Hae
Palasia Arjestani

Visiitti tulevaan kotikaupunkiin!

Solanan pukkarissa on ihan kivat valot ūüôā
Kivat oli kropan parin kilon nesteetkin…

Tulipa py√∂r√§hdetty√§ Helsingin suunnalla j√§lleen kerran. Tiistai-iltana olin perill√§ ja kotia kohti l√§hdin torstaina p√§iv√§ll√§. Siihen v√§liin sit mahtuikin v√§h√§n kaikenlaista: ty√∂haastatteluita, valmentajan tapaaminen, lenkkeily√§, metrolla ja bussila suhaamista, uuden asunnon tsekkaaminen.. Keskiviikkop√§iv√§ oli aika kiireinen, kun piti k√§yd√§ monessa eri paikassa ja viel√§p√§ liikkua julkisilla. Kauheasti ei ole tullut suhailtua Helsingiss√§ bussilla saati metrolla (viimeks metrolla ehk√§ 15 vuotta sitten…), mut onneks on netiss√§ reittihaku! Is√§nt√§ v√§h√§n naureskeli kun tulostelin maanantaina karttoja koneelta ja ihan hyv√§, ett√§ tulostinkin. Olisin muuten l√∂ytynyt itseni jostain paikasta XZ. Se hyv√§ puolihan Helsingiss√§ on, ett√§ bussit kulkee tosi usein ja jos/kun osaan siell√§ liikkua paremmin niin eri linjoja voi yhdistell√§ k√§tev√§sti ja perillekin p√§√§see nopeammin. Metrolla kun ei ole tullut ihan √§skett√§in kuljettua (oli kyl viel√§kin yht√§ √§ll√∂tt√§v√§n oranssi kuin ennenkin) niin jouduin asemalla kyselem√§√§n vartijoilta hieman apua. Jos ottais silm√§n k√§teens√§ ja katsois niin ne pys√§kit kyl olisi l√∂ytyny ilman apujakin. Tulipahan esitetty√§ taas junttia ūüėÄ

Hakaniemen Solanassa k√§vin valmentajan kanssa jumppailemassa¬† olkap√§√§t ja ojentajat ja katsottiin samalla kuntoa ja fysiikkaa. Ihan k√§sitt√§m√§t√∂nt√§ miten pienill√§ s√§√§d√∂ill√§ saa liikkeet tuntumaan aivan eri tavalla! Olin jo parin sarjan j√§lkeen ihan hapoilla. Treenitekniikoihin tuli siis v√§h√§n muutoksia ja ohjelmaan parit uudet liikkeetkin, joita en oo ennen tehnyt, khuul. Kunto on t√§ll√§ hetkell√§ sill√§ mallilla ettei tartte olla huolissaan seuraavasta kisadieetist√§. Olettaen tietysti etten sy√∂ itse√§ni porsaaksi¬†t√§ll√§ v√§lin ūüėÄ Muutaman gramman t√§ss√§ ehtii viel√§ takomaan runkoon lis√§√§ lihasta ja uskon, ett√§ n√§ill√§ uusilla vinkeill√§ niin tulee tapahtumaankin! Ainakin eilinen selk√§jumppa meni ihan eri tavalla perille kuin ennen….

Mun uus keittiö!

Helsingin reissulla k√§vin tekem√§ss√§ my√∂s asuntokaupat loppuun ja katsastamassa meid√§n uuden kotosen.¬† Meh√§n ei sit√§ oltu n√§hty aikasemmin ūüėÄ Is√§nn√§n siskolla on kuitenkin niin hyv√§ maku ja tarkka silm√§ osuvien kysymysten tulvasta puhumattakaan, et hyvill√§ mielin pystyttiin n√§kem√§tt√§ tekem√§√§n asunnosta tarjous. On se kyl hiano… kaikki laitettu uusiks lattiasta kattoon! Sit vaan ostamaan uudet huonekalut niin kiva koto tulee siit√§. Yhden sein√§n haluan viel√§ maalata ja toisen tapetoida mieleisekseni, mut niiden kimppuun k√§yd√§√§n vasta elokuun puolessa v√§liss√§ kun muutto on hoidettu pois alta. My√∂s yks meid√§n vanha senkki tulee saamaan uuden v√§rin niskaansa ja paikkakin sille on jo valittu ūüėÄ Mieless√§ni oon jo sisustanut koko k√§mp√§n, en√§√§ puuttuu toteutus. Sit√§ ennenh√§n suunnitelmat kerkee muuttua noin tuhanteen kertaan… Viime aikoina on tullut osteltua sisustuslehti√§ aikamoinen kasa ja varsinkin Divaanista ja Avotakasta oon saanut paljon ideoita sisustamiseen. Oon 100%:sti hurahtanut sisustamiseen ja haaveilenkin jos ajasta kun p√§√§sen Helsingiss√§ huutokauppoihin ja kirppareille. Jos alkais duunailla vanhoja ja huonokuntoisia huonekaluja uusiksi ja hienoiksi? Katsotaan kuin pitk√§√§n t√§m√§ innostus kest√§√§…

Appivanhempien luona t√∂rm√§sin melko mielenkiintoiseen esitykseen….

Kaksi nuorta poikaa oli vastap√§isen kerrostalon (viisi kerrosta)katolla maalaamassa talon kattoa eik√§ kummallakaan ollut mink√§√§nlaisia turvavaljaita! Kiva olisi tiet√§√§ oliko t√§m√§ poikien omaa typeryytt√§ vai ty√∂ntantajan typeryytt√§… Eip√§ tulisi itselle mieleen k√∂k√∂tt√§√§ kerrostalon katon reunalla ilman mink√§√§nlaisia turvavaljaita. No, mua ei kyl noin korkeille paikoille saa muutenkaan. Jo Puijon portaissa alkaa huipata ihan riitt√§v√§sti.
Jos jotain treenijuttujakin? K√§yt√∂ss√§ uusi treenibuusteri, tilattiin Massilta. Pist√§√§ aika hyvin vipin√§√§ kinttuihin ūüėÄ

 Eilen salilla selkää, hauiksia ja vähän takaolkapäitäkin. Perussettiä eli suoria sarjoja.

1. Takaolat taljassa yhdellä kädellä 3x
2. Mave 5*6-11*70-82,5kg
3. Alatalja kapealla 3*10-12*55-60kg
4. Kulmasoutu kp 3*9-12*26kg
5. Hk kp vinopenkillä 3*8-12*9kg
6. Hk scott mutkatangolla 3*9-11*20-25kg
7. Tuplahauis ristitaljassa 3x

Tänään olikin duunin jälkeen vuorossa rintaa ja olkapäitä. Selkä on ollut tänään hirmuisen kipeä, siis hyvällä tavalla. Lapojen välit ja alaselkä on melko tehdyn oloiset ja niin pitääkin olla!

1. Vinopena kp 5*5-12*16-21kg
2. Ristitalja yläviistoon 3x
3. Pena kp 3*9-11*18,5-21kg
4. Pullover kp 2x
5. Vipunostot ylös kp 3x
6. Viparit sivulle kp istuen 3x

Kohtuu hyv√§n pumpin sain rintaan, niin kuin aina ūüôā Tissit ei pet√§ koskaan ūüėÄ Olkap√§ille vipareita tosi pienill√§ painoilla. Yrit√§n nyt opetella uudet tekniikat ihan huolella ja pit√§√§ ep√§kk√§√§t aisoissa. Ne kun tahtoo l√§hte√§ liikkeeseen mukaan v√§h√§n turhankin innokkaasti…

Jee, enää viis päivää töitä putkeen. Johan tässä on kaks tehty pois alta, mut tuntuu aika isolta urakalta.. Tänään on mentävä ajoissa unille etten vallan väsytä itseäni treeneistä ja töistä. Niin, nyt on muuten työpaikkakin hommattu Helsingistä eli ei enää mitään huolta! Tosi hyvä duunipaikka onkin, kaikki ihmiset oli tosi mukavia. En malta oottaa, et pääsen perehtymään uusiin työkuvioihin! Enää vajaat pari kuukautta muuttoon, jeih!

Loppuun lisää kuvasaastetta. Sitä olikin jonkin verran kertynyt kameralle..

Dana Lynn Baileyltä tilattu treenipaita ja salilta hommatut tukkijalat.

Komediafestivaaleille l√§h√∂ss√§ viime viikonloppuna, kerrankin ”hienona”.

¬†Ja lis√§√§ poussailua Solanan pukkarissa ūüėÄ Ah, n√§√§ peilin kautta otetut kuvat on parhautta.

Semmottiis t√§ll√§ er√§√§. Jos sit√§ sit valmistautumaan pikku hiljaa unille. Viel√§ jokunen homma teht√§v√§n√§ ennen peiton alle p√§√§sy√§! Huomenna v√§lip√§iv√§ salilta, tiedossa vain k√§velylenkki Puijon metsik√∂ss√§ ūüôā

3 kommenttia

  1. Toppahapa kirjoitti:

    Voi huhheijaa, mikä hanska!!! Jos joku enää ikinä sanoo, että mullä on iso haba, käsken tulla tänne kattoo sun siipiä!! huh!!

  2. blueberry kirjoitti:

    Huh mikä keittiö! <3Ja kuten toppis sanoi,mitkä lihakset,hau, eiku.. wau!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    h√∂h, mun mielest√§ mun hanskat on kovin pienet. Rasvakerros luo illuusion ”isoista” hauiksista ;)Blueberry: m√§ tykk√§√§n kans aika paljon mun uudetsa keitti√∂st√§. Nyt pit√§√§ vaan keksi√§ et mink√§laisen ruokap√∂yd√§n hommaan sinne, matot, lamput ym tilpeh√∂√∂rit… ja miehelt√§h√§n ei kysyt√§ mit√§√§n :DJa innolla muuten seuraan sun projektia! Valtavan suuren ty√∂n olet jo tehnyt ja varmasti p√§√§set siihen tavoitteeseen johon pyritkin ūüėČ Kaikki on mahdollista kun jotain oikein haluaa ja jaksaa yritt√§√§!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *