Hae
Palasia Arjestani

Väsyä pukkaa.

Viime päivinä on ollut kevyttä väsyä ilmassa. En tiedä johtuuko treeneistä vai alkaako kroppa pikku hiljaa ilmottelemaan et tarttis alkaa kerätä voimia tulevaan kovaan työhön. Laskettu aika kun alkaa lähestyä uhkaavasti, kuukausi ja 2 päivää vielä 🙂 Toisaalta oon kyllä nukkunutkin viime päivinä armottoman huonosti, saattaa sekin vaikuttaa.. Oon nyt päättänyt pitää salilta vähän vapaata, katsotaan väistyykö väsy vai ei. Salille meen sit kun jaksaa taas jumpata. Viimeset pari kolme treeniä on olleet aika voimattomia ja oonkin tehnyt vaan sen minkä jaksan.

15.2 Takareidet + hauis

1. Takareidet istuen vipuvarsikoneessa 5*11-20*12,5kg
2. Takareiskat roikkuen 3*8-15*bw
3. Pakarakone 3*15*15-25kg
4. Hk kp vinopenkillä 4*11-20*6kg
5. Hk taljassa maaten 14*30kg+12*20kg/ 17*25kg
6. Hk köydellä 2*14-18*20kg

Reenin päälle chilijauhelihakastiketta, nams!

Kaikki sarjat taas 30 sekan palautuksilla. Isäntä neuvo taas uusia jekkuja tohon takajalat istuen liikkeeseen ja sain entistä paremman tuntuman sillä. Pakarakone ottaa mulla enemmän takareisiin kuin itse pyllyn puolikkaisiin eli sopi tähän jumppaan vallan mainiosti. Hanuri kaipaa kyllä rutkasti lisää lihaa, multa on koko perse (siis lihakset) hävinnyt tässä raskauden aikana kun ei sitä ole pystynyt mitenkään treenaamaan. Rasvaa se on kyllä kerännyt ihan mukavasti.. Hauisraukat meni aivan kipeiks tämmösistä pitkistä vemputuksista 🙂

16.2 Olkapäät + pohkeet

1. Takaolat taljassa käsi kerrallaan 3*10-12*5-10kg
2. Sivuviparit koneessa 3x pudotussarja 20kg –> 10kg
3. Facepull narulla seisten 1x pudotussarja 35kg –>25kg/ 2*12-14*40kg
4. Vipunostot sivulle+eteen+sivulle kp 2*8-11*5kg
5. Sivuviparit kp 5 sek. negatiivisella 2x
6. Pohkeet seisten 4*11-24*bw

Uudella KoKo-lautasella possun ulkofilettä, riisiä, raejuustoa, avokadoa ja vihanneksia.

Tässä treenissä piti tehdä ojentajatkin, mut enpähän jaksanut. Päätin sit jättää ne seuraavalle kerralle. Olkapäille tällä kertaa tämmönen punnerrukseton treeni, kunhan viputtelin vähän joka suuntaan ja vähän joka tyylillä. Noi negatiiviset sarjat on muuten aika tehokkaita.. Pohkeita pitkästä aikaa omalla painolla. Kunnon puristus yläasennossa ja hyvä venytys alhaalla. Eipä tällä elopainolla enää paljon toistoja tulekaan 😀

18.2 Selkä

1a. Avustettu leuanveto leveällä 3*10-12*110kg
1b. Hiihto taljassa 3*12-14*50 lbs
2a. Alatalja köydellä 3*11-12*35-40kg
2b. Ylätalja leveällä 3*10-12*35-40kg
3. Soutukone käsi kerrallaan 2x pudotussarja 20kg –>15kg
4. Rannekäännöt mo 1x, vastaotteella 1x

Tein kaikki liikkeet ilman remmejä ja tuli vaan mieleen, et on aika rankka homma alkaa treenata leukoja sit keväällä ilman remmejä. Kivasti menee forkkuset jumiin. Mut pakkohan se on sit jostain alottaa jos meinaan ees haaveilla athleticiin osallistumisesta. Soutukoneen jouduin nyt ekaa kertaa tekemään käsi kerrallaan, kun ei masu antanut enää vastaan tehdä molemmilla yhtä aikaa. Rintatuki paino niin kovasti vatsaan et oli pakko muuttaa tyyliä 🙂 Ojentajathan mun olis pitänyt tehdä tässä treenissä, kun en viimeks jaksanut mut enpähän jaksanut vieläkään. Teen sit joskus…

