Hae
Palasia Arjestani

Jonnalle sitä sattuu ja tapahtuu

Tulossa tosi pikapikapäivitys.

Mää löin eilen pääni. Kyykistyin keittiötason alle ottamaan, mitäs muutakaan kuin, protskupönttöä. Nousin aika vauhdilla ylös ja pöytä tuli vastaan takaraivoa. Siinä sitten kirosin ja pitelin päätäni kovaan ääneen jonkin aikaan. Vähän alko päässä jyskyttämään. Menin salille ja heti ekan sarjan jälkeen tuli ihmeellinen voimattomuuden tunne ja heikotus. Vedin kuitenkin reenin läpi peri savolaiseen tyyliin eli väkisin. Kymmenen sarjaa leukoja ja kymmenen mavea huonoa oloa nieleskellen. Periksi ei annettu. Ehkä olis kannattanu.

Mentiin kauppaan. Päässä huippas ihan kunnolla ja tuntu, että lähtee taju. Selvisin kuitenkin kotiin asti ja sitten se iski: huimas, pyörrytti, oksetti, pää oli kuin Haminan kaupunki ja korvaan vihloi todella kovaa. Mikä parasta, sain ihmeellisiä itkukohtauksia, joista ei meinannu tulla loppua. Sain syötyä iltaruuan ja painelin suoraan nukkumaan. Työnsin korvatulpan korvaan ettei vihlois niin pahasti. Eihän se mitään auttanu ja heräsin yön aikana vähän väliä.

Kello soi viideltä ja olin sitkeesti vielä kuudelta lähössä töihin. Päähän koski aivan perkeleesti ja huimasi koko ajan. Sain taas hirveän itkukohtauksen ja päätin jäädä kotiin. Lähin sit KYSin päivistykseen. En olis jaksanut odotella aikoja työterveyteen. Päivystyksessä jouduin odottamaan vuoroani kaksi tuntia. Meinas lähtee taju. Diagnoosina aivotärähdys ja saikkua ja lepoa kolme päivää. Ja vahvat särkylääkkeet. En sais istua koneella enkä katsoa telkkaria. En tässä tän kauempaa istukaan, telkkariakin vaan kuuntelen. Tällä viikolla ei siis hirveesti tule treenattua, mut eipä tuo haittaa. Mieluumin hoidan nuppini kuntoon. Pääkipu ei ole hävinnyt vieläkään vahvoista särkylääkkeistä huolimatta ja sohvalta pitää nousta ylös seiniä pitkin. Parissa päivässä pitäis oireiden loppua, jos ei, niin sitten takasin lääkäriin.

Tämmöstä tänne.

Loppuun eilen lupaamani kuva selätyksestä. Omaan silmään ainakin jotain on tapahtunut vai kuvittelenko? Tuplat takaa-posessa ei niinkään ole tapahtunut vielä mitään kummallisuuksia (ehkä en osaa posettaa?) niin en sitä laita tänne vielä. Sekin tulee sit aikanaan.

Klikkaa kuvaa niin saat sen isommaksi.

Eihän mulla ole ollut pari vuotta sitten selkää ollenkaan!?

16 kommenttia

 1. Jutta kirjoitti:

  Kyllä on tapahtunut muutosta ja paljon! Jatka samaan malliin. Go girl. Vuoden kun pistelet samaan malliin niin bueno.

 2. Elina kirjoitti:

  Kehitystä on todella tapahtunut, hienoa Jonna! 🙂

 3. inkapee kirjoitti:

  Toivottavasti se arvokkainen eli päänuppi paranee pian.Ja selkä näyttää upeelta. Hienoa työtä Jonna! (katala kateus iskee taas :D)

 4. Hanna kirjoitti:

  Selkä näyttää mahtavalta! Ja pysy nyt sängyssä sen pääsi kanssa kaikessa rauhassa…

 5. Hanna kirjoitti:

  Saat muuten tosihienosti hartiat näkyviin tossa viimeisessä kuvassa. Mä en saa ollenkaan 🙁 Mitä sä teet jotta ne pomppaa esiin tolla tavalla? Vai onko sulla vaan niin hiton hyvät hartiat vikassa kuvassa että ne näkyy? 🙂

 6. Annemari kirjoitti:

  Äh, inhottava tapaturma. Oot sää kyllä sissi, kun kävit reenaamassakin tuolla olotilalla. Paranemisia.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Koita saada itsesi kuntoon!!Ja hyvältä näyttää selkä,teet sä kyllä hyvää työtä!!Kuvista myös selkeästi näkee että olkapäät tekee sitä samaa mitä selkä,kasvaa :)Maaret

 8. Helga kirjoitti:

  Pikaista paranemista Jonnalle! Ja sullehan on tullut siivet, ja isot sellaiset!

