Hae
Palasia Arjestani

Savulohi-pinaattipasta

Processed with VSCO with 4 preset

Helppoa ja maukasta arkiruokaa taas tarjolla! Mä niin tykkään pasta sekä lohesta. Ai että! Lohipasta on yksinkertaisesti yksi parhoista pastoista mitä tiedän. Edelle menee ehkä pestopasta juuri ja juuri. Erilaiset pastat ovat mitä parhainta arkiruokaa niiden helppouden ja nopeuden ansiosta. Toki pastoihinkin sa upotettua aikaa ja hifistelyä halutessaan, mutta meillä pastaruuat kuuluvat ehdottomasti arkeen. Olen aikaisemminkin jakanut yhden lohipastan ohjeen tänne, mutta laitetaanpa jakoon toinen, joka on hieman erilainen kuin tuo linkkaamani. Vaikea kyllä valita kumpi on parempi…Savulohi-pinaattipastan ohje on peräisin Makuviikon ruokaboksista ja tämä olin täysi vastakohta epäonnistuneelle kasviscurrylle. Lohipasta oli todella maukasta ja sen valmistamiseen meni noin 20 minuuttia. Melkoisen nopsaa arkiruokaa siis!

Savulohi-pinaattipasta

  • noin 300 g (tai syöjien mukaan) pappardellepastaa
  • 200g kylmäsavukirjolohta
  • 1/2- 1 rasia piparjuuri-tuorejuustoa
  • 100g babypinaattia
  • suolaa

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan kypsäksi. Siivuta lohi ja huuhtele pinaatit.

Kaada pois keitinvesi valmiista pastasta, mutta jätä noin 0,5 dl vettä kattilaan. Laita tuorejuusto nokareina kattilaan ja sekoita pastaan.

Lisää viimeisenä sekaan lohi sekä pinaatti.

Herkuttele heti!

Ps. Muistakaa osallistua arvontaan Palasia arjestani vlogissa! Pääset sinne tästä.

Processed with VSCO with 4 preset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.