Hae
Palasia Arjestani

Tämän hetken kosmetiikkasuosikit

Processed with VSCO with 7 preset

*Sis.mainoslinkin

Uskokaa tai älkää, mutta minä olen melkoinen kosmetiikkafriikki! Vaikka kosmetiikka ei ole kauheasti täällä blogissa näkynyt niin kaapista löytyy jos jonkinlaista purkkia ja purteloa. Ihan niin kuin ruokamaailmassakin niin myös kosmetiikan kanssa rakastan testailla erilaisia juttuja. Tilaankin tällä hetkellä itselleni kahta erilaista kosmetiikkaboksia ja niitä avatessa olen joka kerta kuin pikku tyttö karkkikaupassa 😀 Meikkejä mulla ei ihan kauheasti ole ylimääräisiä. Niitä en hamstraa kaappeihin ylenmäärin ellei huulikiiltoja ja huulipunia lasketa. Viime aikoina olen innostunut todella paljon huulipunista ja niitä on mystisesti kertynyt kaappiin aika monta..

Tässä kosmetiikkapostauksessa keskityn tuotteisiin, jotka minulla on tällä hetkellä säännöllisesti käytössä. Osa on uudempia ja osa jo kauan käytössä olleita ja kestosuosikeiksi muodostuneita. Tässäpä minun tämän hetken kovimmassa käytössä olevat kosmetiikkatuotteet, olkaapa hyvät 🙂

ACOn päivä- ja yövoide

Processed with VSCO with 7 preset

Onnistuin voittamaan ACOn tuotteita ison kasan eräästä arvonnasta ja ihastuin näihin täysin. Yövoide on riittävän tuhti, mutta ei tee ihoa kuitenkaan rasvaiseksi ja tunkkaiseksi. Pidän kovasti sen paksusta koostumuksesta. Harmi, että purkki alkaa olla jo ihan tyhjä! Päivävoide riittää pitämään ihon kosteutettuna koko päivän, mutta ei silti ole liian pliisu. Monissa päivävoiteissa on mun iholla se ongelma, että ne eivät ole riittävän kosteuttavia ja ihoa alkaa kiristää päivän mittaan. ACOn tuotteiden kanssa ei ole ollut tätä ongelmaa.

Lumene VALO bright eyes all-in-one silmänympärysvoide

Processed with VSCO with 7 presetTämä Lumenen uusi heleyttävä ja korjaava silmänympärystuote tuli marraskuun Livboxin mukana. Minulla on jo pitkään ollut käytössä Cliniquen silmänympärysvoide, mutta jotain siitä on tuntunut aina puuttuvan. Geelimäinen silmänympärysvoide on ollut mun iholle selkeästi liian tehoton, koska huomasin silmänympäryksien ihossa muutoksen melkein heti kun aloin käyttämään Lumenen uutta tuotetta. Mun iholle täysi kymppi! Ihanan kermainen koostumus ja tuoksuttomuudesta plussaa. Aamuin ja illoin käytettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Iso plussaa myös kätevästä pumppumekanismista. Tämä jää varmasti vakituiseen käyttöön!

Dermalogica daily microfoliant ja Lumenen rauhoittava & kosteuttava naamio

Processed with VSCO with 7 presetNämä molemmat tuotteet ovat tulleet joskus aikaisemmin Livboxin mukana ja jääneet vakituiseen käyttöön testaamisen jälkeen. Dermalogican riisipohjainen entsyymijauhe on tarkoitettu ihon kuorimiseen ja sen se tekeekin tehokkaasti! Tämä tuote on puuterimainen jauho, jota ripotellaan kädelle, lisätään vähän vettä ja hierotaan käsien välillä tahnaksi. Tahna levitetään kasvoille ja ihon pudistumisen huomaa miltei heti. Ihan huippu tuote! Tämä on yhdessä Lumenen naamion kanssa mun luottotuotteet saunareissulle. Ensin kuorinta ja heti perään kunnon kosteutus Lumenen naamiolla. Mun iho tykkää!

Korres White tea puhdistusgeeli

Processed with VSCO with 7 preset

Mun iho on sekaiho, jossa t-alue rasvoittuu ja kiiltää, mutta poskipäät on aina rutikuivat. En ole kauheasti pystynyt käyttämään mitään puhdistusgeelejä tämän vuoksi. Monia tuotteita olen testannut, mutta aina joutunut pettymään karvaasti. Yllätys oli suuri, kun testastin tätä Livboxin mukana tullutta Korresin puhdistusgeeliä. Iho puhdistui hyvin, mutta kasvoja ei kiristänyt mistään kohtaa eikä minun tarvinnut juosta suoraan suihkusta rasvapurkille. Puhdistusgeeli on valmistettu kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista. Dermatologisesti testattu, silmälääkärien testaama. Ehdottomasti jatkoon!

Processed with VSCO with 7 presetTerveydenhoitoalalla ei ole suotavaa marssia työpaikalle kauheassa meikkikerroksessa, joten oma arkimeikkini on melko vaatimaton. Joskus innostun töpöttelemään iholle myös heleyttävän päivävoiteen, mutta useimmiten meikki jää vedenkestävään ripsiväriin sekä nestemäisen kulmaväriin. Näillä saan jo kivasti ilmettä kasvoihin ja vielä kun lisään kaveriksi jonkin kivan huulikiillon tai -punan niin arkilook on valmis. Ja nämä kestävät hyvin myös treenaamisen sekä hikoilun!

Täytyy myöntää, että iho on alkanut vaatimaan enemmän hoitoa, kun ikää on tullut lisää. Enää ei voi laiminlyödä ihonpuhdistusta tai rasvausta jos mielii pitää nassunsa kunnossa. Uusia tuotteita tulee markkinoille kuin sieniä sateella ja välillä on vaikeaa pysyä kärryillä, että mitä tarvitaan ja missä iässä. Omalla lähitulevaisuuden hankintalistalla on jonkinlainen seerumi, olisiko teillä suosituksia tuotteesta? Vai kannattaako sellaista vielä edes hankkia?

Itse tosiaan tykkään kovasti noista kosmetiikkabokseista ja tilaan tällä hetkellä sekä Livboxia että Look fantasticin boksia. Livboxin voit tilata itsellesi täältä* ja Lookfantasticin beautyboksin täältä (maksu vain luottokortilla).

Tuleeko teille joku kosmetiikkaboksi kotiin?

 

4 kommenttia

 1. Suvi kirjoitti:

  Hei! Kertoisitko lisää tuosta LivBoxista? Boxistako tosiaan löytyy joka kuukausi normaalikokoisiakin tuotteita? Ja pienimmätkin koot tuotteissa ovat matkakokoja? Eikä boxi ole täynnä testeripusseja? Kuten ehkä huomaat, olen aavistuksen skeptinen 😀 Tuntuu todella uskomattomalle, että tuohon kuukausi hintaan voi tosissaan saada noin paljon tuotteita, joista monen ovh on paljon enemmän kuin tuo 16,90 eur.. Eikä se sido loppuelämän tilaajaksi (tai näin ainakin ymmärsin..) Kiinnostaisi mikä ko. palveluntuottajan ansaintalogiikka on, että noin edullisesti voivat tuon palvelun tarjota. Jostain syystä epäilen kovin, että tuossa on jokin koira haudattuna (aika hyvin kuitenkin peitän sen, eikö ;D )
  Kiitos vielä kivasta elämän makuisesta blogistasi! Pitkä aikainen lukija olen, mutta nyt vasta rohkaistuin tänne kommentoimaan 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Moi,

   Boksissa on tosiaan osa ihan normaalikokoisia tuotteita ja osa matkakokoisia! Joskus on ollut bonarina myös joku testeri. Mä olen tilannut itse Livboxia jo monta vuotta. Vuoden alussa oli vähän aikaa tauolla, kun oli kaappi niin täynnä kaikkea 😀 Tilaus ei sido loppuelämäksi. Voit ostaa vaikka kuukauden boksin kerralla tai halutessasi 3kk tai 6kk boksit. Mä luulen, että Livboxilaisilla on aika hyvät diilit eri kosmetiikkamerkkien kanssa eli saavat tuotteita edullisemmin ja siksi homma on kannattavaa. Mä laitan aina myyntiin tai lahjoitan eteenpäin tuotteet, jotka eivät itseäni niin innosta, mutta tällaisia tuotteita on ollut ehkä yksi per boksi. Kokeile ihmeessä!

 2. SkyFall kirjoitti:

  Mulle tulee Livboxi ja Jolieboxi. Tykkään molemmista kovasti vaikkakin Livboxissa taso on viime aikoina heitellyt turhan paljon.
  Samainen Dermalogican kuorintajauhe on munkin ehdoton suosikki, olen käyttänyt sitä sen Livboxista löytymisestä asti ja siis ostanut täysikokoisen putelinkin jo.
  Myös Korres oli mieluinen viime boxista !
  Jolie boxia voin kyllä myös suositella.

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, lokakuun boksi oli täysi floppi, mutta siellähän oli sattunut joku moka noiden tuotteiden kanssa. Tämän kuun boksi oli taas aivan huippu! Mä en enää tuosta Dermalogican tuotteesta luovu, on todella hyvä. Samoin kuin Korresin puhdistusgeeli. Molemmat sopii täydellisesti mun iholle 🙂

   Tuosta Joliesta en ole kuullutkaan! Täytyypä ottaa selvää, kiitti vinkistä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.