Hae
Palasia Arjestani

Visiitti tulevaan kotikaupunkiin!

Solanan pukkarissa on ihan kivat valot 🙂
Kivat oli kropan parin kilon nesteetkin…

Tulipa pyörĂ€hdettyĂ€ Helsingin suunnalla jĂ€lleen kerran. Tiistai-iltana olin perillĂ€ ja kotia kohti lĂ€hdin torstaina pĂ€ivĂ€llĂ€. Siihen vĂ€liin sit mahtuikin vĂ€hĂ€n kaikenlaista: työhaastatteluita, valmentajan tapaaminen, lenkkeilyĂ€, metrolla ja bussila suhaamista, uuden asunnon tsekkaaminen.. KeskiviikkopĂ€ivĂ€ oli aika kiireinen, kun piti kĂ€ydĂ€ monessa eri paikassa ja vielĂ€pĂ€ liikkua julkisilla. Kauheasti ei ole tullut suhailtua HelsingissĂ€ bussilla saati metrolla (viimeks metrolla ehkĂ€ 15 vuotta sitten…), mut onneks on netissĂ€ reittihaku! IsĂ€ntĂ€ vĂ€hĂ€n naureskeli kun tulostelin maanantaina karttoja koneelta ja ihan hyvĂ€, ettĂ€ tulostinkin. Olisin muuten löytynyt itseni jostain paikasta XZ. Se hyvĂ€ puolihan HelsingissĂ€ on, ettĂ€ bussit kulkee tosi usein ja jos/kun osaan siellĂ€ liikkua paremmin niin eri linjoja voi yhdistellĂ€ kĂ€tevĂ€sti ja perillekin pÀÀsee nopeammin. Metrolla kun ei ole tullut ihan Ă€skettĂ€in kuljettua (oli kyl vielĂ€kin yhtĂ€ Ă€llöttĂ€vĂ€n oranssi kuin ennenkin) niin jouduin asemalla kyselemÀÀn vartijoilta hieman apua. Jos ottais silmĂ€n kĂ€teensĂ€ ja katsois niin ne pysĂ€kit kyl olisi löytyny ilman apujakin. Tulipahan esitettyĂ€ taas junttia 😀

Hakaniemen Solanassa kĂ€vin valmentajan kanssa jumppailemassa  olkapÀÀt ja ojentajat ja katsottiin samalla kuntoa ja fysiikkaa. Ihan kĂ€sittĂ€mĂ€töntĂ€ miten pienillĂ€ sÀÀdöillĂ€ saa liikkeet tuntumaan aivan eri tavalla! Olin jo parin sarjan jĂ€lkeen ihan hapoilla. Treenitekniikoihin tuli siis vĂ€hĂ€n muutoksia ja ohjelmaan parit uudet liikkeetkin, joita en oo ennen tehnyt, khuul. Kunto on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ sillĂ€ mallilla ettei tartte olla huolissaan seuraavasta kisadieetistĂ€. Olettaen tietysti etten syö itseĂ€ni porsaaksi tĂ€llĂ€ vĂ€lin 😀 Muutaman gramman tĂ€ssĂ€ ehtii vielĂ€ takomaan runkoon lisÀÀ lihasta ja uskon, ettĂ€ nĂ€illĂ€ uusilla vinkeillĂ€ niin tulee tapahtumaankin! Ainakin eilinen selkĂ€jumppa meni ihan eri tavalla perille kuin ennen….

Mun uus keittiö!

Helsingin reissulla kĂ€vin tekemĂ€ssĂ€ myös asuntokaupat loppuun ja katsastamassa meidĂ€n uuden kotosen.  MehĂ€n ei sitĂ€ oltu nĂ€hty aikasemmin 😀 IsĂ€nnĂ€n siskolla on kuitenkin niin hyvĂ€ maku ja tarkka silmĂ€ osuvien kysymysten tulvasta puhumattakaan, et hyvillĂ€ mielin pystyttiin nĂ€kemĂ€ttĂ€ tekemÀÀn asunnosta tarjous. On se kyl hiano… kaikki laitettu uusiks lattiasta kattoon! Sit vaan ostamaan uudet huonekalut niin kiva koto tulee siitĂ€. Yhden seinĂ€n haluan vielĂ€ maalata ja toisen tapetoida mieleisekseni, mut niiden kimppuun kĂ€ydÀÀn vasta elokuun puolessa vĂ€lissĂ€ kun muutto on hoidettu pois alta. Myös yks meidĂ€n vanha senkki tulee saamaan uuden vĂ€rin niskaansa ja paikkakin sille on jo valittu 😀 MielessĂ€ni oon jo sisustanut koko kĂ€mpĂ€n, enÀÀ puuttuu toteutus. SitĂ€ ennenhĂ€n suunnitelmat kerkee muuttua noin tuhanteen kertaan… Viime aikoina on tullut osteltua sisustuslehtiĂ€ aikamoinen kasa ja varsinkin Divaanista ja Avotakasta oon saanut paljon ideoita sisustamiseen. Oon 100%:sti hurahtanut sisustamiseen ja haaveilenkin jos ajasta kun pÀÀsen HelsingissĂ€ huutokauppoihin ja kirppareille. Jos alkais duunailla vanhoja ja huonokuntoisia huonekaluja uusiksi ja hienoiksi? Katsotaan kuin pitkÀÀn tĂ€mĂ€ innostus kestÀÀ…

Appivanhempien luona törmĂ€sin melko mielenkiintoiseen esitykseen….

Kaksi nuorta poikaa oli vastapĂ€isen kerrostalon (viisi kerrosta)katolla maalaamassa talon kattoa eikĂ€ kummallakaan ollut minkÀÀnlaisia turvavaljaita! Kiva olisi tietÀÀ oliko tĂ€mĂ€ poikien omaa typeryyttĂ€ vai työntantajan typeryyttĂ€… EipĂ€ tulisi itselle mieleen kököttÀÀ kerrostalon katon reunalla ilman minkÀÀnlaisia turvavaljaita. No, mua ei kyl noin korkeille paikoille saa muutenkaan. Jo Puijon portaissa alkaa huipata ihan riittĂ€vĂ€sti.
Jos jotain treenijuttujakin? KĂ€ytössĂ€ uusi treenibuusteri, tilattiin Massilta. PistÀÀ aika hyvin vipinÀÀ kinttuihin 😀

 Eilen salilla selkÀÀ, hauiksia ja vÀhÀn takaolkapÀitÀkin. PerussettiÀ eli suoria sarjoja.

1. Takaolat taljassa yhdellÀ kÀdellÀ 3x
2. Mave 5*6-11*70-82,5kg
3. Alatalja kapealla 3*10-12*55-60kg
4. Kulmasoutu kp 3*9-12*26kg
5. Hk kp vinopenkillÀ 3*8-12*9kg
6. Hk scott mutkatangolla 3*9-11*20-25kg
7. Tuplahauis ristitaljassa 3x

TÀnÀÀn olikin duunin jÀlkeen vuorossa rintaa ja olkapÀitÀ. SelkÀ on ollut tÀnÀÀn hirmuisen kipeÀ, siis hyvÀllÀ tavalla. Lapojen vÀlit ja alaselkÀ on melko tehdyn oloiset ja niin pitÀÀkin olla!

1. Vinopena kp 5*5-12*16-21kg
2. Ristitalja ylÀviistoon 3x
3. Pena kp 3*9-11*18,5-21kg
4. Pullover kp 2x
5. Vipunostot ylös kp 3x
6. Viparit sivulle kp istuen 3x

Kohtuu hyvĂ€n pumpin sain rintaan, niin kuin aina 🙂 Tissit ei petĂ€ koskaan 😀 OlkapĂ€ille vipareita tosi pienillĂ€ painoilla. YritĂ€n nyt opetella uudet tekniikat ihan huolella ja pitÀÀ epĂ€kkÀÀt aisoissa. Ne kun tahtoo lĂ€hteĂ€ liikkeeseen mukaan vĂ€hĂ€n turhankin innokkaasti…

Jee, enÀÀ viis pÀivÀÀ töitÀ putkeen. Johan tÀssÀ on kaks tehty pois alta, mut tuntuu aika isolta urakalta.. TÀnÀÀn on mentÀvÀ ajoissa unille etten vallan vÀsytÀ itseÀni treeneistÀ ja töistÀ. Niin, nyt on muuten työpaikkakin hommattu HelsingistÀ eli ei enÀÀ mitÀÀn huolta! Tosi hyvÀ duunipaikka onkin, kaikki ihmiset oli tosi mukavia. En malta oottaa, et pÀÀsen perehtymÀÀn uusiin työkuvioihin! EnÀÀ vajaat pari kuukautta muuttoon, jeih!

Loppuun lisÀÀ kuvasaastetta. SitÀ olikin jonkin verran kertynyt kameralle..

Dana Lynn BaileyltÀ tilattu treenipaita ja salilta hommatut tukkijalat.

Komediafestivaaleille lĂ€hössĂ€ viime viikonloppuna, kerrankin ”hienona”.

 Ja lisÀÀ poussailua Solanan pukkarissa 😀 Ah, nÀÀ peilin kautta otetut kuvat on parhautta.

Semmottiis tĂ€llĂ€ erÀÀ. Jos sitĂ€ sit valmistautumaan pikku hiljaa unille. VielĂ€ jokunen homma tehtĂ€vĂ€nĂ€ ennen peiton alle pÀÀsyĂ€! Huomenna vĂ€lipĂ€ivĂ€ salilta, tiedossa vain kĂ€velylenkki Puijon metsikössĂ€ 🙂

3 kommenttia

  1. Toppahapa kirjoitti:

    Voi huhheijaa, mikÀ hanska!!! Jos joku enÀÀ ikinÀ sanoo, ettÀ mullÀ on iso haba, kÀsken tulla tÀnne kattoo sun siipiÀ!! huh!!

  2. blueberry kirjoitti:

    Huh mikÀ keittiö! <3Ja kuten toppis sanoi,mitkÀ lihakset,hau, eiku.. wau!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    höh, mun mielestĂ€ mun hanskat on kovin pienet. Rasvakerros luo illuusion ”isoista” hauiksista ;)Blueberry: mĂ€ tykkÀÀn kans aika paljon mun uudetsa keittiöstĂ€. Nyt pitÀÀ vaan keksiĂ€ et minkĂ€laisen ruokapöydĂ€n hommaan sinne, matot, lamput ym tilpehöörit… ja mieheltĂ€hĂ€n ei kysytĂ€ mitÀÀn :DJa innolla muuten seuraan sun projektia! Valtavan suuren työn olet jo tehnyt ja varmasti pÀÀset siihen tavoitteeseen johon pyritkin 😉 Kaikki on mahdollista kun jotain oikein haluaa ja jaksaa yrittÀÀ!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *