Hae
Palasia Arjestani

Lapsilisillä lehtiä?

lapsilisillä lehtiä

Rentouttavaa perjantaita tyypit! Näin lomalla ei ole juuri väliä onko maanantai vai lauantai, kaikki tuntuu ihan samalta. Vielä reilu viikko lomailua ja sitten paluu normaalin arkeen. Huomaa, että loma on tehnyt tehtävänsä, koska alkaa kaipaamaan jo arkirutiineja ja kotona puuhastelua. Olen katsellut taas paljon siivousvideoita ja kerännyt kaiken maailman ideoita varastoon ja olis jo kova hinku päästä toteuttamaan niitä 😀

Tänä päivänä ajattelin pitää muuten blogivapaata, mutta jaan teille tänään julkaisemani videon. Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ilahduttaa mun mieltä, eikä maksa yhtään mitään!

Pitäisi alkaa leikkaamaan yhteen mekkoon kaavat ja kankaat, mutta taidankin ottaa hetkeksi kirjan käteen ja katsoa onko Anna-Leenä Härkösen kirja Ei kiitos mistään kotoisin 😉 Oon taas ihan koukussa lukemiseen! Ihan parasta tekemistä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *