Hae
Palasia Arjestani

Kaikki yhdes koos

Processed with VSCO with a5 preset

Harvinaislaatuinen päivä. Kunnon unet alla ja minäkin olen jopa ollut ihan virkeänä koko päivän. Kaikinpuolin rauhallinen ja huoleton päivä muutenkin. Ei yhtään surun hetkeä, pelkkää iloa ja hyvä fiilistä vain. Täytyy nauttia tästä, koska huomenna saattaa olla ihan toinen ääni kellossa. Ollaan puuhasteltu kotona, ulkoiltu, käyty koko perheen voimin salilla ja tehty hyvää ruokaa ja syöty kerrankin kaikki saman pöydin ääressä. Äsken katsottiin Haluatko miljonääriksi kera jäätelökipon ja kohta möngin jumisen selkäni ja Lars Keplerin uuden kirjan kanssa sänkyyn pötköttämään piikkimaton päälle. Heräsin tänä aamuna vasen lapa aivan umpijumissa ja yritin sitä aukoa salillakin. Kävi päinvastoin ja vähän pelottaa että piikkimaton lisäksi joudun ottamaan käyttöön myös relaksantin 🙁 Eiköhän se tuosta taas vetreydy!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Mitäs teidän lauantai-iltaan kuuluu?

Tuo metka pinkki Zak! Designin soodapullo on saatu testattavaksi blogia varten. Tytön mokoma omia tämän heti itselleen, joten saanen jatkossa taistella siitä hänen kanssaan… Näitä myydään mm. Prismoissa ja Hobby Hallissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.