 9. Henna kirjoitti:

  Pikaista paranemista sinne päin! ja selekä näyttää hyvältä 🙂

 10. Illiskuutti kirjoitti:

  No aika sissi olet, että vielä salille :)Koitahan parannella rauhassa, niin pääsee sitten entistä ehompana salille. Upeaa kehitystä selkäosastolla!

 11. Thierry (Topmusclefeminin) kirjoitti:

  Hi Jonna,Congratulation, for this very nice blog.http://www.topmusclefeminin.com/annuaire,finland,206501.htmlBest support.Thierry

 12. marziina kirjoitti:

  Voi elämän kevät sun kanssas!Että menit vielä reenaamaan, vaikka oli niin oksetus olotila!Kehityksesi on ollut todella hienoa, kun katsotaan tota ensimm. kuvaa, josta itse kommentoit, ettei sulla ollut esim. selkää olenkaan, niin nyt et varmaan enää ihmettele miksi kisat tossa kunnossa meni ns. penkin alle. Pää kondikseen ja pumppaamaan rautaa!

 13. PäiviB kirjoitti:

  Hyvältä näyttää Jonna! Lihaa on parin vuoden aikana tullut, mutta iso muutos on myös se, että olet oppinut poseeraamaan paremmin. Hienoa.

 14. Mari kirjoitti:

  Onhan tuo selkä leventyny, mut jostain syystä oot koko ajan siirtyny pimeempään paikkaan posettelemaan 😉 Ja ens kerralla laita verhot kiinni kun ikkunan edessä selkää levittelet 😀 Tai ei oo pakko, naapurit varmaan arvostaa… (Oon ihan tosi hauska tänään!)

 15. Jonna1983 kirjoitti:

  No tännehän on tullu kommenttia! Kiitos kaikille! En jaksa erikseen alkaa kaikille vastailemaan, mut yritän jotain. Nuppi alkaa olemaan jo parempi. Enää jäljellä päänsärky. Huomenna ehkä jo kevyttä kävelyä tiedossa, salille vasta lauantaina.En mää tiedä mikäs noi olkapäät nyt on alkanu tulemaan esiin noissa poseissa. Ehkä oon oppinu posettamaan paremmin tai sit ne on vähän kasvanu. Tai molempia?En ees ymmärrä miks lähin kisaamaan sillon 2007. Oon katellu sen ajan kuvia ja ei voi kuin ihmetellä. Kait sitä luuli sit, että läskin alla olis muka lihaakin, mut eipä tuota hirveesti tainnu ollakaan. Yllättävän vähän sitä lihasta jää loppujen lopuks jäljelle. Nyt oonkin sit miettiny, et oonkohan vieläkään valmis lavalle? Mut jospa sitä tästä rungosta jo jäis jotain näytillekin vietävää.Toisaalta on hyvä, että kävin ne yhet kisat pois alta niin tietää mitä se homma on ja mitä se vaatii. Vuosiahan tässä vielä menee, että lihaa on niin paljon että tuolla lavoilla pärjäis, mutta ei kisaamaankaan tai diettaamaan opi kuin tekemällä niitä aina silloin tällöin 🙂 Ompahan tässä onneks vielä semmoset 8 kk aikaa tahkota kunnolla lihaa ennen kuin pitää siirtyä läskin karkotus vaiheeseen.Mari: me otetaan miljoonassa eri paikassa noita kuvia niin ei pystyny ihan identtisiä vertailuja valitsemaan. Kuvat otetaan fiiliksen mukaan :DNaapurit ei onneks nää meille asti. Paitsi kiikareilla.

 16. guarana kirjoitti:

  Mieletön selkä kyllä.. paranemisia ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.