Hae
Palasia Arjestani

Ohi on!

Yötyöt nimittäin. On tätä odotettukin! Voisinpa sanoa, että ei enää koskaan yöduunia, mut en taida uskaltaa. Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan 🙂 Nyt sen alkaa huomata ettei ole enää ihan teinityttö. Ei vaan jaksa enää tehdä noita yöhommia. Ne imee kaikki mehut ainakin minusta. Viikonloppu meni täysin koomaillessa. Ei tullut mistään mitään ja sen takia jouduin pitämään sunnuntaina ylimääräsen lepopäivänkin.

Lauantaina sain itseäni sen verran hereille, että kävin tekemässä suhteellisen hyvän etureisitreenin.

1a. Reidenojennus 4*9-14*25-30kg
1b. Hack korokkeelta 4*8-11*20-25kg
2a. Pallokyykky kp 3*7-12*10-13,5kg/käsi
2b. Sissykyykky 3*10-11*5kg-BW
3. Prässi 1*20*100kg
4. Vatsat aaltopenkillä 4*14-20*BW

Mr. M oli tällä kertaa mun kanssa treenamassa ja sain hyviä vinkkejä tohon hackiin. Rehellisesti sanottuna meinas kyllä kuolema tulla. Aivan loistava liike siis! Toi pallokyykky on siitä hämärä, että siinäkin tein ekassa sarjassa 12 toistoa ja seuraavassa meni enää 7.. onhan siinä tietty superina sissy, mutta silti. Se vaan hyytyy aina kuin seinään 🙂 Jospa näihin kanankoipiin tarttuis noilla lihaakin. Treenin loppuun pumppailin ihan huvikseni prässiä kun en muutakaan keksiny. Teen nykyään aika paljon vaan erilaisia kyykkyliikkeitä ja ihan hyvä niin. Ne menee ainakin hyvin reisille, mut prässi otti taas melkoisen paljon enemmän hanuriin kuin reisiin 🙁 Ehkä vaan on tuntuma siihenkin liikkeeseen kadonnut kun en oo pitkään aikaan tehnyt koko liikettä. Nyt on tämmönen kyykky-vaihe menossa ja sillä linjalla jatketaan siihen asti, kun alkaa kyllästyttää.

Sunnuntai meni siis ihan harakoille. Taisin nukkua melkein koko päivän. Välillä heräsin ja kävin vessassa ja hakemassa jotain pientä syötävää ja jatkoin torkkumista. Maanantaiaamuna sit aikanen herätys, klo 8.20 junaan ja nokka kohti Tamperetta valmentajia tapaamaan. Nukuin koko junamatkan 🙂 Mistähän tuota unta oikein riittää??

Herra Bull Mentula oli autonsa kanssa jossain tien poskessa ja tuumailtiin sitten yhdessä Halosen Matin kanssa kuntoa ja dieettiä. Painohan mulla oli aika lailla sama kuin viime käynnillä pari kuukautta sitten ja kunto on kuulemma taas tiivistynyt. Hyvä niin. Vähän aikaa siinä turistiin, nappasin purkin rasvanpolttajia matkaan (dieettiä varten) ja suunnistin kohti Wolfia.

Wolfilla oikein bueno rinta-hauis-jumppa.

1a. Vinopenkki tangolla 4*8-10*35-45kg
1b. Vipunostot kp tasapenkillä 4*8-14*10kg
2a. Penkki kp 4*10-13*14-16kg
2b. Peckdeck 3*9-13*15-20kg
3a. Hk scott mutkatangolla 3*7-10*20-27,5kg
3b. Hk kp istuen 3*9-11*6-7kg
4a. Hk seisten mutkatangolla 3*8-12*20kg
4b. Hk kp vinopenkillä 3*9-12*5-6kg
5. Sivuviparit kp istuen 4*9-12*6kg
6. Takaolat taljassa 2x

Vähän jänskätti tehdä yskin vinopenkkiä ja laittaa siihen vielä enemmän painoja kuin viimeks, mutta hyvinhän se sieltä nousi! Mulla on toi rinta kyllä ihan ihmeellinen treenattava. Ei tartte tehdä kuin pari sarjaa ja se on jo aivan järkyttävässä pumpissa. Oonkin miettiny, et tartteeko sille välttämättä noinkaan paljon sarjojan tehdä jos vähemmälläkin selviää. Täytynee konsultoida Herra Valmentajaa tästä asiasta. Wolfilla on muuten aivan loistava peckdeck, semmonen missä on ihan suorat kahvat. Vaikee selittää, mut oli aivan loistovehje!

Vosiin lyödä vaikka vetoa, että Wolfin mutkatangot on painavempia kuin Gymin.Vaikutti ne kyllä paksummilta eli sillonhan niiden pitäis painaakin enemmän. Meinaan vaan, kun ei noita toistoja tullut ihan samalla tavalla kuin edellisessä treenissä. Tietystihän siihen vaikuttaa energiatasoat ja vaikka mitkä, mutta silti. Tai sit oli vaan jostain syystä todella huono päivä mutkatankojen osalta 😀

Junaanhan piti totta kai käydä hakemassa vähän evästä ja normaalin Tampereen reissun tapaan siis…

Subwayhin totta kai. Meinasin jo Makuunista hakea namiakin, mutta jätin sit kuitenkin väliin. Oli muuten viimenen Tampereen reissun Subi toi.. nyyh.. Seuraavalla reissulla onkin dieetti jo hyvässä käynnissä.

Josko tää video nyt toimis. Aika hyvä takareisi-pyllynpuolikas-jumppa viteo!

Loppuun vielä meidän Tötteröpää.

Tänään illalla vuorossa sit takareisiä ja saankin taas uutta treeniseuraa! Melkoisen bodyneitokaisen saankin seuraks.. huh huh. Katotaan jos saan ottaa hänestä kuvaa 🙂 Nyt syömään.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    8 kg pitäisi painaa susigymin kulmatanko. Toki satavarma en voi olla kun en ole sen kanssa vaakalla käyny… :)Anna

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    No on se sillon ihan saman painonen kuin Gymilläkin. Mä lasken ne aina kympiks kun en jaksa alkaa sähläämään lukujen kanssa 🙂 Tiedän kuitenkin ite aina et missä mennään.Kai mulla oli sit vaan huono päivä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.