Keskiviikkona oli taas neuvolakäynti ja pikku kaveri on nyt kuulemma siirtynyt tohon keskelle eli hän on alkanut valmistautua hiljalleen ulos tuloon :)Tää mamma alkaa olla jo aika turvoksissa ja nesteissä ja parin viikon aikana painoa oli kertynyt vallan mukavasti.. Jalkoihin ja sormiin nestettä kertyy tällä hetkellä aika kivasti, en sit tiiä minne muualla se paino jakaantuu. Muksukin tietty kasvaa pari kolme sataa grammaa viikossa et kyllähän sitä kertyy. Torstaina käväsin Haikaranpesässä kätilön haastattelussa ja saatiin tehtyä ihan hyvät suunnitelmat. Mua vastaanottamassa oli tosi mukava kätilö ja olis kyllä hyvä jos hän sattuisi olemaan työvuorossa kun lähdön aika sinne tulee. Ammehuoneeseen päästään jos se vaan sattuu olemaan vapaana ja kaikki epiduraalit sun muut katsotaan sit tilanteen mukaan. Jos vaan suinkin on mahdollista ja kestän kivun niin en aio ottaa mitään kipulääkkeitä tai pistoksia, mut jos kipu käy ihan ylitsepääsemättömäksi niin sit helpotustakin on onneks saatavilla 🙂  Käytiin tutustumassa ammehuoneeseen synnytysvalmennuksen aikana ja tajusin heti, et se vois olla mun juttu. Isäntä tosin kysy ekana, et kuka helvetti nyt missään ammeessa haluais synnyttää!? Öö, vaik mä…? Ens viikolla olis sit vuorossa neuvolalääkäri. Toivottavasti lekuri sanoo, et kroppa on alkanut valmistautua synnytykseen ja merkkien mukaan siihen ei olis enää kovin pitkä aika. Toivoa sopii! Kaikki sormet, varpaat ja saparot ristiin.

Mitäs vielä? Eilen käytiin pikaseen Porvoossa viemässä entisen auton renkaat sinne, kun meillä on nyt kuulkaas hieno perhe-Volvo 😀 Nyt mahtuu koira, kissat ja vauvakin kaikki yhtä aikaa autoon. Reissun jälkeen Jumbon Amarilloon syömään ja ruokaupan kautta kotia. Illalla salitreeni, vähän herkuttelua, Putous ja kauhuleffa. Siinähän se ilta meni. Normi lauantai 🙂

Jaffatyyny päätyi sohvalla kera karvamötköjen.

Maistettiin eilen uutta Ben&Jerry´siä, en tykänny mut isäntä tykkäs. Ostettiin myös jenkkiläistä Dr. Pepperiä, oli hyvää, ja kirsikkapepsiä, oli vielä parempaa!!

Planragenistä kävin ostamassa Orthexin uusia altakasteluruukkuja ja jonkun uuden rehun, vuoripalmi tais olla hän.

 Lupasin kertoa viime viikon kirppisreissusta, kun kerrankin mukaan lähti yhtä sun toista. Vois ottaa ens viikolla uusiks, jos sattuis yhtä hyvä tuuri. Tai sit vois siivoilla nurkista vanhoja ylimääräsiä kamoja pois 😀  Kirppikseltä kassiin päätyi vähän viihdettä eli Miami vice leffa egellä ja Jane Greenin kirja, 2e. Bränärille lampulle, 2e, ei ole vielä sijoituskohdetta mut kyllä sekin vielä käyttöön pääsee. Noi neliön muotoiset lasikulhot, 1e/kpl, on made by Ikea ja ainakin yks pääsee kylppäriin koruastiaks. Täytyy ottaa selvää ovatko uunin kestäviä. Noissahan olis kiva paistella vaik ruoka-annoksiakin uunissa. Kamojen alla on Marimekon tyynynpäällinen, 6e, joka nyt vaan oli pakko saada vaikkei sille ole vielä sisätyynyäkään..

Ikeassa kattelin joku aika sit tommosta aakkostaulua ja ostin sen kirppikseltä kun oli aika halpakin. Taisin pulittaa siitä 7e. Päätynee makkarin seinälle jollekin kohtaa 🙂

Liityin vähän aikaa sit Tyyli&koti sisustuskirjakehoon ja eka paketti törähti viime viikolla postiluukusta. Kirjoja ei voi koskaan olla liikaa 😀 Kaikki meidän taloudessa ei ole ihan samaa mieltä asiasta..

Tilaajalahjana Iittalan vitriini. Näitä lisää kiitos!

Paketissa oli myös muutama kirja, jotka olen vasta silmäillyt läpi. Odottavat vielä suurempaa syventymistä 🙂 Varsinkin toi Vintagen viemää on aivan loistava! Täynnä toteuttamisen arvioisia ideoita. Katsotaan saisinko jotain ideoista testattua jossakin vaiheessa..

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Vittu mitä paskaa.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joku vissiin pakottaa lukemaan?

 3. Jonna kirjoitti:

  Ohhoh … Älä välitä! Mikä toi B&J maku oikein on? En oo nähnytkään ennen 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Jepujee, näitä nillittäjiähän riittää vähän joka blogissa. Uus B&J on The Vermonster: vaahterasiirappia jädeä, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja karamellinpyörteitä. Ei uponnut muhun 🙁 Ei ole chocolite fudge brownieta voittanutta!

 5. Kirsu kirjoitti:

  Kieltämättä tuo B&J kuulostaa hippasen liian makealta jopa mun makuun, ja se on paljon se. Eli täytyy tehdä tieteellinen koe ja juoksuttaa tuota kaupasta ja kokeilla onko noin 😀

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä en tykänny yhtään vaahterasiirapin mausta. Jäi tää kokeilu kahteen lusikalliseen. Onneks on jädealtaisiin tullut tosi paljon uutuuksia niin voi testailla muitakin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *