Hae
Palasia Arjestani

I like to muuh muuh!

Ja otsikkohan ei liity yhtään mihinkään kerrassaan millään tavalla. Sattu vaan puhelin tossa äsken soimaan ja jäi soittoääni päähän ryskyttämään 😀 Jaaaaaaaa vahinko kiertämään. Kiitätte mua vielä 😀

Taidanpa pistää ton osaks mun vaparia!!!! 😀 Varmaan repeilisin itekin ihan pystyyn..

Ja yhä paranee, katso siis myös seuraava.

 

No ompas se Jonna taas huumorituulella 😀 Josko sit niitä tylsempiä juttuja eli reenilöisiä. Mitäs tapahtu eilen? Ei juuri mitään. Lepopäivä eli kevyt köpö koiran ja sauvojen kanssa ja päälle koko kropan venyt. Jotta palautuminen olisi mahdollisimman optimaalista niin yöks vielä töihin. Juujuu, kunnon valvominen oikein rykäsee kropan anaboliseen tilaan. Muskle sen kuin kasvaa ja rasva tirisee samalla. Yötyöt on vastaus ultimaaliseen kehitykseen. Not.

Teki eilen mieli jotain normaalista poikkeavaa ruokaa. Mietiskelin siinä sit hetken ja tutkin jääkaapin sisältöä: kesäkurpitsaa, jauhelihaa, juustoa… Täytettyjä kesäkurpitsoita!! Ou jeah. Heleppoja kuin mitkä ja helevetin hyviä.

Niihin tarttee:
* kesäkurpitsan, daaa 😀
*jauhelihaa
* juustoa
*sipulia ja valkosipulia
* paaaaljon mausteita

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Ruskista jauheliha pannulla kera sipulien (paljon sipulia!!!) ja mausta kunnolla: suolaa, jauhelihamaustetta, chilimaustetta, grillausmaustetta, tabascoa, mitä ikinä tykkää käyttää. Halkaise kesäkurpitsa ja koverra sisältöä pois, mutta älä hävitä sitä. Laita kurpitsat uunivuokaan ja täytä jauhelija-sipuli-seoksella. Päälle juustoa. Tyrkkää uuniin noin 20 minuutiksi. Mä tein niistä sisälmyksistä vielä salaatin lautasen reunalle ja ripottelin ylijääneet jauhelihat salaatin sekaan. Tuli muuten masu täyteen.

Tänään virkeänä salille reenailemaan etureisiä. Vähän oli pelko persiissä, et miten kulkee treeni kun ei ollut ketään vakivarmistajaa mukana. Mut löytyhän sieltä onneks yks sälli varmistamaan, kiitos vaan Jounille avusta! Taasen niitä rest pauseja..

1. Reidenojennus
9+3, 8, 8*60kg

2. Hackkyykky
8+3, 6*65kg Viime viikolla sain tehtyä vain yhden kutosen tällä painolla! Ens kerralla vitonen lisää painoa.
7*60kg
Olinpas vaffa.

3. Prässi kapealla
8+2, 7, 6*230kg Ja ens kerralla taas lisää painoa..

4. Etukyykky vapaalla tangolla
8*55kg
Tää oli vaan tämmöstä harjottelua, taas kerran. Salilla oli yks setä Oulusta ja häneltä sain tosi hyviä neuvoja etukyykkyn ja hän neuvoikin yhden uuden kikan mikä helpottaa tangon pitämistä olkapäillä. Ja hyvinhän tuo pysy. Otan joskus kuvia siitä, kun on niin hankala selittää. En varmaan itekään ymmärtäis selityksiäni, mut sanotaan et siihen liittyy vetoremmit 😉

Päälle pohkeita ilman kenkiä jokunen sarja seisten omalla painolla. Sit kaupungille ostamaan sinkkiä ja monivitskua ja kaupan kautta kotio ja tässä sitä nyt sit ollaan. Kohta ollaan jo sohvalla. Olisin halunnu syödä ruuan päälle vielä isännän ukin tekemän korvapuustin (hän tekee maailman parhaita korvapuusteja), mut en yllättäen jaksanutkaan, kun ahdoin masun täyteen kasviksia. Mikä muhun on menny???? 😀

Sain Kaisalta mun Biosignature-mittauksen raportin ja ajattelin joku päivä tehdä siitä ihan oman juttunsa. On se kyl niiiiin mielenkiintoinen. Olen herännyt ajattelemaan asioita ihan uudella tavalla, mut siitä sit myöhemmin.

Yksi kommentti

  1. Sanna kirjoitti:

    Toi virtahepo on ihan yliveto! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *