Hae
Palasia Arjestani

Visiitti tulevaan kotikaupunkiin!

Solanan pukkarissa on ihan kivat valot 🙂
Kivat oli kropan parin kilon nesteetkin…

Tulipa pyörähdettyä Helsingin suunnalla jälleen kerran. Tiistai-iltana olin perillä ja kotia kohti lähdin torstaina päivällä. Siihen väliin sit mahtuikin vähän kaikenlaista: työhaastatteluita, valmentajan tapaaminen, lenkkeilyä, metrolla ja bussila suhaamista, uuden asunnon tsekkaaminen.. Keskiviikkopäivä oli aika kiireinen, kun piti käydä monessa eri paikassa ja vieläpä liikkua julkisilla. Kauheasti ei ole tullut suhailtua Helsingissä bussilla saati metrolla (viimeks metrolla ehkä 15 vuotta sitten…), mut onneks on netissä reittihaku! Isäntä vähän naureskeli kun tulostelin maanantaina karttoja koneelta ja ihan hyvä, että tulostinkin. Olisin muuten löytynyt itseni jostain paikasta XZ. Se hyvä puolihan Helsingissä on, että bussit kulkee tosi usein ja jos/kun osaan siellä liikkua paremmin niin eri linjoja voi yhdistellä kätevästi ja perillekin pääsee nopeammin. Metrolla kun ei ole tullut ihan äskettäin kuljettua (oli kyl vieläkin yhtä ällöttävän oranssi kuin ennenkin) niin jouduin asemalla kyselemään vartijoilta hieman apua. Jos ottais silmän käteensä ja katsois niin ne pysäkit kyl olisi löytyny ilman apujakin. Tulipahan esitettyä taas junttia 😀

Hakaniemen Solanassa kävin valmentajan kanssa jumppailemassa  olkapäät ja ojentajat ja katsottiin samalla kuntoa ja fysiikkaa. Ihan käsittämätöntä miten pienillä säädöillä saa liikkeet tuntumaan aivan eri tavalla! Olin jo parin sarjan jälkeen ihan hapoilla. Treenitekniikoihin tuli siis vähän muutoksia ja ohjelmaan parit uudet liikkeetkin, joita en oo ennen tehnyt, khuul. Kunto on tällä hetkellä sillä mallilla ettei tartte olla huolissaan seuraavasta kisadieetistä. Olettaen tietysti etten syö itseäni porsaaksi tällä välin 😀 Muutaman gramman tässä ehtii vielä takomaan runkoon lisää lihasta ja uskon, että näillä uusilla vinkeillä niin tulee tapahtumaankin! Ainakin eilinen selkäjumppa meni ihan eri tavalla perille kuin ennen….

Mun uus keittiö!

Helsingin reissulla kävin tekemässä myös asuntokaupat loppuun ja katsastamassa meidän uuden kotosen.  Mehän ei sitä oltu nähty aikasemmin 😀 Isännän siskolla on kuitenkin niin hyvä maku ja tarkka silmä osuvien kysymysten tulvasta puhumattakaan, et hyvillä mielin pystyttiin näkemättä tekemään asunnosta tarjous. On se kyl hiano… kaikki laitettu uusiks lattiasta kattoon! Sit vaan ostamaan uudet huonekalut niin kiva koto tulee siitä. Yhden seinän haluan vielä maalata ja toisen tapetoida mieleisekseni, mut niiden kimppuun käydään vasta elokuun puolessa välissä kun muutto on hoidettu pois alta. Myös yks meidän vanha senkki tulee saamaan uuden värin niskaansa ja paikkakin sille on jo valittu 😀 Mielessäni oon jo sisustanut koko kämpän, enää puuttuu toteutus. Sitä ennenhän suunnitelmat kerkee muuttua noin tuhanteen kertaan… Viime aikoina on tullut osteltua sisustuslehtiä aikamoinen kasa ja varsinkin Divaanista ja Avotakasta oon saanut paljon ideoita sisustamiseen. Oon 100%:sti hurahtanut sisustamiseen ja haaveilenkin jos ajasta kun pääsen Helsingissä huutokauppoihin ja kirppareille. Jos alkais duunailla vanhoja ja huonokuntoisia huonekaluja uusiksi ja hienoiksi? Katsotaan kuin pitkään tämä innostus kestää…

Appivanhempien luona törmäsin melko mielenkiintoiseen esitykseen….

Kaksi nuorta poikaa oli vastapäisen kerrostalon (viisi kerrosta)katolla maalaamassa talon kattoa eikä kummallakaan ollut minkäänlaisia turvavaljaita! Kiva olisi tietää oliko tämä poikien omaa typeryyttä vai työntantajan typeryyttä… Eipä tulisi itselle mieleen kököttää kerrostalon katon reunalla ilman minkäänlaisia turvavaljaita. No, mua ei kyl noin korkeille paikoille saa muutenkaan. Jo Puijon portaissa alkaa huipata ihan riittävästi.
Jos jotain treenijuttujakin? Käytössä uusi treenibuusteri, tilattiin Massilta. Pistää aika hyvin vipinää kinttuihin 😀

 Eilen salilla selkää, hauiksia ja vähän takaolkapäitäkin. Perussettiä eli suoria sarjoja.

1. Takaolat taljassa yhdellä kädellä 3x
2. Mave 5*6-11*70-82,5kg
3. Alatalja kapealla 3*10-12*55-60kg
4. Kulmasoutu kp 3*9-12*26kg
5. Hk kp vinopenkillä 3*8-12*9kg
6. Hk scott mutkatangolla 3*9-11*20-25kg
7. Tuplahauis ristitaljassa 3x

Tänään olikin duunin jälkeen vuorossa rintaa ja olkapäitä. Selkä on ollut tänään hirmuisen kipeä, siis hyvällä tavalla. Lapojen välit ja alaselkä on melko tehdyn oloiset ja niin pitääkin olla!

1. Vinopena kp 5*5-12*16-21kg
2. Ristitalja yläviistoon 3x
3. Pena kp 3*9-11*18,5-21kg
4. Pullover kp 2x
5. Vipunostot ylös kp 3x
6. Viparit sivulle kp istuen 3x

Kohtuu hyvän pumpin sain rintaan, niin kuin aina 🙂 Tissit ei petä koskaan 😀 Olkapäille vipareita tosi pienillä painoilla. Yritän nyt opetella uudet tekniikat ihan huolella ja pitää epäkkäät aisoissa. Ne kun tahtoo lähteä liikkeeseen mukaan vähän turhankin innokkaasti…

Jee, enää viis päivää töitä putkeen. Johan tässä on kaks tehty pois alta, mut tuntuu aika isolta urakalta.. Tänään on mentävä ajoissa unille etten vallan väsytä itseäni treeneistä ja töistä. Niin, nyt on muuten työpaikkakin hommattu Helsingistä eli ei enää mitään huolta! Tosi hyvä duunipaikka onkin, kaikki ihmiset oli tosi mukavia. En malta oottaa, et pääsen perehtymään uusiin työkuvioihin! Enää vajaat pari kuukautta muuttoon, jeih!

Loppuun lisää kuvasaastetta. Sitä olikin jonkin verran kertynyt kameralle..

Dana Lynn Baileyltä tilattu treenipaita ja salilta hommatut tukkijalat.

Komediafestivaaleille lähössä viime viikonloppuna, kerrankin ”hienona”.

 Ja lisää poussailua Solanan pukkarissa 😀 Ah, nää peilin kautta otetut kuvat on parhautta.

Semmottiis tällä erää. Jos sitä sit valmistautumaan pikku hiljaa unille. Vielä jokunen homma tehtävänä ennen peiton alle pääsyä! Huomenna välipäivä salilta, tiedossa vain kävelylenkki Puijon metsikössä 🙂

3 kommenttia

  1. Toppahapa kirjoitti:

    Voi huhheijaa, mikä hanska!!! Jos joku enää ikinä sanoo, että mullä on iso haba, käsken tulla tänne kattoo sun siipiä!! huh!!

  2. blueberry kirjoitti:

    Huh mikä keittiö! <3Ja kuten toppis sanoi,mitkä lihakset,hau, eiku.. wau!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    höh, mun mielestä mun hanskat on kovin pienet. Rasvakerros luo illuusion ”isoista” hauiksista ;)Blueberry: mä tykkään kans aika paljon mun uudetsa keittiöstä. Nyt pitää vaan keksiä et minkälaisen ruokapöydän hommaan sinne, matot, lamput ym tilpehöörit… ja mieheltähän ei kysytä mitään :DJa innolla muuten seuraan sun projektia! Valtavan suuren työn olet jo tehnyt ja varmasti pääset siihen tavoitteeseen johon pyritkin 😉 Kaikki on mahdollista kun jotain oikein haluaa ja jaksaa yrittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *