhteellisen kevyt perjantaijumppa, joten paukkuja jäi vielä tälle päivälle. Alkuun maastavedon tekniikkaa pienillä painoilla ja sen jälkeen 5 minuutin amrpap, jossa:

 • maastaveto kahvakuulalla x 20 (16kg)
 • double unders (tuplanaruhypyt) x 10
 • abmat sit-ups x 10
 • kierroksia sain tehtyä neljä ja muutaman maastavedon päälle

Tän wodin sain vedettyä alusta loppuun kohtuullisella vauhdilla ja DU:kin pyöri tosi hyvin, yhdellä välihypyllä tosin mut kuitenkin! Pari kertaa räpelsin narun jalkoihin mut paras suoritus silti tähän mennessä 🙂

Kettlebell deadlift.

Kettlebell deadlift.

kuvia 005kuvia 006

Doubleunderseja räpeltämässä..

Doubleunderseja räpeltämässä..

kuvia 007Eilisilta menikin aika myöhäseks, kun lähdettiin illalla vielä isoille kaupoille ja oltiin kotona kasin jälkeen. Olin luvannut tehdä miehelle mangojuustokakun niin olihan se tehtävä 🙂

kuvia 023

Illalla kerkesin ( lue: jaksoin) tekemään vain pikaset venyttelyt ja se kostautu tän päivän treenissä. Vuorossa oli torstailta tekemättä jäänyt treeni eli rinnallevetoa maasta asti (power clean) ja melekosen mehukas wod! Rinnallevetoa treenasin 30-35kg painoilla ja keskityin lantion työskentelyyn sekä pitämään kädet suorana riittävän pitkään. Mä lähden tosi helposti vetämään käsillä ihan liian ajoissa… Tän päivän wod oli 5 kierrosta:

 • power clean x 8 (30kg)
 • wallclimb x 5
 • aika 10.22
 • Helevetin hapokasta!

Täällä teille video rinnallevedosta (eka toistossa kivasti tasapaino pettää…) ja täällä wallclimbistä.

kuvia 012

Pikku hiksa 😀

Ja arvatkaa mitä!? Nyt on treeneissä yksi iso mörkö selätetty! Oon monta kertaa täälläkin kertonut miten en uskalla heittää jalkoja seinälle käsilläseisontaasentoon. No nyt uskallan! Ekan kerran mut autettiin jaloista seinälle keskiviikkona ja sen jälkeen oon uskaltanut nousta ihan itse. Tänäänkin moneen kertaan 🙂 Jei!

"Älä heti kuvaa kun en kuitenkaan onnistu ekalla kerralla!"

”Älä heti kuvaa kun en kuitenkaan onnistu ekalla kerralla!”


Siellä!

Siellä!

kuvia 017kuvia 019kuvia 018Voi tätä onnistumisen riemua! Kohta alan treenaamaan muscle-upeja 😉 Juu ja DU:kin sain tänään jopa neljä putkeen ilman välihyppyjä! Harjoittelulla mikä tahansa onnistuu ennen pitkää, eiks vaa?

Salin jälkeen saatiin mimmin kanssa aivan huippua leikkipuisto seuraa Annasta ja Annan lapsukaisista 🙂 Niin kuin Anna jo instagramissa (anna_tbtbm) totesikin, että toiset ovat katsomassa Jyväskylän kisoja ja ne jotka ei saa lapsenvahtia niin leikkipuistoilee hyvässä seurassa. Näin on!

Itä-Helsingin tuliaisia: protskunäytteitä Fitnessgurulta! Nam :)

Itä-Helsingin tuliaisia: Fitnessgurun protskumaistiaisia! Nam 🙂

Mikäpäs meillä mammoilla oli siinä jutustellessa kun lapsukaiset temmelsivät keskenään ja ilmakin oli lämmin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: lapsille seuraa toisistaan juorupäivitykset fitmomeille 😀

IMG_20130810_133745

20130810_131818

20130810_131825

 

 

IMG_20130810_13404420130810_131854

Punapäinen Anna <3

Punapäinen Anna <3

Tänään pidin pienen cheatmealin leikkipuistoilun jälkeen. Mies teki meille sikahyvää chicken tikka masalaa (kuvaa instagramissa) riisin kera ja jälkkäriks vähän jätskiä ja mangojuustokakkua, aiaiai 🙂 Hyvvee oli.

kuvia 021Just äsken tuossa pistin taas uunin kuumenemaan ja tein melkosta herkkua iltapalaksi! Enpäs kerrokaan vielä mitä, mut instagrammiin ilmestyy kohta kuva 😉 Mut löytää sieltä nimellä jonnam1983!

Muksaa lauantai-illan jatkoa!

 

 

 

 

5 kommenttia

 1. Outi kirjoitti:

  Kiva kun laitoit nuo videopätkät 🙂 Tuli ihan mieliteko kokeilla tuota wallclimbiä 😀 Oon joskus mennyt samalla tyylillä käsiseisontaan seinää vasten, mutta en ihan makuulta asti 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Hih, kerrankin kun oli tilaisuus ottaa niin pakkohan se oli! Kokeile ihmeessä 🙂 Muistat heti alussa jännittää vatsat ja pakarat niin hyvin menee!

 2. Arttorius kirjoitti:

  Loistavaa, siitä vaan seinille kiipeilemään! :]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *