Hae
Palasia Arjestani

Älämölöä.

Kiitti naapurit viime yöstä. Sinä, joka rymistit kotiisi yhden aikaan sentään älysit mennä nukkumaan pienen mölinöinnin jälkeen. Kiitos tästä. Vielä enemmän kiitän toista ihanaa naapuriani, joka herätti minut klo 03.53 kauhella rymistelyllä ja järkyttävällä älämölöllä. Et kai vaan ollut juhlimassa? Ihanaa kun mölisit aikasi seuralaisesi kanssa ja aloititte sen jälkeen tasaisen ”iih iih iih iih”-toimintasetin (ei ollut vaikeaa arvata mistä oli kyse…). Sitä oli ilo kuunnella vaikkei se pitkään kestänytkään. Pitäisi varmaan olla pahoillani puolestasi. Neljän jälkeen en sitten enää unta saanutkaan ja nyt olen todella kärttyisä ja väsynyt. Kiitti *itusti.

Huomenna enemmän treeniasiaa. Nyt ei oikeesti jaksa.

7 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  On niin ihana asua kerrostalossa 😉

 2. Kati kirjoitti:

  Mä oon tosi onnellinen siitä, että täällä on öisin rauhallista, mutta päivisin meinaa kyllä hermot olla riekaleina, kun naapurien kakarat mekastaa pihalla. Varsinkin kesällä se on kamalaa, kun se alkaa aamusta ja loppuu illalla myöhään. Olis kiva tuulettaakin, mutta ei viitsi kun se mekkala häiritsee kahta kauheammin. Yötyöläisenä melkoisen raastavaa kuunneltavaa!

 3. Elina kirjoitti:

  Kiva lappu! 8-D

 4. Sanna kirjoitti:

  Tämä kuulostaa tutulta. Miulla on ollunna ex-naapuri, joka aiheutti sämanlaista älämölöä ja vieläpä suhteellisen usein. Onneksi muutti muualle. 🙂

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Toi lappuhan sit ei oo mun kirjottama vaan netistä löysin 😀 voisin kyllä itekin samanlaisen väsätä jos tarve vaatii..Viime yö meni onneks jo rauhallisemmissa merkeissä ja nukuin kuin tukki 🙂

 6. Sampe kirjoitti:

  Mä en varmaa sais ikinä unta kerrostalossa, kun herään melkein omaan kuorsaukseekin.. Liian hyvä kuulo tai sit muuten vaan herkkä :DMut hei ota se sun vanha toimintatapa, korvatulpat ja silmälaput taas käyttöön ;D

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Ne on jo käytössä 😀 silmälaput joka yö ja korvatulpat tarvittaessa. Tuona surullisena yönä en saanu unta korvatulpista huolimatta, mut siihenkin varmaan on joku muukin syy kuin naapurin yöurheilut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.