Hae
Palasia Arjestani

2 x kana-ateria

Mä olen viime aikoina ollut vähän kyllästynyt kanaruokiin, joten jotain uutta piti keksiä ja kehitellä. Jossakin lehdessä näin sinappikanan ohjeen, mutta en kuollaksenikaan enää muista missä. Tein siitä(kin) oman modatun version sen mukaan mitä kaapista löytyi. Toinen kana-ateria oli broisku-quinoasalaatti, jonka tein toissa iltana töihin. Melkoista herkkua!

20140715_212641

Omenainen broileri-quinoasalaatti (1 annos)

 • keitettyä quinoaa (mulla oli n. 30g <– kuivapaino)
 • 1 broilerin rintafile (kypsä)
 • 1 omena
 • 2 porkkanaa
 • salaattia
 • pätkä kurkkua
 • kirsikkatomaatteja
 • 2-3 rkl tsatsikia
 • loraus oliivioljyä

Keitä ja jäähdytä quinoa. Itse keitin kerralla suuremman satsin, jolloin sain quinota useammalle aterialle. Revi salaatti ja pilko vihannekset sekä broileri pieniksi paloiksi. Raasta porkkana ja pilko se muiden vihannesten sekaan. Yhdistä broileri, quinoa ja vihannekset samaan kippoon. Lisää tsatsiki sekä oliiviöljy ja sekoita kunnolla. Lisäämällä hiilaria saat tästä myös hyvän treenin jälkeisen aterian 😉

20140715_212651

Sinappikana

 • broilerin rintafileitä (mulla 3 kpl)
 • suolaa, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta, mustapippuria ym kanojen maustamiseen
 • 2 dl kanalientä
 • 2 dl ruokakermaa (minulla 15%)
 • 2 rkl dijon-sinappia

Paista broiskuja muutama minuutti per puoli. Mausta hyvin. Siirrä lautaselle odottamaan. Lisää pannulle kanaliemi sekä ruokakerma, sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää sinappi ja sekoita kunnolla. Lisää kanat pannulle, pienennä lämpöä ja anna hautua n. 20 minuuttia. Tarjoile runsaan salaatin sekä riisin kera 🙂

20140708_195403

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *