Hae
Palasia Arjestani

Muahahahaa!

Tätä päivää on odotettu viimeset kolme viikkoa. Kärvistelty kunnon kanssa, manattu vaakalukemia, treenattu peräsuoli pitkällä, hangattu aamulenkkejä ja taas manattu vaakalukemia. Tänä aamuna yllätys oli varsin iloinen kun paino olikin rysähtänyt 1,3 kiloo alas päin! En tiedä toiko uudet treenisysteemit sitten näin paljon uutta potkua dieettiin vai valuko yön aikana stressinesteet vessanpöntöstä alas kun tein päätöksen jättää Lappeenrannan kisa välistä. Ihan sama, mii laik! Nyt ollaan taas aikataulussa ja voi olla ressaamatta, keskittyä vain olennaiseen. Samanlainen lukema (pienempikin riittää) ja saatan hyvällä tuurilla edelleenkin välttyä treenin jälkeisiltä aerobisilta 😀 Kuopioon muuttaessa treenisysteemejä voidaan hioa ihan uuteen uskoon, kun eihän mulla siellä ole muuta kuin aikaa.. Voisin siis treenailla kaks kertaa päivään, tehdä intervalleja tai ihan mitä vaan. Töitä ei nimittäin vielä ole tiedossa eli työttömän arkea pääsen ainakin vähäks aikaa testailemaan. Ompahan sekin sit näetty ja koettu vaikkei varmasti mitään herkkua olekaan. Kaikkea pitää kokeilla paitsi sukurutsausta ja kansantanssi vaimitensenytolikaan.

Oli tyttö aika tyhjässä kunnossa (ei tarkoita samaa kuin rasvaton :D) aamulla ja nappasin parit kuvat. Kamerakin alkaa levitä käsiin eli vois alkaa pikku hiljaa tiirailemaan uutta kameraa. Rasvaa on vielä(kin) tiristeltäväks vaikka muille jakaa, mut jospa tää taas olis tästä lähtenyt uudelleen käyntiin!

Ja hei, kisabiksutkin mahtuu jo ihan mukisematta! Joutunee pienennyshommiin vielä niiden osalta.. Jaaha, jos jatkais mahan tankkailua ja uusien treenibiisien metsästystä.

7 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Nonniiin, nyt päästiin asiaan. Jos ihan pikkasen saa sun jalkoja kuolata, niiiin hienot koivet. Ne sulla on kyllä kiristyneet kovasti, ihan kuin itekki meinasit. Tuo habapose sulta kyllä luonnistuu älyhyvin, reenattu on.

 2. Anna kirjoitti:

  Kiva kuulla että alkaa kroppa reagoimaan. Paljon voimia ja positiivista mieltä, kyllä ne meidän Tampereen sedät sulle jonkun konstin keksii, millä saadaan loputkin rasvat lähtemään! 🙂

 3. Erkka kirjoitti:

  Siinähän ois ihan asiallinen dieetin aloitus kunto.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  No joo, jos oliskin ollu tämmönen lähtökunto niin eipä oli tarttenu ressailla! Siinäpä tavotetta ens kerralle 🙂

 5. Annemari kirjoitti:

  Hoho, no on tuo vähän enemmän kuin hyvä lähtökunto 😀 Eipä sitä muutamaa kiloa vaille kisakunnossa kauheesti kannata oleilla. Kun plussilla on pakko offilla olla, jotta sitä lihaakin pääsee kertymään.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  aika harva pysyy missään +5kg offikunnossa kisojen jälkeen. Taitaa useimmilla olla noin 10 kiloa mikä on mun mielestä aika passeli. Natuna jos meinaa kasvaa niin kyllä sitä painoa joutuu muutaman kilon ottamaankin ja pelkästään nesteinä tulee heti useampi kilo.Olishan tää toki ollut helpompaa jos olis itelläkin ollut vaan se 10 kiloa, mut jos ei kolmeen vuoteen pudota painoa ollenkaan niin kertyyhän se pikku hiljaa. Dieetin jälkeiseen elämään on tehty jo hyvät suunnitelmat miten paino saadaan pysymään kurissa! Samalla pitää yrittää löytää parhaat treenisysteemit että sais lihhookin vähän taottua. Tai mieluummin paljon, mut luonnollisin keinoin.Ai että mulla on masu täys!!! ihanan kauheeta 🙂

 7. Inka kirjoitti:

  Jalat näyttää tosi hyviltä! Hienoa Jonna, jatka samaan malliin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *