Hae
Palasia Arjestani

Ihonhoito osana hyvinvointia

Processed with VSCO with a6 preset

Kaupallinen kampanja: Maybeauty.

Monesti hyvinvointi mielletään ruokavalion ja treenaamisen ympärille eikä siinä mitään, itsekin olen kauan uskonut niin. Kun ikää on alkanut tulla lisää niin hyvinvoinnin käsite on laajentunut todella paljon. Ruokavalion ja treenaamisen lisäksi omaan hyvinvointiini kuuluu kaikkea hampaiden ja ihonhoidosta kodin kunnossa pitämiseen henkistä puolta unohtamatta! Omassa elämässäni hyvinvointi on siis varsin laaja käsite. Hyvä olo lähtee sisältä ja näkyy myös peilissä. Kun muistaa juoda paljon vettä ja pitää ihosta huolta niin peilikuva saa pelkästään hymyilemään 🙂

Mulla on nuoresta lähtien ollut todella huono iho. Teininä iho oli kauttaaltaan näppylöiden peitossa, mutta samalla kärsin myös atooppisesta ihosta. Kasvot, rintakehä ja selkä olivat ällöttävien finnien peitossa ja kyynär- ja polvitaipeita sekä kaulaa taas koristi komeat kirkuvan punaiset ihottumaläikät. Tuntui ettei mitkään hoitokeinot tai rasvat auttaneet. Mun kohdalla ikä on ollut paras hoitokeino. Mitä enemmän vuosia on mittarissa sitä paremmaksi iho on muuttunut ja atopiakin muistuttaa itsestään lähinnä pahimpina pakkaspäivinä. Kasvoissa iho on edelleen t-alueella (leuka, otsa, nenä) rasvainen ja poskissa taas kuiva. Tiettyyn aikaan kuukaudesta näppylät puskevat esiin ja ällöttävät mustapäät asustavat nenänpielissä ihan vakituisesti. Helposti rasvoittuvan ihon vuoksi pidän tiukasti kiinni päivittäisestä ihonhoitorutiinista: puhdistan ihon aina aamuin illoin. Meikkejä en jätä koskaan kasvoille yöksi. Pari kertaa olen sen virheen tehnyt ja kärsinyt seurauksista useamman päivän. Kuorinnan ja naamion teen kerran viikossa saunareissulla. Ehkä pitäisi tehdä useamminkin, mutta en yksinkertaisesti muista. Iho on aina ihanan pehmeä ja puhdas naamion jäljiltä!

Processed with VSCOProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Sain Maybeatyltä testattavaksi The Incredible Face Maskin, joka on siis epäpuhtauksia poistava kasvonaamio. Kasvonaamion lupauksena on poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea, poistaa iholta rasvaa sekä kuollutta ihosolukkoa. Naamion käyttäminen on helppoa, vaikka 30-45 minuutin vaikutusaika tuntui aluksi ajatuksena melko pitkältä. Aika hurahti kuitenkin yllättävän nopeasti telkkaria katsellen!

Miten kasvonaamiota käytetään?

 • levitä naamio puhtaalle ja kuivalle iholle
 • anna naamion kuivua 30-45 minuuttia
 • kuori kuivunut naamio kasvoilta pois sormin
 • huuhtele kasvot vielä lämpimällä vedellä

Naamio on aika karun näköinen tumman värinsä ansiosta ja mies ainakin säikähti minua kotiin tullessaan 😀 Minun kasvoilla kuorittavat naamiot ovat aina tuntuneet todella kiristäviltä ja iho on ainakin poskien kohdalta ollut todella kuiva ja kireä. Tämä naamio ei sitä tehnyt ja olin oikeasti aika yllättynyt! Naamion kuoriminen kasvoilta oli varsin helppoa ja kaikki ällöttävät epäpuhtaudet jäi kiinni naamioon. Varsinkin nenän kohdalta aika karun näköistä, kun mustapäät tököttivät kiinni naamiossa. Pakko testata naamiota myös miehellä, koska hänenkään iho ei ole varsinkaan nenän kohdalta mikään maailman paras. The Incredible Face Maskin lupaus jättää iho pehmeämmäksi ja puhtaaksi piti hyvin. Erityisen iloinen olen siitä, että vielä pari päivää naamion jälkeenkin iho on puhtaamman tuntuinen! Millähän saisin lisättyä viikkorutiiniin toisen kuorinnan ja naamion kasvoille?

Processed with VSCOProcessed with VSCO

Jos kiinnostuitte tuotteesta niin blogin lukijat saavat nyt 30% alennuksen The Incredible Face Maskista koodilla jonna1983mask. Tilaamaan pääset tästä.

Nyt pitäisi ottaa vielä itseään niskasta kiinni ja tilata aika myös hammaslääkärille niin saadaan sekin puoli kuntoon!

 

5 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Tilaukseen lähti! Kiitos alekoodista 🙂

 2. Malinen kirjoitti:

  Täytyy itsekin tilata. Halvempi ja helpompi keino kuin kosmetologi 🙂 ei tartte poistua kotoa hih 🙂 vaikuttaa kyllä hyvälle naamiolle eikä hinta ollut paha ollenkaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Ei ole tosiaan paha hinta! Mikähän päivä taas itsekin pitäisin kauneudenhoito sessiot. Pitäis jalatkin raspata oikein kunnolla 🙂

   • Malinen kirjoitti:

    Jalkojen raspaus meinaa kyllä aina unohtua. Itsellä ei saunaa niin ei muista/jaksa. Saunassa hoituu samalla moni juttu, jalkojen raspaus, hopea shampooki, kasvonaamiot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.