Hae
Palasia Arjestani

No kun mä oon vaan tämmönen

Processed with VSCOcam with c1 presetOlette varmaan jo monesta blogista lukeneet, että tänään on Blog awardsit ja mäkin sain sinne kutsun. Mä olen todella huono meikkaamaan ja laittamaan tukkaa enkä todellakaan ole hankkinut mitään viimeistä huutoa olevaa asuakaan juhliin. Nyt kun olen seuraillut muiden laittautumista ja ostoksia awardseja varten niin alkaa lähinnä ahdistaa. Tuntuu, että aina kaikki muut on niin paljon kauniimpia ja kaikki muut osaa meikata, pukeutua ja tukkakin on jokaista hiusta myöten täydellisesit. Ja mä oon vaan tämmönen. Tavallinen. Hah, mun mekko on hankittu fb-kirpparilta enkä ole sitä vielä edes sovittanut. Kengät piti hankkia käytettynä, mutta ihminen jonka kanssa kaupat sovittiin, teki oharit. Mulla ei siis ole kenkiäkään. Ehkä vedän mun ruskeat saappaat jalkaan. Tai jotkut. Sama kai tuo kun ei ihan lenkkareissa tai pinkeissä kumppareissa mene 😀 Just nyt päätän etten ala stressaamaan koko kemuista, vaan menen sinne just tällaisena kuin olen. Jos ei jollekulle kelpaa niin ei voi mitään. Ehkä parin viinilasillisen jälkeen ei enää haittaa muakaan 😀

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKeskiviikkona kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä Akvamariinilla ja ihastelemassa syksyn ja talven uutuuksia. Nyt kun olen tuolla jo muutamaan otteeseen käynyt niin olen selvästi löytänyt omat suosikkini. Tykkään eniten Merrellin ja Helly Hansenin vaatteista ja kengistä sekä tietysti Reimasta. Tänä vuonna Reiman mallistossa seikkailee kettu ja olipa siellät todella hellyttävä pupuaiheinen toppapuku pienille ihmisille <3 Kovasti tykästyin taas pitkään siniseen toppikseen sekä maiharityyppisiin kenkiin. Mukavuus ennen kaikkea! Talvea ajatellen nastalenkkerit vois myös olla aika jees.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetSain testiin noita Evonian keratiinikapseleita ja tehohoitoja hiuksille ja niistä tulossa enemmän juttua kunhan testailen niitä. Jännä nähdä miten tää mun tukka reagoi noihin. Mulla lähtee välillä aivan järjetön määrä tukkaa päästä eikä tää tugee mikään maailman tuuhein ja paraskuntoisin ehkä ole. Onko teillä kokemusta keratiinikapseleista? Sain myös maisteltavaksi uusia Skyr-rahkoja (sitruuna-juustokakku <3 <3) sekä Yosa sportteja. Niistäkin tulossa enemmän juttu lähiakoina!

Kyllä mä odotan iltaaloppujen lopuksi ihan hyvillä mielin. Kiva päästä itsekin välillä vähän ulos tuulettumaan ja tapaamaan naapurikarsinan bloggaajiakin 😀 Hauska myös nähdä kelle palkinnot menevät tänä vuonna! Jospa mä saisin väännettyä tän harakanpesän johonkin kuosiin ja vedettyä lilaa luomiin sillai, että ilkee lähtee ihmisten ilmoille. Kivaa perjantai-iltaa teille 🙂

4 kommenttia

 1. anna kirjoitti:

  Illalla nähdään samoilla fiiliksillä 😉 <3 Pidetään ylpeinä tavisten lippua korkeella! 😀

 2. Petra kirjoitti:

  Jos tuntuu, että on pukeutumispulmia niin mieti, mimmonen stressi muotibloggaajilla mahtaa olla… 😉 Mä oon ite yrittäny ajatella noissa kekkereissä sitä, ettei ketään oikeesti kiinnosta se, mitä mulla on päällä – muotibloggaajia seurataan ihan eri silmällä 🙂 Treenibloggaaja voi aina vedota siihen, että sentään veti parempaa päälle eikä tullut treenitrikoissa 😀 😀 Mutta oikeestaan tärkeintä on, et olis jotenkin ittensä näkönen 🙂 Ihan varmasti siis säkin oot juhlaisa omalla tyylilläsi!

  Kivaa iltaa! 🙂

  PS. Toi Hellyn kevytoppis oli niin hieno! Itelle se vaan oli huononmallinen… 🙁

  http://lungelady.blogspot.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Onneks en ole muotibloggaaja! Oikeassa olet, niitä syynätään varmasti tuplasti enemmän kuin treenibloggaajia. Ja hyvä niin 😀

   Mä niin tykästyin tuohon toppikseen! Pitäis saada talveksi tuollainen pitkä toppatakki..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.