Hae
Palasia Arjestani

Tää nyt on taas tämmöstä..

(Mammalla ihan hyvä perä –> 😀 )

Viime viikolla tuli tehtyä loppuun ne kiertoharjottelujutskat. Launtaina taisin tehdä viimesen erän siitä setistä. Lauantaina oli myös salin pikkujoulut ja ne taitaakin sit olla suurin syy siihen etten oo jaksanu istua koneella. Tuli siis oltua vähän liikenteessä ja tuntuu etten oo oikein vieläkään palautunut siitä reissusta 😀 Kuviakaan ei oikein tullut otettua. Taitaa tuolla kamerassa joku räpsy olla, mut en jaksa alkaa sitäkään nyt kaivelemaan. Laiskottaa.

Eilen ja tänään oon käynyt tekemässä supersarjatreenejä selälle, olkapäille ja ojentajille. Ei oo woimoo eikä energiaa. Semmosia perusjumppia, ei mitään mullistavaa. En ymmärrä mikä tätä mun kroppaa nyt oikein vaivaa: koko ajan on nälkä, jano ja hikikin valuu ihan solkenaan. Noo, eiköhän se taas tästä. Kait tää on taas joku vaihe!?

Treeneistä lyhyesti. Ensin eilisen selkäreeni. Ostin uuden vetokumin, sinisen sellaisen, ja se pääsi eilen testiin.

1a. Leaut mo sin. vetokumi 5*8-13
1b. Räkkiveto polvista 5*8-12, 85-100kg Miten olikin muka painavempaa kuin normi mave!? Ei ummarra..
2a. Kulmasoutu vo 5*8-12, 45-50kg
2b. Ylätalja käppyrätangolla 5*8-12, 35-40kg
Treenin loppuun vielä vähän takareisiä seisten. Aika hyvä oli toi uus vetokumi. Ens kerralla vois alottaa omalla painolla, jatkaa keltasella kumilla ja tehdä vikat sarjat tolla sinisellä kumilla. Aika heviä vääntää leukoja ja mavea superina 😉

Tänään vuorossa olkapäitä ja ojentajia. Kerkesin just tehdä olkapäät, kun iski niin kauhee nälkä et sai taistelemalla taistella ojentajatreenin läpi. Iski pieni fläshpäkki viime dieetin loppuajalta. Tätäkö se taas tulee olemaan ens kesänä…? Eih..

1a. Sivuviparit kp istuen nenä penkkiin päin 4*8-12, 5-7kg
1b. Pystypunnerrus kp seisten 4*8-10, 8,5-11kg Joo-o, aika minipainot oli, silti helvetin raskaat!
2a. Etuviparit levypainolla 4*8-12, 10kg
2b. Takaolkapäät kp vinopenkillä röhnöttäen 4*8-12, 6-7kg
3a. Pushdown tangolla taljassa 3*8-10, 30-35kg
3b. Ranskalainen kahdella käsipainolla 3*7-9, 5-7kg Ompahan raskas liike!
4a. Pushdown käydellä ristitaljassa 2*10-12, 30kg
4b. Kapee pena 2*8-10, 40kg

Olkapäätreenin kikkailin taas hieman uutta haastetta. Jutalta varastin idean pystypunnerruksen tekemiseen niin, että liike lähtee ihan olkapäiden vierestä. Tekee liikkeen huomattavasti raskaammaksi ja tuntuukin paljon paremmin. Siihen kun lisää oikein hitaat alaslaskut ja kunnon puristuksen yläasennossa niin eipä tartte kovin isoista painoista edes haaveilla. En ees muista millon olisin joutunut tekemään pystäriä 8,5 kilon painoilla ja silläkin joku säälittävä kasi tai ysi! Viparit oli kans hyvä tehdä tollain nenä penkkiä vasten. Ei pysty heijaamaan mihinkään suuntaan. Näillä tekniikoilla lähdetään taas kasvattelemaan treenipainoja hiljalleen. Ainakin meni olkapäille!

Ojentajasetti olikin ihan hanurista. Oli niin kova nälkä, et halusin vaan nopeesti kotio. Ihan hyvän tuntuman sain ja silleen, mut eipä tuo treeni mitään riemunkiljahduksia ainakaan saanut aikasiks, päin vastoin.

Koska mä olen niin mielettömän tunnollinen näiden ruokajuttujen kanssa niin käytiin Amarillossa syömässä. Voin sanoa, et habaneropurilainen on tulinen… Kyllä mä oikeesti oon syönyt ihan kunnolla, mut silti mulla on koko ajan aivan järkyttävän kova nälkä *jääkaapilla käy hän*. Pitäiskö tässä nyt vaan syödä sit enemmän kuin normaalisti vai mitä? Ei mun mielestä näin ”massakaudella” kuuluis olla nälkä, vai? Nyt kun alan syömään sen verran mitä elimistö tuntuu huutavan niin kohta onkin paino 90 kilon paremmalla puolella ja dieetille lähdetään satkusta 😀 Vähän massaa tuossa otin… Valkku varmasti tykkäis 😉

Joo-o. Jätettiin eilen opparin ensimmäinen versio tarkastettavaks. Katotaan miten nopeasti tulee takas 🙂 itku silmässä tuli sitäkin väännettyä viime sunnuntaina kauheessa pöhnässä. Varmasti hyvää tekstiä synty siinä olotilassa. Nyt voiskin skipata kaikki muut pikkujoulut. Luulis ton olotilan olevan muistissa pitkään. 20.12 olis ravintolaväen pikkujoulut eli sinne sit vissiin!? 😀 Juu ei.

Hei, lisäravinnemestaan on tullut jättesiistejä treenikuteita! On toppia, caprihousua, löysää housua, verkkarihousua, housua, takkia, paitaa (osa huppareista 9,90€!) ja vaikka mitä! Eipä oikeestaan ollut mitään semmosta mitä en ite haluais. Varsinkin kaikki lyhkäsemmät treenihousut on mun mieleen, mä niin haluaisin kaikki ne ja kaikki hupparit ja topit ja treenibuusterit ja….:D Joulupukille pitää varmaan laittaa menemään toivomus omasta piikkimatosta, oliskohan pukin tehtaassa semmosia?

6 kommenttia

 1. Sampe kirjoitti:

  Kiva kuva 😛 Mulla kans toi räkkiveto ei oikee toimi, enempi saan kun romua ilmaan kun oikeen maasta asti kiskon, tiä sit mikä siin on, jos ei vaan osaa tai sit harjotuksen puute?!?Mä voisin toivoo pukilta 10kg massaa viel 🙂

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Piikkimatto on kyllä hyvä!!Raporttia odotellessa……. 😀

 3. "Mr.M" kirjoitti:

  Eiiiii, en osannut, kirjotin elämääkin pidemmän kommentin (kävin välissä kolmesti syömässä) ja sitten se jostain syystä failas eikä tullu edes, here we go again….eli ensinnäkin, voitais joskus vaihdella niitä pikkujoulu kuvia, ei itelläkään niitä tajuttomia määriä tullut niin hyvä ois saada lisää. Toisekseen, ite tykkäsin ainakin sen verran olla liikkeessä tuolla saliporukalla että tuli sellanen idea päähän että kun näitä virallisia pippaloita on sen verran harvoin, kerran kaks vuodessa niin voitais esim uutenavuotena kerätä mahdollisimman paljon näitä ”team vatipäitä” (kenen kanssa nyt yleensä tulee juttua edes heiteltyä salilla) yhteen ja lähtee sillä porukalla liikenteeseen, sieltä kun jopa löytyy porukkaa kelle voi body aiheisista asioista höpistä ja ne edes esittää kuuntelevansa 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Ei muista millään ton mimmin nimeä joka pyllistelee kivasti?

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Sampe: mä vähän luulen, et siitä tekee raskaamman se ettei jaloilla saa avustettua niin paljon…?Mölliskö: semmonen pitää kyl hommata. PuuIlossa kuulemma täällä päin jotain kakskybää!Mr.M: en lähe enää koskaan mihinkään kemuihin sun kans. Aina tulee kauhea ja monta päivää kestävä rapula :DAnonyymi: ei kyl tule mieleen.. en ees muista mistä sen bongasin. Joku jiillä alkava sen etunimmi oli. Jenna tai joku. Tai ehkä se olikin Jonna 😀

 6. "Mr.M" kirjoitti:

  Et osaa edes arvata kuinka moni on sanonut mulle noi 8 ensimmäistä sanaa, tosin yleensä ne ei keksi siihen tollasta tekosyytä vaan sanovat suoraan että olen paskinta mahdollista seuraa 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *