Hae
Palasia Arjestani

Kodissani asuu himohamstraaja

Vietettiin miehen kanssa vähän kahdenkeskistä aikaa ja käytiin perjantai-iltana Famussa syömässä. Oltiin vasta puolen yön maissa kotona, ennen kuulumatonta! Ruoka oli todella hyvää ja voin suositella Famua lämpimästi muillekin. Meidän illallinen ei maksanut mitään, koska voitin yhdestä valokuvaus/resepetikilpailusta parhaan reseptin palkinnon 🙂 Tällaisia voittoja arvostan suuresti! Materiaa on jo kämppä täynnä, mutta elämyksiä ei ole koskaan liikaa 😉

PicsArt_1435485936740

Alkupalaksi hiillostettua graavilohta, katkarapuja, nokkos-aiolia, jäävihanneksia ja paahdettua Västerbotten-juustoa.

Alkupalaksi hiillostettua graavilohta, katkarapuja, nokkos-aiolia, jäävihanneksia ja paahdettua Västerbotten-juustoa.

Pääruuaksi grillattu 200 g härän ulkofileepihvi, paahdettuja kirsikkatomaatteja ja Café de Paris -voita.

Pääruuaksi grillattu 200 g härän ulkofileepihvi, paahdettuja kirsikkatomaatteja ja Café de Paris -voita.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jälkkäriksi otettiin jätskiannokset molemmille. Vitsi mä olin täynnä!

Jälkkäriksi otettiin jätskiannokset molemmille. Vitsi mä olin täynnä!

Tykkäsin tosi paljon Famun sisustuksesta ja nuo lasit olisin voinut viedä mennessäni. Jokaisessa pöydässä oli eripariset lasit ja se tuo kivaa leikkisyyttä sisustukseen. Ihanaa oli syödä ihan erilaista ruokaa mitä normaalisti syön. Todella harvoin syön kalaa ravintolassa, mutta tuo alkuruoka oli täysi kymppi! Olen pikku hiljaa opetellut myös juomaan viiniä ja chardonnay sopi erinomaisesti alkuruuan kanssa. Näin mun erittäin ammattitaitoisella asiantuntemuksella 😀 Viinit on sellainen asia, joista haluaisin oppia lisää ja oppia aidosti nauttimaan niistä!

IMG_20150627_103951

Lauantaiaamuna sain raahattua miehen Ikeaan kaappiostoksille. Olisin halunnut rauhassa kierrellä, katsella ja hakea ideoita omaan kotiin, mutta yksi paineli menemään pää hiessä ja naama norsun *itulla. Miehet ja Ikea, paskin idea koskaan. Yks manasi kun joutuu kävelemään koko puljun läpi ja sit se kiroilu vasta alkokin kun tajuttiin, että kylppärikamat on ihan eri kerroksessa 😀 Kaappi saatiin ja paljon muuta tarpeellista kippoa ja kappoa kans. Olin laskenut budjetin koko reissulle, mut unohdin kokonaan Ikea-lisän eli kaikki ne tilpehöörit, jotka tarttuu matkan varrelta mukaan…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Loppupäivä menikin sit kauppareissulla, päiväunille ja ihan vaan syödessä ja ollessa. Pitkästä aikaa haettiin mäkkäristä safkaa ja illalla tehtiin mättösafkan vastapainoksi salaatti. Laittelin taas ison kasan kamaa illalla kirppareille myyntiin ja mietin samalla mistä sitä kamaa oikein riittää. Vastauksen sain tänä aamuna: mun mies onkin se hamsteri meillä! Yritti asetella ikeasta ostetun huhmaren tiskille vakisäilytykseen ”kun sopii siihen niin hyvin”. No ei todellakaan sovi. Toisin sanoen ei jaksa etsiä sille muuta tilaa. Kivasti oli hamstrannut myös kymmenkunta protskusäkkiä ja muuta purnukkaa keittiön nurkkaan ”kun ovat siinä kätevästi lähellä”. Paskat. Mitään meillä ei myöskään sais heittää pois tai laittaa kiertoon ”koska joskus sitä tavaraa saattaa vielä tarvita”. Ihan varmasti tarvitsee… Ilmankos meillä on aina vaan hemmetisti kamaa ja sotkuista!

Tänään saan ainakin kylppäriin uuden kaapin ja sen alueen hallintaan 🙂

Löytyykö teidän taloudesta himohamstraajia?

 

2 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Himohamstraaminen kannattaa saattaa kuriin, sillä se on kaikista pahin este siivoamiselle, ja koti näyttää aina sotkuiselle kun tavaraa tursuaa sieltä ja täältä. Jos haluaa pitää paljon kamaa, niille on oltava säilytyslaatikot minne saa mätettyä piiloon 🙂 Nyt mies kuriin! 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Mieluummin pistän kaiken turhan kiertoon kun alan lisää kaappeja hommaamaan. Nyt pitää saada toi ukko kuriin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.