Hae
Palasia Arjestani

Salihullut osa 2


Huh huh, olihan viikonloppu. Töitä yötä päivää ja unesta ei tietoakaan. Viiden tunnin yöunet ei todellakaan riitä mihinkään mulle, joka vaatii vähintään 8 tuntia unta, jotta pää ja kroppa toimis yhteistyössä millään tasolla. Onneks työvuorot ja koulutus vierähtivät tosi nopeasti. Hunkseja en eilen edes kerennyt näkemään, kun innostuin pelailemaan pokeria asiakkaiden kanssa. Mulle siis annettiin pokerikoulutus ja pääsin eilen kokeilemaan taitojani ihan oikeiden ihmisten kanssa. Työkavereita ei lasketa oikeiksi ihmisiksi 😀 Aikas jännää oli, mut tosi kivaa vaihtelua! Joutuu vaan näin alkuun miettimään tosi paljon, saapahan aivotkin välillä jotain jumppaa. Bodaushan tuhoaa aivosoluja, eikös se niin mennyt? 😉

No juu. Tänään salilla törmäsin uudenlaiseen salihulluun, kyttääjään. Kyttääjä on yleensä naispuolinen, 20-35 -vuotias ja jo jonkin aikaa treenannut kuntosalin asiakas. Kyttääjä syynää muiden treenikuteet, kropan ja treenipainot niin tarkkaan kuin vaan voi. Hän ei koskaan tuijota suoraan, vaan kyttäilee peilien kautta ja syrjäsilmällä. Ohi kulkiessasi voit tuntea hänen päänsä kääntyvän perääsi ja pistävän katseen porautuvan selkäfileisiin. Kyttääjä venyttää omaa treeniään pitkäänkin vain huomatakseen josko paitasi alta kuitenkin näkyisi pieni makkaran alku vyötärön seutuvilla tai jos vaikka sattuisit jäämään painojen alle penkissä. Kaikkihan me varmasti seurailemme kanssatreenaajiamme, mutta nyt ei puhuta normaalista ihmisten katselemisesta. Kyttääjä tuijottaa ilkeästi ja voisi olettaa, että hän on kateellisuuteen taipuva. Tämä olento ei kyttää kaikkia, vaan ottaa silmätikukseen yhden tai muutamia ihmisiä syistä, joita kukaan ei tiedä.

Tällaiseen tapaukseen siis törmäsin tänään. Tai no, olen tämän lajin edustajaan (vieläpä samaan edustajaan) törmännyt useita kertoja. Vaikka olen kyttääjän kanssa treenannut samalla salilla vuosia, hän ei todellakaan eikä vahingossakaan koskaan tervehdi minua, ei uhallakaan. Tervehdin aina häntä kohteliaasti salille tullessani, mutta tämä tapauspa vaan tuijottaa ensin vähän aikaa ilkeästi ja kääntää sitten päänsä pois. Ja näin on tapahtunut jo vuosia, taitaa olla kohta aika luovuttaa… Aloin sitten seurailemaan ihan kiinnostuksen vuoksi tämän otuksen puuhia ja joka välissä yllätin hänet tuijottamasta itseäni peilien kautta. Kerran ohi kävellessäni huomasin kuinka hän oikein kääntyi katsomaan perääni ja mittaili minua päästä varpaisiin. Ööh, ei pysty ymmärtämään. Propofolin sanoin tämä ihminen todellakin ”antoi pahaa silmää” minulle. Semmosia ne, kyttääjät. Kait se on sit se kuuluisa naisen luonto 😀

Sain mä jonkinlaisen treeninkin räpellettyä. Odotetusti voimatasot ei olleet ihan huipussaan, ei näillä unimäärillä. Penkkiä otin lankun kanssa ja vinopenkin tein tällä kertaa powersmithissä, joka olikin erinomainen ratkaisu! Ei koskenut ainakaan olkapäihin. Vuorossa rintaa, hauiksia ja ojentajien pumppi.

1. Penkki
5+1*60kg so heavy…
8*57,5kg
8*52,5kg tää ihan normisti

2. Peckdeck
13, 10*40kg
13*35kg

3. Vinopenkki powersmithissä
8*45kg
8*42,5kg
8*40kg
Rinta oli muuten näiden liikkeiden jälkeen melkoisessa pumpissa!

4. Hauiskääntö istuen kp
10, 8*13,5kg
Kohta pitäis alkaa kokeilemaan kuustoistasia, mut ei siitä kyl tule mitään.. En mä niillä jaksa mitenkään tehdä jotain kasin sarjoja. No, ainahan voi yrittää.

5. Hk scott mutkatangolla
8, 6*33,5kg
Viime kerralla 35 kiloo oli liian paljon ja 32,5 kiloo liian vähän niin etin sit jostain korista 0,5 kilon läpyskät ja johan alko olla sopiva paino 😀 Pienestä se on joskus kiinni.

6. Hk scottkoneessa
9, 7*17,5kg
Pudotin vähän painoa ja tein pidempää sarjaa kunnolla puristellen.

7. Hammer kp eteen
10, 8*11kg
Tällai eteen on muuten paljon parempi tehdä kuin sivulle. Ainakin mä sain paljon paremman tuntuman tällä tekniikalla!

9. Pushdown köydellä
16*30kg
13*25kg
13*20kg
palautukset 30 sekkaa

10. Päänyli ranskalainen köydellä
11*30kg olis pitäny alottaa pienemmällä painolla…
11*25kg
12*20kg

Airooppisia ei oo tullut tällä viikolla juuri tehtyä sattuneistä syistä, mut ei siihen varmaan kuole. Oon kuitenkin syönyt täysin ohjeiden mukaan ja painokin oli näköjään tippunut. Kiva kiva!

Huomenna vielä pikatreeni, jossa otan ainakin olkapäitä ja vatsoja. Sit neljän aikaan nokka kohti Helsinkiä jossa ollaankin melkien kuun loppuun. Blogi hiljenee siis pieneksi toviksi. Joulun kunniaks pesin äsken kissankin, hän ei ollut oikein mielissään operaatiosta 😀

2 kommenttia

  1. Ninnu kirjoitti:

    Tuu reenailee meiän kaa jos täällä Helsingissä päin oot! Meijerille mahtuu..

  2. Anonymous kirjoitti:

    Täh!? Oisin muuten epäillyt, että kuvailet minun salikyyläystä, mut oon nyt ollu pari päivää täällä Joensuussa, niin ei oo mahdollista 😉 Pääseekin vaihteeks eri salille harrastamaan kyyläystä…Ei vaan repeilin aiemmin kertomuksellesi möllöttäjästä. Luulisin tietäväni kenestä on kyse ja ompa omaakin hermoa joskus kiristellyt.Mukavaa joulun aikaa!t. MariJ eiku MariH!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *